Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 14
cristacoman spune:
MIHA, FELICITARI!!!!
Sa va traiasca bebe mic si sa va bucurati de copilasi.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Grati, multumesc mult.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Ramona, sa nu iti inchipui ca Antonia face numai la olita. Ea poarta inca pampers, se mai scapa si pe ea cand se ia cu joaca sau cateodata noaptea. Noaptea nu se trezeste sa faca pipi la olita, dar de cele mai multe ori nu face decat dimineata cand se trezeste. Acum folosim 1 pampers pe zi.
In general, ea cere foarte des sa faca la olita, ceea ce este perfect daca suntem acasa, dar cand suntem plecati, este foarte incomod cand ma duc cu ea la restaurant si imi cere sa mergem la baie, mai ales ca cere des. Practic stau mai mult la baie decat la masa
.
Dar, eu sunt foarte multumita. Meritul este impartit: in primul rand Antonia este foarte receptiva si dornica sa faca ce facem si noi. A fost suficient sa o iau cu mine la baie si sa o pun pe olita cand eu stateam pe wc, ne luam cate o revista si citeam amandoua. Apoi este si meritul mamei mele, care persevereaza si o intreaba daca face pipi sau kk si o pune pe olita, dupa ce se trezeste si apoi toata ziua cam din jumatate in jumatate de ora.
Pupam Razvaniciul si pe mami
.
Anca, acomodare rapida la cresa, 
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
![]()
![]()
Crista,![]()
![]()
![]()
credeam ca numai eu adopt tactica descrisa de tine, cu exemplul personal.
Suntem abia la inceput dar sper sa tina. Copilul meu e f agitat si nu prea are chef sa stea intr-un loc mai mult de 3,5 minute. Asa ca vom sta la povesti.....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR, MARIANILOR SI A CELOR CARE POARTA NUMELE SF. MARIA! SA FITI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danybv spune:
Buna ziua fetelor
Sa stiti ca nu v-am uitat
va mai citesc din cand in cand dar nu prea am timp sa scriu .
Noi suntem bine cu totii , copii cresc mari si sunt din ce in ce mai energici si plini de idei ![]()
Vreau sa urez si eu celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria un calduros si sincer LA MULTI ANI !!!
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE IMPLINIRI TUTUROR MARIILOR! SA FITI IUBITE, DRAGELOR!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!
Natalia, welcome back home...unde ati fost??? (cred ca n-am fost pe faza...)
gongutzele...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
roli25 spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria!
Noi azi am fost la gradi cea noua, impreuna cu juniorul. I-a placut si lui, le-a placut si lor de el. S-a comportat frumos, si au apreciat ca vorbeste f. bine pt varsta lui. Va merge impreuna cu fetita prietenilor nostri, care e de aceeasi varsta cu el. Sper sa se simta bine si sa nu-l afecteze prea tare schimbarea. Nu stiu cat si-a dat el seama...i-am explicat ca va merge impreuna cu Ioana si a fost incantat...sa vedem. Gradinita mi-a placut, educatoarea si ea. E o gradi de stat, Waldorf. Stiu eu cate ceva despre acest Waldorf, dar ma documentez acum mai temeinic.
Vestea buna e ca primesc si copii cu pampersi, de la 2 ani, asa ca am sanse si cu Andrei ceva mai incolo.
Vineri merg din nou sa vorbesc cu directoarea, care azi nu a apucat sa vb cu noi ca a trebuit sa plece. Am inteles ca are si o pensiune de week-end pt pici, pt cazuri in care ai ceva de facut in week-end si nu ai unde sa lasi copiii.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
nemary spune:
Roli, super ca ati gasit o gradi mai aproape de casa. si nu-ti face griji, se va adapta juniorul tau mai repede decat crezi tu, mai ales daca ai spus ca a fost incantat azi. asteptam sa ne povesti cum a fost in zilele urmatoare. ma gandeam sa o dau si eu la anu', prin primavara pe Daria la cresa, sa se acomodeze mai usor pt.gradi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
10+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
roli25 spune:
Nemary, pai la anul in primavara, Daria va avea deja varsta de gradi, nu prea mai are ce face cu pici de cresa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)