Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Roli, la 2 ani si cateva luni se merge la gradi? eu stiam ca de la 3.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani! pentru toate mamicile si clopoteii care poarta numele de Maria.
Miha felicitari pentru bebe de nota 10 .

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

la stat de la 3 ani si la particulara si de la un an si ceva ..

sincer, eu nu as da-o la gradi asa devreme .. o sa fie un bb mic in casa iar la gradi aduna toti virusii si bolile .. pe care ar putea sa le transmita si bebelului .. si eu am stat in dubii caci vroiam s-o dau la particulara de la 2 ani dar m-am razgandit ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Na seara,

Primo de primo, Miha, sa-ti traiasca Irisuca mica si alaturi de celelalte doua minuni ale voastre sa va aduca multa fericire si bucurii nenumarate.

Secundo, La multi ani Mariilor, Mariucelor si Marianilor {nah belea, tocmai ce-am realizat ca am uitat sa-l sun pe var'miu }.

Dau si eu raport pe scurt:
- eu cu abces dentar, mor de durere de 3-4 zile , a inceput sa cedeze dupa 3 zile de augmentin...sper ca in noaptea asta sa reusesc sa dorm;
- Luca ne-a dat emotii, am crezut ca are varicela si rateaza inceputul scolii...se pare ca e doar o alergie {help, recomandati-mi si mie un alergolog bun pediatru...Irinuk? ...asta colac peste tusea si rosul in gat de saptamana trecuta..
- Ana cred ca are iar infectie urinara, plange uneori cand face pipi, se trage de pampers si spune "buba". Nu am cum sa-i iau proba de urina sterila asa ca i-am dat sumetrolim fara sa-i fac analize
- domnul sot are spumi pi dansul si-mi vine sa-l strang de gatlej
- banii s-au dus aproape toti...si eu cica-s in concediu

Me duc la un sepuku...nu ma cautati, da?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui nemary

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

la stat de la 3 ani si la particulara si de la un an si ceva ..

sincer, eu nu as da-o la gradi asa devreme .. o sa fie un bb mic in casa iar la gradi aduna toti virusii si bolile .. pe care ar putea sa le transmita si bebelului .. si eu am stat in dubii caci vroiam s-o dau la particulara de la 2 ani dar m-am razgandit ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

In principiu, la stat de la 3 ani, dar multe primesc si de la 2,6 ani daca nu mai au pampers.
E o problema, la inceput cu virusii adusi de fratii mai mari de la gradi, dar e si o parte buna, ca bebe se imunizeaza mai devreme. Andrei nu a luat de la Marc decat vreo 2 raceli si cred ca l-a ajutat alaptatul in perioada aceea. Daca ai ajutor, poti sa-i tii acasa pe amandoi, insa fara ajutor, e greu. Pe mine una, gradi m-a ajutat enorm. Marc a mers la 2 luni dupa nasterea lui Andrei.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna seara, zuzici
Multumim celor care mi-au felicitat Maria si urez si eu la multi ani tuturor Mariucilor mici si mari de la noi din trupa!
Felicitari, Miha, pentru puiul proaspat sosit! Sa fie sanatoasa, fericita si sa va bucurati cu totii unii de altii o viata intreaga de acum incolo!

Noi suntem bine (de fapt cu muci), ne-am intors din al doilea concediu la mare (acelasi hotel, aceeasi camera), a fost super, am prins exact vremea cat a mai tinut calda, apa si mai calda (25 grade), Thea s-a jucat mai frumos in apa si nisip si i-a placut extraordinar.
Tot la mare a inceput sa-mi faca crizute (de fapt crizoaie) de isterie atunci cand nu o las sa faca sau sa mearga unde vrea....frate, imi vine sa o las acolo si sa plec, parca nu-i copilul meu, ba ma mai si mushca de mana de ciuda Voi ce "schema" de (re)educare aplicati?
Partea buna e ca si-a dat drumul si mai tare la limbuta si repeta aproape tot, retine si-mi spune o gramada de chestii de ma lasa paf!
Tot la mare a facut si mucii, de la vant cred, si-i tratam cu sinupret, apa de mare, vibrocil seara la culcare si aspirat nasul de 2 ori/zi. Oare sa-i mai dau ceva? Nu-i mai curge nasul dar e infundata si vorbeste "pe nas" si o aud ca tuseste din cauza mucilor din gat
Doamne, Elle ce putin mai ai! Sunt asa de curioasa cum va fi Evita cand nu va mai fi sora cea "mare"!
Va pupic si mai vb

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani Mariilor si Marianilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

uff!! n-am prins ziua de 8!

eu am urticarie cronica cu pusee acute - diagnostic pus azi. In iunie la mare m-am trezit cu asta: se inroseste locul, ma arde si apare o iritatie gen urzicatura gadilatoare ingrozitor care tine maxim 30 minute dupa care dispare...se muta in alt loc; uneori apare pe portiune mica alteori imi cuprinde tot spatele, piciorul. La Brasov, in urma unei cure de pepene se ameliorase dar la mare acum iar m-a luat si mai violent. Ieri mi-am facut eco generala si am iesit cu ficatul in pioneze (colesterolul vinovat!), azi analize de sange la greu, am mers si la dermato care mi-a tinut un curs despre urticarie si m-a chemat sa fac investigatii complete la institut. Mi-a zis sa-l intarc pe Dudu ca nu pot urma nici un tratament medicamentos....i-am zis ca nu vreau sa iau nimic pt ca in trecut am fost dependenta de Peritol si greu am scapat...ce mai! Horror de ieri mananc doar pepene, mere si struguri (dar renunt la ei pt ca mi se-ncing urechile - si nu glumesc!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

buna dimineata,
scriem eu si gaza impreuna acest mesaj, la doua degete.
cafea? avem destula

laura_ioana,
"isteria" e comuna, data de varsta. e de fapt incercarea lor de a merge pe cont propriu, a invata, experimenta. e un fel de adolescenta plina de rebeliune a varstei mici. cam trebuie sa ii lasam sa isi faca damblaua, bineinteles langa ei dar nu incorsetandu-i, doar intervenind probabil cand pericolul e prea mare.......ma desteptatesc si eu citind...ca am si eu o bucata copil incapatanat. am fost corectata de tatal meu are sustine ca e doar voluntar ca temperament si inca mic. atat.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

grati.ela,
imi pare rau de urtiarie, mai bine ca ai un diagnostic si poti sa tratezi. sunteti inca la mare? ce frumos!

alina023,
cred ca numai cand avem si noi o durere de masea ii intelegem pe maraitii nostri mici, nu? bine ca cedeaza? nu ai fost la dentist?
deci ultima saptamana de vacanta ca prescolar pentru Luca???? emotii? gata pregatirile?

gata a expirat pauza, s-a uitat la dvd-ul cu winnie exact 7minute!!!!
ma termina cu lipsa de concentrare.......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput