Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 11
roli25 spune:
Neata la pranz,
E asa bine sa ai copil cuminte si intelegator si sa te lase sa dormi pana la 10...ce rasfat...asta e Marc, caci frate-sau e la mama.
In sfarsit mi-am mai revenit un pic. Si ploaia asta e relaxanta ca nu tbsa mergem prin parcuri sau mai stiu eu pe unde. Prinde tare bine o pauza.
Tocmai ma uit pe Travel @living la viata unei familii care ave 2 copii si mai vroiau unul, dar au venit 6 odata!!! Deci 8 copiii
!!! Si eu ma plang cu 2...
Miha sa ai o nastere usoara, adica o operatie fara dureri, cu refacere rapida si laptic mult si o bebelusa sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
emabucuresti spune:
Va multumim mult pentru complimente fetelor! imi sunt tare dragi baietii mei si am vrut sa vi i mai arat si voua. Asta micu are ochii albastri si ma imbat cu speranta ca ii vor ramane asa, eh sanatos sa fie ca mama il iubeste oricum enorm
ereena e dressingul din dormitor ce se vede in pozele acelea
miha nastere usoara iti urez!
eladea bun venit din concediu!
nemary spune:
Roli, ma bucur ca ati reusit sa va relaxati putin. pe ne-a trezit Daria de la 8, am papat si apoi am iesit prin piata sa mai cumparam una-alta.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
9+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
emabucuresti spune:
roli, lala, sanatate multa va urez!
Lala mica si cristina, la multi ani cu sanatate, fericire si noroc sarbatoritelor!
Miri hihi, asa si al meu, e teleghidat noaptea sau dimi, un cot inseamna fuga la copilul cel mare
Roli eu sunt fan acel serial cu copii, si parca prind forte noi cand vad ca si ei se descurca
nemary spune:
Miha, nastere fara probleme si recuperare rapida. micuta Iris sa va umple sufletele de bucurie impreuna cu surioara si fratiorul ei 
Mari
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
nemary spune:
Miri, ce vesti minunate ai! sa creasca mare samburelul din burtica, iar glicemia sa ramana mica. pupam mamica curajoasa.
eu abia iri mi-am facut primele analize de sange, doctorul zice sa fac si lysteria, toxo si cmv dar parca nu am chef. Ema, Miha, Elle voi le-ati refacut?
de Laurici de Piatra mai stiti ceva, nu am mai vazut-o de ceva timp pe aici?
Gatta, cum e vremea la mare? mai rezistati cu mica terorista?
Mari
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
ceska777 spune:
Roli,
ce fericire! Pe mine gaza ma trezeste fara exceptie intre 6-7 dimineata. Ea nu stie ce e aia week-end.....Noroc ca am recuperat acum, am dormit 2,5h langa el.....
Emma,
baietii tai sunt grozavi. Dl sot al meu ar incerca un nr2 numai daca ar stii sigur ca e tot baiat!
Nemary,
uf, si Daria e matinala! Stie de bb???
Merg sa fac o prajitura.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
mary, pune mana si fa ce-ti cere medicul. si eu l-am intrebat pe al meu care sunt sansele statistic sa fac toxo. raspuns: 1 caz la 200 de femei. dar si ala din prostie si neatentie. decat sa ai emotii si pb dupa, mai bine din timp. cmv... ne-a bulversat rau de tot la bruno. eram in 24 de sapt si se punea inca pb unui avort medical din motive de activare a cmv-ului. listeria... aia e singura de care nu-mi bat capul:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ceska777 spune:
Sa-mi tineti pumnii....... cam stiu ce am bagat in cuptor dar sa vedem ce iese. Daca e comestibila impart cu voi.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miky_mamica spune:
Tot citind despre gravidute si despre bebei mici mi se face o pofta .... o pofta de un nou bb ... dar mai asteptam un timp ... poate ni se va rezolva si noua situatia locativa ( sa-i zic asa pt ca stau cu socrii). Mai ales ca mai vorbesc cu Mary si stiu ca e un bebic mic acolo, pe urma vad cum creste si nepotelul meu de doua luni si ma apuca nebunia ... ufffffffffff
Multa sanatate Miha74 si refacere rapida ca am inteles ca faci cezariana ... mult laptic pt cel mic si un pupic ...