Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Am pus niste poze cu puiutii mei in prima zi de scoala.Vanessa trebuie sa poarte uniforma.Fetitele au uniforme roz iar baieteii negre.Sunt tare frumusei imbracati asa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze

vai, Dana, cat te invidiez. inainte de a vedea pozele cu Vanessa si Albert la scoala, am bagat un ochi la pozele lui Darius. si ce m vazut acolo...o mamica de trei copii care areta de-a dreptul fabulos. ti-ai revenit fff bine si dupa ultima sarcina, nici nu zici ca ai nascut. iar copii...3 papusi vii.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
ce trece timpul nu? Parca mai ieri era Albert de varsta lui Darius si Vanessa incepea gradinita.... Cei doi mari sunt niste scumpi si seamana-dupa mine-amandoi cu tata. Si Darius e baiatul tau......
Da si mami e .....sigur nu esti sora lor mai mare??

Honey,
welocme back si tie.....asa rarut! Dupa ultimul post am mai intrebat una alta legat de job de voi daer probabil nu ai vazut. Poze cu Andrew???

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ramonab,
sper sa fi avut efect regimul......
Daca ai faina de orez poti sa incerci sa ii faci biscuiti...Si are voie malai? Sa ii dai mamaligute....

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Stiu ca s-a dezbatut odata....dar iar n-am fost atenta. Caut marigini, aparatori la patut ca vreau sa ii scot grilajul pe partea exterioara, la perete cred ca i-l las. Numai Ikea sau exista si altceva?

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ceska Deci si Benji cu suzeta ... Mi-am adus acum aminte de o faza cu suzeta. Eram intr-o zi in baie, faceam curatenie, si Daria pe la fundul meu cu suzeta in gurita. La un moment dat arunc eu ceva in wc, trag apa si in timpul asta Daria da sa spuna ceva si ii cade suzeta fix in wc si dusa a fost Daria uimita si suparata " Aaaa, titaaa, titaaa!!"

Honey bine ai revenit! Mai povesteste-ne de AJ!

Mary ce face burtica? Cum te simti? Ceva simptoame? Dariuca ce mai face si ea?

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

heya, honeybunch! de cand nu ne-a fost dat sa te citim! esti mereu pe idle pe mess, iar aici si mai rara decat mine:) mersi mult de pont. n-avem aici nici o solutie pt pisici, dar nah, bruno inca nu e pisica. io sper sa ii treaca apucatura asta:) pana una alta am ridicat mocheta (si era lipita cu o chestie speciala, aproape de-am smuls-o) am frecat-o si pe dos, am stat cu nasul in ea si am mai turnat o galeata de solutie de spalat pe jos, cu spray de neutralizat mirosuri cu odorizant in priza. vorba da, miroase a cocina:))) dar una de lux:))))) mai zi-ne de aj!

danonique! ce mari s-au facut!!! dar de ce nu pot vedea pozele cu uniforma? te-am vazut ce silfida esti si ma roade o invidie...sunt acri strugurii neica:))) si mai bag o piersica sub bot. imi aduc aminte de vanessa cand mergea la gradi la inceput:) ia sa vezi cand o merge si sacha la scoala, sa vedem... o plange ca frac'su au ba:) ce mare s-a acut darius! cam de cand s-a nascut el n-am mai dat eu pe aici decat foarte rar! ce zboara timpul....

ceska, gasesti aparatori si in supermarchet la o adica. la produse pt copii. la real n-am vazut dar am vazut la noi la cora, la carrefour... deci gasesti in mai multe locuri.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Alina-K, burtica e bine, creste cam rpd, vinerea viitoare merg la control si o sa-mi faca si eco, abia astept sa-mi vad bb-le.
Daria este plecata cu sotul la parintii lui, maine se intorc si ei si plecam la tara, la mamaia mea, la pomana de 3 sapt, Doamne cum trece timpul

chiar vroiam sa-ti spun ca Daria ta este tare isteata. eu ii spun rugaciunea cand o adorm si nu chiar in fiecare seara, din pacate. si imi place de ea ca este foarte dragastoasa cu tine, Daria cand ma vede nu vine la mine, ea incepe sa se invarta in cerc sau sa-mi arata diverse jucarii, cam asa isi manifesta ea bucuria revederii.

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iaca, semnatura noua:))) i saptamana 9. e drept ca icnepe maine, dar nah, maine sunt la servici:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 9+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helllloooo

ce mai faceti zuzulici? ce slaba e miscarea pe aici .. si eu sunt prinsa rau, tot alerg dupa cumparaturi de ultim moment .. azi am cam terminat, sper sa nu mai apara altceva. luni facem curatenie generala si vine si patutul de fata mare al evei. azi mi-a venit salteaua .. sper sa doarma in el, sa nu ma plimb dupa ea prin casa. patutul de bb mic il mutam la noi in dormitor, din pacate va sta langa usa de la balcon caci nu putem aranja altfel ..

danutzule cat de scumpi si frumosi sunt vanessa si abby .. ai 3 copii absolut superbi (vrem si poze cu dariusica!) si tu mami esti tres tres sexy!

alinak ce istetica e dariuca ta! si vorbareata pe deasupra!

mirikule un mare pentru tine!

honey long time, no see. chiar ieri ma gandeam la voi .. cum mai sunteti?

nemary te asteptam cu vesti bune de la eco. si la voi a fost o intamplare bb sau il doreati? parca stiu ca sotul nu mai vroia inca un bb ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta, chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai dat niciun semn...se apropie momentul...ma iau emotiile, ce putin mai ai tu si ce mult mai am eu.
BB2 nu a fost planificat, acum ni l-a trimis DD si am hotarat sa-l pastram, cu toate ca a venit mai repede decat ne gandeam noi. Sotul meu mai vroia un bb, dar peste vreo 2 ani.
Tu cum te mai simti, poti dormi noaptea? eu deja dorm cam agitat, ma doare spatele si mijlocul si parca nu-mi mai gasesc locul in pat.
spor la cumparaturi in continuare. voi aveti 2 sau 3 camere?

Mirik, faina semnatura ti-ai tras

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput