Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzulici !

De ieri suntem si noi acasa , dupa lunga si ploioasa vacanta la mare.
A fost totusi frumos , ne-am putut bucura 5 zile de plaja si 6 zile de plimbari , odihna , papa bun la restaurante cand nu a fost frumos afara
Nu prea ne-am bronzat , am facut insa bai bune in apa care inca era calda ...Sara e disperata dupa apa , cum ajungeam pe plaja incepea sa ne traga de mana si sa strige " apaaaa , apicaaa". Ii placea la nebunie sa dea din maini si din picioruse in apa , sa o tragem cu barcuta si sa sarim deasupra valurilor. E un mic pestisor si imi pare tare bine ca imi mosteneste placerea de balaceala...n-am grija ca va face nazuri cand o voi da la inot.

Am incercat sa mai postez de la mare , dar , din cauza ploilor , am avut probleme cu netul si n-am mai putut sa intru.

Vroiam sa spun si eu cateva vorbe fetelor care au mai scris pe-aici...i-a sa vad cat imi amintesc din ce s-a scris in ultimul timp...

Miri , felicitari pentru rezultatele beton la analize. S-o tineti tot asa cu glicemia si cu celelalte .

Ema , sunteti bestiali toti patru ...va sorb din priviri din fiecare poza .Sasha este un durdulic si un scump...waaaw , ce bine arata cantarul...mi-amintesc ca Sara avea 5 kg pe la 5 luni jumate. Incearca sa nu renunti la alaptat, ii prieste lapticul tau. Citeste ce frumos a scris Angi pe blog http://zicolorata.blogspot.com/search/label/Alaptatul%20Help%20Line

Miha , sa-ti traiasca micuta , sa creasca mare si sanatoasa , iar tu , mami , sa te refaci repede si sa ai mult laptic pentru gagalicea mica

Miki , ziceai ca-ti vine un gand de bebe 2...pai , da-i bataie mami ...inchipuie-ti ce trupa super am fi la anu' in Morarilor , cu 3 pitici atomici de 2 ani si ceva si cu 2 landouri cu mormoloci mici , pufoshei si cumintei...hmmm , parca nu-mi suna nici mie rau ideea asta

Mada , uuff , ce belea pe capul vostru...de la ce oare s-a intamplat toata povestea asta ? Sa dea Doamne- Doamne ca Sofia sa se faca repede bine si sa nu va mai chinuiti prin spital

Stancuta , bafta Sofiei la testul auditiv...sa ne zici cum a fost.

As mai scrie , dar ma cheama sotul la nani

Hai ca va pup pe toate si sper sa intru mai des...de maine plec iar la Campulung si poate o sa am timp mai mult.

Pupicei [blue]

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna dimineata! Poftiti la !

Sper ca astazi veti fi mai active !

Ieri am ajuns intr-un suflet acasa, sa o revad pe Dariuta (a fost la tara de duminica). Asa dragostoasa a fost cu mine . Dupa ce ne-am pupacit noi bine, a inceput sa-mi studieze fatza, atingandu-ma cu degetelul "ochii, nasul, gula, palul chetz (cica )". Desi nu a lipsit asa mult, mi se pare ca s-a inaltat si i-a crescut si perisorul. Diseara sper sa reusesc sa o cantaresc si sa o masor.
Apropo de cantarit, fetelor, de peste 3 luni are aceeasi greutate, cu mici oscilatii. E normal sa nu mai ia in greutate asa lunga perioada?

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata.
se vede ca sunt iar l munci. intru rar, citesc greu, n-apuc sa raspund. devine balada vietii mele. dar am sa incerc sa zic doo vorbe:

stancutsa, n-am inteles exact de c trebuie test auditiv? dar si daca-l faceti va tinem pumnii sa aveti rezultate perfecte.

gatta, va invidiez pt concediu la mar ein sept. e un deliciu. e visul meu de concediu de cand eram copil:)

grati, alaptatul e ok. insa atentie pana la ce varsta mergi cu el si nu uita ca vb de un baiat. nu dezbat mai mult. cred ca lapticul tau si-a facut datoria mai mult decat suficient si daca e sa ai grija de tine... dudu trebue sa creasca mare":)

kalosalina, suzeta... iar pb cu buba. nush cine ti-a spus faza cu modificatul boltei palatine - mi s par enu doar exagerat dar... ingrozitor de tras de par... daca e sa faci comparatie...uita-te la gura lui bruno care isi suge in continuare degetul, si l cea a lui sacha care are suzeta si ai sa vezi diferenta si care dintre "manifestari" e mai daunatoare. zic ca si natalia... las-o in pace:)

cristacoman, antonia ta e de la inceputurile odiseei o temerara! cred ca pe undeva e exceptia care confirma regula. bravo pt progresele cu pampersi (de fapt fara). noi nici nu am inceput macar antrenamentul. ne zice tanti chantal cand se arata interesat de olita:)

roli, ma bucur ca s-a rezolvat dilema c gradinita. asa stati si vi linistiti si copiii o sa fie incantati. cat despre tipete si urlete, la pariu ca nimeni nu-l intrece pe sacha al meu? si asta de la 5 dimineata incepand:)))

elle... eu am doi. vine nr3. si nu renunt nici la tanti, nici la gradinita si nici la aeroport paa in ultima clipa. degeaba ti-e frica tie de bolile de gradi, ca , asa cum zicea si roli, in afara de vreo doua raceli de care anna va fi protejata prin lapticul tau... mai multe belele n-ai sa ai. crede-ma pe cuvant. ce se poate intampla insa... de la bruno citire, reactia evei la nastere poa sa fie o preaminunata bronsita. pana o accepta pe sora-sa. bruno mi-a tras 3 in 3 luni si mi-a exlicat homeopata ca nu e nik viral, e psihologic. s-a imbolnavit fix dupa ce-am venit eu acasa... nici inainte nici dupa. deci confortul psihic al tuturor isi spune cuvantul.

ceska, ai mai cautat bongo? eu am adormit asa de frumos cu gandul la luxemburg sau paris:)

ramona, cum merge gradi? s-a rezolvat?

laura_ioana (sper c anu ma insel) nu te speria de micile crize de personalitate. cum vin asa si pleaca. tin minte ca la bruno eram ingrozita de ce zice lumea. ieseam in magazin cu el si urla frate de ma innebunea. se uita lumea lung. eh... bruno a fost mik copil pe langa sacha.... sa-l vezi pe asta care e ca un bolovan cand se opreste ca un magarush indaratnic si nu-l mai poti urni, si racnesteeeeeeeeeeeeeeee de zic elumea ca-l tai cu lama. il las in mijlocul magazinului si plec. si bruno se uita foarte dezaprobator si vine si-l paraseta: mama sacha tipa. o sa treaca, si-o sa vina zile mai linistite... poate.

ema, va admir cu imparteala sarcinilor prin familie! bravo! sunteti foarte intelepti, si timpul vostur impreuna e foart pretios! eu acu imi fac curaj sa gasesc un bbsitter. la familie nu putem apela si uneori as mai iesi si eu seara doar cu al meu, dar ne roade rutina de pus in pat si strans dupa mici.

ashea... acu sa va zic damblaua lui sacha... cand se trezea la 6juma, ma plangeam. dar ce sa zic acu, ca se trezeste la 5. io suspectez camionul care aduce ziare in fata ca si pe mine ma trezea dimineata cand eram in celalat dormitor. se trezeste eci la 5 si incepe sa tipe, sa hatsane patul. alta dambla, il trezeste si pe bruno. care.... buimac, trei zile la rand mi-a facut pipi pe fotoliile de plus din coltul camerei... abia ieri am simtit ce infernal miroase si m-a luat instant cu dureri de cap.(domnul sot se ocupa de ei dimineata si el n-a bagat de seama, si mai buimac decat copiii) abia am pus mocheta la ei in camera..... asa ca va intreb daca aveti o solutie cu ce sa scot mirosul. parca as avea 50 de pisici in casa....am spalat cu solutie de spalat pe jos, am dat cu d-ala de mirosuri... neah e tot acolo. azi noapte am pus o olita. a facut in olita, haleluiah!

noh bun... ma duc sa mai dau o data cu solutie...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Nu am mai intrat de o vesnicie!Noi suntem bine.VANESSA a inceput scoala.A plans doar in prima zi si de atunci in afara de maraielile de dimineata totul e ok.ALBERT a inceput si el sa mearga la cresa.Cu el e mai dificil ptr ca urla de fiecare data cand il las dar nu renunt ptr ca stiu ca asa a fost si cu Vanessa anul trecut.DARIUS e la faza de diversificare.Se trezeste in continuare noaptea ptr lapte iar ziua ma solicita la maxim.Am noroc de mama care si anul acesta va sta la noi.Cel mai greu e dimineata si seara cand se urla pe trei voci.Cine ma poate ajuta cu o schema de diversificare alimentara?Va pup si sper sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am pus niste poze cu puiutii mei in prima zi de scoala.Vanessa trebuie sa poarte uniforma.Fetitele au uniforme roz iar baieteii negre.Sunt tare frumusei imbracati asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Miri multumesc pt sfat! Referitor la miros, nu stiu cu ce ai putea sa-l scoti...ma gandesc la ceva solutie de covoare (cum este la noi Biocarpetul)...?!

Dana trimite-mi pe PM adresa ta de mail sa-ti pot da schema noastra de diversificare. Am vazut pozele cu comorile voastre. Ce frumosi sunt si ce au crescut! Nu mai zic de tine "sexy mama" !

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
aproape de pranz.... inca beau cafea......

Kalosalina,
ce scumpa e Daria, se vede ca i-a fost si ei dor de tine, te lua iar in primire. De la ultimul cantar oficial in mai nici B nu a mai luat in greutate....

Miri,
numai la Bongo mi-e gandul......si cred ca o sa fie Paris, intai.

Gatta,
gata vacanta? Nu prea.....Campulung suna tot a vacanta pentru mine.
Abia astept poze cu voi toamna in curtea aia mare.....

Merg sa pun ceva in oala pana nu se intoarce gaza din turneu.......
Care tot cu suzeta in gura isi face veacul, vorbeste cu suzeta in gura si ieri scotea un suierat ce seamana f bine a fluierat....si nu i-a picat suzeta din gura!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ziua buna fetelor!

Noi suntem bine, Razvi la mami pana imediat .Dupa ce termin mesajul acesat ma duc dupa el.Pana atunci savurez cu voi o Inka, poftiti de luati.
Razvi e bine deocamdata cu regimul.Am noroc ca nu e pretentios la mancare ca altfel nu stiu ce as face.Si asa mi-e destul de greu ca nu prea stiu ce sa ii gatesc pt cina si micul dejun.
Sper sa si foloseasca la ceva regimul asta si sa fie destul o luna.Ca nu stiu ce ma fac apoi ca va trebui sa il duc la soacra-mea :(.
Cand am fost marti dupa el (dupa ce statuse acolo 3 zile) a fost nemaipomenit de bucuros ca ne-a vazut.A fugit la noi in brate, ne=a pupat si direct la masina.De acolo nu s-a dezlipit pana nu am plecat.Daca incercam sa il luam de langa masina urla ca din gura de sarpe.
So, daca il duc, nici vb sa pot sa merg sa il vad seara pentru ca ar face foarte urat.

Dana, ma bucur sa mai aud despre voi vesti.Ma bucur si mai tare ca sunteti bine si sanatosi.Ma uit la tine in poze si nu-mi vine sa cred ca ai trei copii.Pai tu ai talie de fetiscana!
Darius e un bulanos, din cate vad eu.

Gatta, ma bucur ca Sara s-a simtit bine in concediu.Bine ca ati avut si zile cu soare.Las ca e mai bine asa,Te plictisesti sa tot mergi la plaja .Asa ati facut de toate, nu?

Kaloshalina, cu greutatea nu stiu ce sa iti spun, Razvan a avut-o tot asa de cateva luni bune, de vreo 4-5.De aceea l-am controlat.

Miri, cresa e amanata din cauza de regim, gradi mea ma asteapta luni cu vreo 20 de copii plangaciosi.Am grupa mica, deci multa bataie de cap vreo 2 saptamani.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Va invit pe blog sa cititi o chestie pe care am primit-o pe mail in urma cu cateva saptamani.Cineva s-a straduit tare sa scrie asa ceva.Bineinteles ca e fictiune, dar e distractiva.
http://rami-miculprint.blogspot.com/

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit fatelor.
Dupa mult timp, iata ca-mi mai bag si eu nasul pe-aici.
Vad ca fete dragi noua au revenit pe "sticla" asa ca,le spun bine-ati revenit.
Am citit ca avem noi gravidute si vreau sa le urez sarcini usoare, fara greturi , cu bebei sanatosi, pufosi si papaciosi.

Miri, eu as incerca steamer-ul,daca ai asa ceva. Eu am doua psiici si, dupa vaccinuri, adus un nou membru in familie - catelul,sotul (tacsu) plecat doua saptamani, una din ele s-a suparat si-a inceput sa faca pishu peste tot in casa, de mirosea ca un grajd de porci.
Pe podelele laminate, am sters cu apa cu clor, apoi doar cu apa simpla ( daca las miros, chiar si clor, ele cred ca-i normal sa faca in acelasi loc) insa, mi-a facut si pe mocheta si pe o canapea.
Am frecat intai, cum cineva a zis, cu solutie de covoare (carpet pet stain, 409 daca gasesti, orice aveti voi acolo ) si apoi am bagat steamer-ul in priza si-am insistat vreo 5-10 minute).
Incearca, poate ai succes.

Eu am cateva sticle speciale de solutie de curatare a canapelei, ni le-au dat de la magazin, cand am cumparat setul. Dca vrei, iti trimit si tie una.... eu o folosesc intr-una la curatat urmele de biscuite, banana, si ce mai lasa copchilul meu pe-acolo.

Simona, trimitem niste pupici favoritei nosatre.Si, spune-i ca lui Andrew ii e dor de ea. Sedere placuta la Campulung.

Mergi la inceput