Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf. Maria si a Sf. Ana!

AlinaKalos - singurul sfat e sa lasi fata in pace! Renunta ea singura la ea la un mom dat si nu vad de ce ai priva-o de singura ei alinare? pentru confortul adultilor sa nu "li se faca rusine" cand exclama unii sau altii...vaiiiii da ce fetita mare cu suzeta...eu zic ca n-are rost sa chinui fata degeaba...Ana mea a avut-o pana in ziua cand a implinit 3 ani si n-are nici o pb- ex carii.

Mada - sorry pentru voi...din pacate si eu am 2 cacacioase in dotare, Stef de ieri si Ana de azi...eu le-am dat furazolidon, Smecta, Hidrasec, Enterolactis si ORS. Problema e ca Stef inca face febra...si crize de foame si de pofta de alimente interzise.

Andreea - am fost la socrii la tg jiu.

Grati - nasol cu alergiile...grija mare!Atentie ca si limba geografica este uneori asociata cu terenul atopic...o dr mi-a zis si mie cand i-am zis ca Ana are limba geografica.

Roli -adaptare fara probleme va doresc!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Anelor mari si mici!
Nati ce e aia "limba geografica"?
Off, Mada, mi s-a facut pielea de "gaina" cand am citit de chinul micutei Sper ca ati scapat cu o singura perfuzie (nu inteleg de ce i-au scos branula daca nu erau siguri ca nu-i mai trebuie???).
Alina nu prea stiu cum sa o ignor, adica o las sa se tranteasca pe jos si sa tzipe, dar daca nu o iau de mana sa o trag dupa mine, se ridica si se duce iar sa faca ce facea inainte (de ex trage de margele si diademe in magazine si nu vreau sa o las sa strice). Si nu vrea sa mearga pe picioare, se lasa grea si racneste cat poate de tare
Aaa si a mai invatat de la o prietena de 3 anisori sa isi suga degetul, ea care nu a supt nici macar suzeta si o face tendentios cand ma uit la ea, sa vada daca-i zic ceva...la inceput i-am spus ca nu-i frumos, dar vedeam ca mai tare tragea din deget, asa ca acum chiar ca o ignor total cand face asta.
Pupici si noapte buna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata...
Poftiti la .

O zi buna va doresc.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna dimineata!

Cristina multumesc pt cafea! Chiar acum o savurez

Natalia am zis ca o dezvat de suzeta dupa ce a vazut-o o doctora cu ea in gura si mi-a spus ca ii dauneaza in sensul ca ii modifica bolta palatina si alte alea ...Mama zice si ea ca i se pare ca a inceput sa i se modifice forma guritei, ca pare putin "botoasa" sa zic asa... Acum nu stiu ce sa mai zic...

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello hello,
pt a va putea citi si scrie il tin pe micut in brate si a si adormit

madalina of, te inteleg draga mea cat de greu v a fost cu branula si restul! sanatate multa sofiei!

alina sanatate multa tie si anei, sa scapati repede de durere de dinti si pb cu pipi

stankuta merci frumos! v ati intors de la mare? succes mult in investigatiile care urmeaza si te asteptam cu vesti bune, si cu planuri de actiune in rezolvarea problemutei!

alinakalos eu sunt super fercitaca sasha a acceptat suzi, i am propus o din primele zile si e excelenta pt linistire. Milan adoarme d la 8 luni singurel cu suzi si doudou in patut si nu intentionez sa ii scot suzi. Ziua il rugam sa o lase in patut si nu ii tb. pupicei dariei si sanatate!

sunt deranjata de nepasarea unora in parc ce isi lasa copilul care tuseste in preajma lui milan si aproape de carutul cu cel mic. ma feresc cat pot, plec cu copii din locul respectiv si ei nu inteleg aluzia. Poate sunt eu prea subtila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

cu intarziere uram si noi la multi ani anelor si mariilor de aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi de dimineata, pana am iesit afara, am avut un copil asa de urlator, ca am auzit comentarii sub geam, gen glumite..."vai, nu esti cuminte deloc" ...ce mai, ne stie tot blocul.

Ieri am anuntat la gradi ca Marc va merge de luni in alta parte. Directoarea era foarte trista ca pleaca Marc, eu la fel, mai ca plangeam amandoua. Partea buna e ca ne-a propus sa il aducem in vacantele pe care le are la gradi de stat, care sunt lungi si concediile noastre mult mai scurte. Ne-a spus ca il ia si in tabere. El a fost in iarna in tabara la Predeal si a fost tare bine...copii putini, personal adult numeros, au mare grija...nu mi-e teama. La gradi de stat nu cred ca se fac tabere si chiar daca s-ar face nu as avea curaj, ca sunt mai multi copiii. In doamnele de aici am capatat mare incredere.

In alta ordine de idei, sambata trebuie fortat sa mergem la o nunta, mare obligatie. Nu am nici un chef din lipsa de bani si ca nu mai am chef sa apelez la soacra ca stiu ca nici ea n-are chef...bleah...asta e...mama nu are cum sa stea cu amandoi, trebuie musai sa-i impart.
Sotul vrea sa vina ea la noi peste noapte, dar eu nu vreau sa aud de aceasta combinatie. Ca vine aici sa doarma si sa plece in miezul noptii cand venim noi...nu care cumva sa fie nevoita sa spele vreo farfurie sau sa-i hraneasca. Iar eu nu am chef sa-i las totul pe tava si a doua zi sa fiu chiauna.
Sunt nesuferita, nu? Da las ca am cu cine

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Zuzilici unde ati fugit? Acum cand sunt si eu mai libera la birou...

Abia astept sa se faca 3 jumate sa o zbughesc acasa, ca fata mea ma asteapta de pe la 12.

Hai sa va povestesc ce faza ne-a facut intr-o seara.
Ii zic, ca de obicei, "hai Daria la culcare" si ne indreptam spre dormitorul ei. Da sa se urce in pat si deodata o vad ca se razgandeste si da din funduletz inapoi, zicand "Doamne-Doamne". Se duce la locul unde fac rugaciunea de seara, se aseaza in genunchi si imi zice "mama joos", aratand cu degetelul sa ma asez langa ea. Ma asez si incep sa zic rugaciunea...sta ea cuminte langa mine cateva secunde cand incepe sa strige "tataaaa, haide!". Taica-su nimic...asa ca se ridica si merge in dormitor la taica-su, il ia de mana si il trage la ea in camera punandu-l si pe el sa stea jos sa faca rugaciunea "tata, joos, Doamne-Doamne!" Eu abia ma abtineam de ras ca sa reusesc sa termin rugaciunea. Apoi, am pupat impreuna cele 2 iconite si ne-am bagat in pat.

Poze Daria

Mergi la inceput

Pana am scris eu mesajul, a aparut Roli
Ce bine ca ai gasit o gradinita de stat pe placul vostru. Poti sa-mi spui te rog mai exact unde este vechea gradinita? Parca ziceai ceva de Domenii...Am inceput deja sa studiez ofertele, ca de la anu' va trebui sa o dau si eu pe Daria.

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Pana am scris eu mesajul, a aparut Roli
Ce bine ca ai gasit o gradinita de stat pe placul vostru. Poti sa-mi spui te rog mai exact unde este vechea gradinita? Parca ziceai ceva de Domenii...Am inceput deja sa studiez ofertele, ca de la anu' va trebui sa o dau si eu pe Daria.

Poze Daria

Uite aici: http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=1&g=262. E vis-a vis de piata Domenii, pe str. Elena Clucereasa 57-61. E o strada paralela cu str. Caraiman.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput