Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna amiaza:)
se cnoaste ca sunt in concediu nu? :) sunt zilnic pe aici:)

ma bucur pt aida, desi nu o cunosc si nu-i stiu povestea ma bucur din suflet ca un alt "licurici" a venit pe lume. sa fie intr-un ceas bun , cu ursitoare generoase!

eu sunt de la 5 treaza. sacha, evident. nu m-am dus la el. l-a trezit si pe bruno, s-au inteles ei una alta si... au adormit. la 8 mi-am cotit barbatul ca sforaia... el a inteles ca tre sa mearga la copii si de buimac... i-a trezit:))) nu-i bai, si asa am dormit nesperat de mult:)

de cand am deschis ochii fac mancare in cap:) deseara e rost de gombots cu prune scortisoara si pesmet si nudli:) acu mancare d emazare si porumb:) imi ploua in gura dar trebuie sa vin si domnul st la masa. de cand ma stiu, de fapt de la primul barbat n-am maia vut chef si tragere sa gatesc? acu... in toata ziua supa, mancare gatita... de ma fac cat am fost... ma sinucid:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri trimite-ma si pe mine la cratita ca imi vine cupilu acasa din parc si eu lenevesc. Masa de pranz va fi tarziu, ca micul dejun l-a mancat la 11 jumate...dar oricum nu am chef si tragere de nima sa merg la bucatarie.
Ieri am bolit toata ziua...dupa ce au plecat muncitorii am inceput sa curat dupa ei si brusc mi s-a facut rau de tot, frisoane, stare de lesin...am zacut pana seara. Nici acum nu mi-e bine. De aseara m-a pocnit o durere puternica de sale...as zice ca sunt rinichii..habar n-am, da nu mi-e bine. Am luat 2 nurofene. Dimineata m-am trezit cu durere de cap...nu's ce am.
Daca m-or durea rinichii ar putea fi o infectie urinara? N-am avut, nu stiu cum se manifesta...nu stiu ce am...help!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli ia-te de mana cu mine ...si eu bolesc de 2 zile.
Din ce spui tu nu prea seamana a infectie urinara. Doar daca asociezi durerea si cu usturime si pishu des.
Mai curand ai facut ca mine de la efort, nervi si stres

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Pai pisu des si usturime ioc, slava Domnului! Nervi, stres, efort la greu si ieri am mutat un sac de praf d'ala de tencuit de 1 tona

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Helau doamnelor!

uite ca am aparut abia acum, ieri ne-am intors din prea minunatul cocnediu, asa ca n-am mai avut timp sa mai intru... cat despre citit, nici atat...

pun acum si pozele, speram sa va placa...e doar o selectie din sutele de poze facute...
ma pun pe citit, sa vad ce-ati mai facut de cand am lipsit..

poftiti, doamnelor:

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/AntalyaSideAugust200902#

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Helau doamnelor!

uite ca am aparut abia acum, ieri ne-am intors din prea minunatul cocnediu, asa ca n-am mai avut timp sa mai intru... cat despre citit, nici atat...

pun acum si pozele, speram sa va placa...e doar o selectie din sutele de poze facute...
ma pun pe citit, sa vad ce-ati mai facut de cand am lipsit..

poftiti, doamnelor:

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/AntalyaSideAugust200902#

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Cu adevarat minunat concediu...conditii excelente, copil fericit, parinti odihniti...foarte frumos!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hai sa va readuc pe pagina 1

http://avlaudum.blogspot.com/2009/09/mandrii-mei.html

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza fete dragi!

ce ziceti de o cafea aburinda???? Poftiti va rugam . Astazi o beau si eu cu voi, ca de maine incolo....trebuie sa iau o pauza

nu am mai intrat de mult, Matei ma solicita foarte tare, si am incercat cat de cat sa tin pasul cu fetele de la odiseee, desi si acolo intru mai mult seara dupa ce potolesc familionul.

Si apropos de familion, de maine vom fi in formatie largita, sunt programata la cezariana, si voi aduce pe lume cea de-a treia minune a familiei noastre, pe IRIS TEODORA.

cat despre clopotelul Matei, a recuperat foarte bine, este un scump, un frumos, si un destept (ca e al nostru ) am terminat procedura de adoptie si posedam un nou certificat de nastere cu noi la rubrica parinti

grati.ele si alina-

promit sa va tin la curent cu detalii despre nastere, si daca nu reusesc eu, o sa o rog pe bune mea colega de odisee Elle sa o faca.

pupici

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 39+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

miha74 sa fie intr-un ceas bun! imi place sa cred ca Cineva Acolo Sus se ingrijeste de toate si ca va da a treia minune pentru ca o meritati din plin! iti doresc sa treaca repede, sa te refaci intr-o clipita si sa te bucuri de Iris Teodora din primele clipe. sa fie o mancacioasa mica si o razacioasa si sa va implineasca coltisorul de suflet care se cerea desavarsit! sa ne revedem deci cu bine, mami draga, cu vesti si voie buna! pfuuuu, ma ia pe mine cu lacrimi:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miha74,
succes maine, sa decurga totul bine sa te intorci repede acasa cu un bebe sanatos sa completezi familia fericita!

Noi azi suntem singurei pana la pranz, dl sot lucra. Si m-am taiat tocand legumele pentru ciorbita. Gaza nu vrea sa imi vada degetul mare cu lecoplast si trebuie sa il ascund in palma......
Ma intorc la treaba.....

LalaD, vazut mandrii pe blog.

Eleadea,
ma intorc sa il vad pe Eric in concediu.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput