Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 7
roli25 spune:
Uf...au plecat muncitorii, am curatat dupa ei grosul, acum ma apuc de smotruit cu simt de raspundere. Tot mai tb sa vina 1 zi.
De ieri fi-miu a invatat cu il cheama si pe el, ca pe noi ne stia ...cica "Adei".
La multi Lala20! Sa fii sanatoasa si Bianca sa-ti aduca numai bucurii.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
godzila spune:
Multumim inca o data fetelor.
Gata cu impachetatul, maine plecam catre Sardinia cu vaporul...10 ore pe mare...uf ce emotii am.
Nu mai stiu cine m-a intrebat de poze... sunt facute la Oropa, la Mucrone...pe muntii din apropierea Bielei...in Nordul Italiei.
Roli imi pare rau ca se tin lant necazurile.
La multi ani Lala20!
Grati e superba scolarita ta.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Acolo nu am net, asa ca ne revedem peste 2 saptamani. zuzele
Ellenuta spune:
seara buna
LALA20!
La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Bia ta si de sotior!
raportam primul kk la olita .. ce bucurie a fost in casa, nu va puteti da seama. dupa ce se trezeste, eva cere sa faca pis la olita .. dupa-amiaza, s-a asezat la oala, a stat un pic si am vazut ca incepe sa se agite si sa se bucure .. cand ce sa vezi .. un carnacior (scuzati plasticitatea ..). i-am facut si poza, sa stiti sper sa inceapa si kk la olita ..
gaby imi pare rau ca dariuca e bolnavioara .. uff asa e la cresa/gradi in primul an. se lipesc toate bolile de ei. sanatate multa si pupici printesei!
mada nu ne mai spui nimic de sofiuca ta?
nemary insanatosire grabnica dariucai!
cristina poze cu antonia nu ne mai arati si noua??
vera calatorie usoara si copilasi cuminti!
roli felicitari lui adei!!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
rlc_sandor spune:
Lala
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 13+
madalina28 spune:
Lala la multi ani!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de minunea ta si de cei dragi!
Crista chiar ma intrebam ce mai faceti.Mi-e dor de Antonia nazdravana poate organizam o intalneala ceva cand te eliberezi
Elle ce sa va pove despre Sofia face cam ce fac toti clopoteii la varsta asta adica nazdravanii nimic iesit din comun, ma exaspereaza ca nu mananca dar ma consolez cu gandul ca dc ar manca ar fi obeza.mamica, burtica si Evita(na ca am facut o rima)
Madalina& Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
cristacoman spune:
Buna dimineta.
Poftiti a cafea de la mine ca nu v-am mai servit de mult.......
Elle, greu cu pozele, ca trebuiesc incarcate de acasa, unde nici nu apuc sa deschid laptopul, incerc sa incarc cateva saptamana viitoare. fetele.
Mada, hai ca poate ne vedem saptamana viitoare dupaamiaza in parc, ca in weekend tot ocupati suntem.
Laurici, am vazut ca ai intrebat de mine....acum, unde esti tu????? Cum ii place lui Eleni la cresa?
Danutza, tu ce mai faci, ce mai fac puiutii? am vazut ca nu ai mai intrat de mult , ai venit in RO?
Roxana, esti bine? Adeluta ce mai face?
Fetele, va doresc o zi frumoasa si un weekend minunat
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Am vrut sa-i trimit felicitari Evei pt. facutul la olita, BRAVOOOO.
Roli, bine ca ati terminat, acum va trebuie doar putina liniste sa va bucurati de ce ati realizat....
Si pt. ca tot mai am ceva timp, sa va povestesc de Antonia: ea face pipi, kk numai la olita sau pe wc, cand suntem plecati pe undeva, trebuie sa avem olita cu noi....si asa tot drumul ne-a facut capul calendar, mami-pipi, da opreste masina intr-un loc decent, scoate olita sa-si faca fata nevoile. La un moment dat i-a zis ta'su sa faca pe ea ca doar are pampers si raspunsul a venit " Nu,nu,nu, tatiiii, pipiiiiii."
Primul "DE CE?" - il asteptam mai tarziu, e drept, dar l-am auzit intr-o zi cand am chemat-o la mine, raspunsul a fost - DE CE? - dupa ce i-am spus ca trebuie sa o imbrac sa plecam, a venit.
Gata, ca nu vreau sa va plictisesc. Pupici, la mamici si pitici.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ramonab spune:
Ziua buna, fetelor!
Desi pt mine nu e buna deloc .Sunt plina de nervi.
Vin de la cresa lui Razvi unde am fost sa duc ultimele acte pt dosar.
Imi spune ca de luni il pot duce, imi spune ce trebuie sa duc si asa mai departe.Toate bune si frumoase pana ii zic ca Razvi va trebui sa manace fara fainoase.Prima data nu a zis nimic numai ca vor vedea ce vor face.Nu vor sa ii de-a nici sanzime-ul pe care trebuie sa il ia in timpul mesei.Apoi zice ca na bine, sa il duc luni ca om vedea cum o sa facem.
Dupa vreo jumate de ora ma suna si imi spune sa nu il duc deloc pe Razvi cat tine regimul pt ca ele nu o sa ii de-a lui de mancare separat..Am intrebat-o daca ii duc eu de acasa manacare.A zis ca cine cred eu ca ii va face manacare separat?Si nu am mai apucat sa zic nimic ca mi-a urat o zi buna si mi-a inchis telefonul.
Acuma spuneti-mi voi care aveti copii la cresa sau camin, are voie sa faca asta???Poate sa refuze un copil pe motiv ca e pe regim???Pai copiii care sunt alergici la anumite alimente, de ex, ei nu au voie sa mearga la cresa pentru ca nu vor sa le faca mancare separat??
Spuneti-mi va rog sa vad daca o pot ataca pe "d-na asta amabila".
Eu mor de nervi ca nu am cu cine sa imi las copilu, daca daca as avea nu ar fi mare problema.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stoisor spune:
ziua buna...
abia acum am reusit sa respir si eu,am fost tot prinsa cu diverse trebusoare si iata si pozele noastre.http://family.webshots.com/album/574439151BckJHX
alese din cele peste 500 bucinsa tot selectez si pt developat
primaa zi a fost cu pampers si tutica goala si abia apoi am gasit slip pt curulina mica
Felicitari pt Evita ca e fetita mare si face la olita si
..... un sincer La multi ani pt Lalita20,multa sanatate si fericire
Lala d ca de fiecare data mami ai avut dreptate,
sper sa apuc sa insir o poveste despre primul nostru concediu cu pisicuta si sa mai bag cate un ochi si pe la voi....
a si am uitat ceva plecam iaracred ca de pe Miercuri pana ne plictisim la noi la cabana,caci dupa mare se cere munte nu?
hai pupici si multa sanatate
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
Elle, felicitari Evei pt marea realizare.la cat mai multi kk la olita
Cristina, vad ca Antonia ta face deja numai la olita.Felicitari, ne spui si noua cum ai invatat-o?
Al meu sta pe olita, face daca ii vine, da nu cere olita cand ii trebuie .Adica nu mai cere, ca a fost o vreme cand zicea caca cand ii venea, si ii dadeam olita si facea.Acuma nu mai zice, nu stiu de ce
Multu de cafea!
Grati, ti-am vazut mandra scolarita in uniforma.E frumoasa uniforma,am vazut ceva de genu intr-un film.
Gaby, sanatate printesucai tale si
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)