Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 20
ceska777 spune:
Uf! Uf! Uf!
Imi vine sa-mi scutur bine sotul-cel putin! Ma enerveaza la culme!!!
Fratele si verisoara lui merg maine cu familiile....la pescuit! Candva dl sot era mare fan, acum unelte stau in pivnita, neatinse de vreo 4-5 ani. Zicea odata ca unul din lucrurile pe care o sa-l invete pe baiatul lui e sa pescuiasca........acuma e cica inca "prea mic", tot prea mic!, mereu prea mic! Oare pana cand......
Asa ca in loc sa fim impreuna cu rudele noastre, Benji cu verisoara primara si ceilalti doi verisori, sa rada, sa se joace, sa guste peste (putem pescui pastrav si crap si ni-i putem face la grill acolo), sa fie in natura, o sa stam acasa........
Eu fac curatenie si apoi pazesc somnul copilului la pranz si dl sot viziteaza un prieten. Cool nu?
Imi vine sa-mi bag picioarele..........
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
of, Ceska, trebuia sa-i spui ca mergi doar tu cu Benji si el sa stea singur acasa. poate asa se hotara sa mergeti impreuna.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
10+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Ellenuta spune:
nemary aha, am inteles. sa fie intr-un ceas bun si sa vina bb sanatos pe lume! noi avem 3 camere si tot nu ni se par suficiente. pregatirile sunt pe ultima 100 m .. ne amana tipul cu patutul evei .. a gresit culoarea .. marti vine. apoi sa mutam patutul de bb la noi si mai departe mai vedem. noaptea e din ce in ce mai greu .. la eva nu a fost asa. acum ma doare spatele, merg la pisu de N ori .. uff .. mai e un picut si gata cu neplacerile astea .. dar vor veni altele ..
ceska ar trebui sa-i spui sotului ca mergeti si voi si gata .. pupici la gaza!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Laura Ioana spune:
Buna, gagici
Miri
mi-am dat seama ca am fost cu obrazul grooos si nu te-am felicitat!!!
sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos bebe mic din burtic
Sarcina cat mai usoara!
Despre lasatul Theei in treaba ei cand o apuca crizele, nu o prea pot lasa: de ex sunt in magazin si vrea chestii pe care le poate strica si se tranteste pe jos si racneste...io daca plec de langa ea nici nu ma baga in seama, se ridica si se duce unde voia de la inceput
Nici pe afara nu se uita sa vada daca mai sunt in raza ei vizuala, se ia si pleaca pe unde o taie capul
Uff si stiu ca perioada e abia la inceput, asa-i???
Elle
ce emotii ma apuca...m-am uitat la tickerul tau si am vazut ca mai ai 20 de zile...pare atat de putiiin!!! Abia astept sa facem galerie ca la odisee
Miri
otzetul scoate bine mirosurile neplacute (si mirosul de otzet trece repede).
Dana
am vazut pozicile cu cele 3 minuni ale tale si imi vine sa-i pap de dragalasi si de frumosi! Iar de tine ce sa mai zic...sincer, nu pari a fi mamica, dar'mite mamica a 3 copii
Arati extraordinar, bravo!
Ceska
chiar asa: nu puteti merge tu si B la pescuit? Mai ales ca sotzul tau are amiaza ocupata.
Alina
tare istetica Dariuta! M-a distrat f tare si la faza cu rugaciunea si la cea cu suzi
I-ai luat alta sau ai profitat si ai dezvatat-o?
Fetelor, voi in ce stadiu va aflati la folositul olitei (adica clopoteii vostri
, nu chiar voi
? Mai sunt codasi ca si noi? Nu a facut niciodata nimic la olita, sta pe ea f rar si f putin. Daca o intreb ce facem la olita spune kk si mai sta pe ea imbracata. Ar trebui sa bag viteza pt treaba asta sau pot sa o mai las in treaba ei? Olita e mereu la vedere si o mai incaleca si zice ca face kk, dar nu face
Drept sa va spun, eu nu ma prea agit cu olita, nu ma panichez si ma intreb daca nu cumva gresesc
Deci spuneti-mi daca tre' sa ma panichez![]()
Va pup, noapte buna
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ven spune:
'neata! 
Ceska, probabil e prea tarziu acum, dar in locul tau as fi mers cu rudele la pescuit. Jur ca specimenele astea ca si sotul tau (cam asa era si al meu le bebe1) trebuiesc SCUTURATE bine de tot, ca sa priceapa ce li se spune. Fii mai hotarata si mai REA
.
Eu in dimineata asta m-as fi apucat de facut bagaje pt. tine si Benji de mers la pescuit. Si s-ar fi intamplat 2 chestii:
- or s-ar fi trezit rapid si ar fi inceput sa se pregateasca si el de mers (asta e cazul fericit)
- ar fi ramas acasa imbufnat, voi ati fi avut o z super in nautura, DAR el ar fi tras niste concluzii: 1. ca tu esti hotarata si nu e de glumit cu tine si 2. ca Benji nu mai e prea mic si se poate merge (aproape) oriunde cu el si 3. ca de acum incolo nu mai face SINGUR progr. de weekend pt. familie, pt. ca pe locul 1 e copilul, nu mai e EL
LauraIoana, da, noi mai suntem in stadiul ala. Sta pe ea imbracat, dezbracat a stat de vreo 3 ori doar si nu a facut nimic. Dar stie ca acolo se face "pishu" si "kk". Asa ca suntem pe drumul cel bun.
Mi-am facut alataieri zacusca. Sunt varza cu spatele, ma doare coloana de la mijloc pana sus la cervicala, cum am stat de dimineata pana seara la 19:30 in picioare, am tocat, am amestecat in oala etc. La naiba, sa mai zica cineva ca e fain sa fii femeie! 
Dar mi-a iesit tare buna, si am de dat la tot cartierul, 46 de borcane mi-au iesit!
Sanatosi sa fim, s-o mancam!
Ca va dati seama cand or sa creasca baietii mei,si o sa am 3 barbati in casa, cata mancare si muraturi si zacusti si dulceturi o sa prestez?
vai de steaua mea 
Noi mergem azi pe deal, la casuta vecinilor nostri, ca tata lucreaza azi, maine e iar de garda, suntem tot singurei (eu cu baietii) tot weekendul aproape ![]()
Va pup, we placut!
danonique spune:
Buna dimineata!NEMARY si MIRI abia acum am descoperit semnaturile cele noi.FELICITARI!Sa va dea DD sarcini usoare fara greturi si puiuti sanatosi si frumosi!MIRI uniforma Vanessei e roz cu guleras alb.In pozele din prima zi de scoala e imbracata in ea.Multumesc tuturor ptr ca v-ati uitat la pozele noastre.

ramonab spune:

L-a intepat pe Razvi un viespe!!!!Cu ce sa il dau???
I s-a inrosit locul si s-a umflat putin.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
miri_mik spune:
ramona, aici este o solutie speciala pt copii pt intepaturi de goange... dar s ama tai cu lama nu stiu cum ii zice, e un fel de roller.
lala... zacusca zici...
asta ma aduce la ingrijorarea mea... o dau din lac in puts: respectiv mi- foae intr-una, poftele mele nus e potolesc. ma ia un fel de furie alimentara pe care n-am experimentat-o in viata mea. daca nu mananc la 2h ma roade stomacul aproape cu zgomot:( azi am muncit de la 4 dimi,d eci treaza de la 2: la 2juma am mancat uns envish sanu merg cu burta goala. la 7 mi-a trebuit banana cu 3 biscuiti ca peste ghiseul meu de check-in e o cafenea si serveau aia promotia traditionala cafea cu patiserii... vedema verde in fata ochilor. la 9 am mancat si doi croissanti cu iaurt de baut activia... la 11juma ma astepta sotul cu mancare de mazare (preferata mea....) halit 3 linguri si-am sarit in pat sa profit ca dorm micii. micii care s-au trezit de partsuri d ela aceeasi mazare de la amiaz...si pe care n-au mai mancat-o, dar au furat clatite (una si eu) cu o juma de piersica. am o scuza, am icneput devreme, dci tot ritmul e dat peste cap, dar doamne-iarta-ma...
tot azi mi-au furat tel mobil in aeroport. cand? nus tiu, dar nu-l mai am, asa ca cine vrea sa-mi trimita un sms cu nr propriu de tel pe nr vechi, incepand de maine, am sa va var inapoi in agenda pt ca...e cheala...
laura_ioana, o solutie e carutul de cumparaturi. acolo poate sa tipe cate vrea. eu ii duc si acu pe amandoi cu carutul. o sa incerc deseara cu otetul, mersi mult de pont.
va las. sunt rupta d eobo. maine incep la 5. si acu mergem la o zi de nastere. haleluiah! daca este si acolod e mancare....
virgo, la multi ani!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de...
9+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
roli25 spune:
Laura Ioana si noi suntem la fel. Il vede pe Marc cum face la olita, ia olita si zice kk...deci stie ce e cu obiectul, dar daca il pun sare ca ar, nu sta nici o secunda. Nu ma stresez deloc dupa experienta cu Marc, la care am muncit de la 1,6 la 2,10 in zadar. Pana nu a vrut el nu s-a putut si pace. La 2,10 ani a zis vreau chiloti, s-a mai scapat de cateva ori pe el vreo 2 sapt si gata a fost. Ii mai pun noaptea ca n-am chef sa se ude si sa urle in mijlocul noptii.
Asa ca pe Andrei il las in banii lui, ca n-am nici timp nici nervi, iar cu pampers nu va ramane, asta sigur
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Ven, zuzele, mersi de sfaturi......
Vineri seara m-am dus la culcare imbufnata rau....la 05:30 gaza a vrut lapte si a adormit pana la 8:30. Buuuuuun! Deci existau sanse sa vrea somn abia pe la 14:30. Am dat telefoane sa vad cand se da strigarea pentru mers la pescuit:11:00. Am pregatit de-ale gurii pentru copil, geanta cu schimburi etc. La 09:30 trezit sot si spus "vrea copilu sa mearga la pescuit cu Emil, Julius si Jasmin!" tras patura si zis :"hai pregatirea!"
-"Ce, cum, azi?"
-"Da! Le-am zis ca venim!"
S-a dat jos din pat, a baut cafeaua, a si pregatit o undita pt frate-su ca el nu avea chef cica ne-am imbarcat peste drum la socru i-am atasat pe frate-su cu fam, apoi in 10 min pe restu si a fost o zi luuuuuuuuunga da frumoasa, o toamna superba intre dealuri la pastravarie...... cine e curios ne vede pe blog acusa.....
M-as fi impacat pana la urma DOAR cu gandul ca e copilu mic si il tracasez si chinui fara somn de pranz in pat, ca oameni. Dar i-a placutr enorm se dragalea cu verisorii pe cararea de pietris toti gramada su pupau.....apoi pe pajiste. Toti dupa fundul lui sa se joace cu el. A fost obositor a dormit la retur in masina de la 16:30-17:00 apoi am fost la loc de joaca si sotul si-a spus prietenului urarile de la multi anim, acasa, baie copilului la 21:00 a adormit.
Nu o sa mai cedez! Nu moare copilu daca din cand in cand participa la asa ceva........
Merg sa descarc poze....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra