Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am postat si la casa noastra ,dulce casa , poate ma ajutati cu un sfat

Suntem in plina renovare cu apartamentul si vrem o usa culisanta intre bucatarie si hol. O sa fie tamplarie aluminiu cu geam termopan. Problema este ca vospirea in culoarea pe care o vreau eu ma costa 30% din valoarea usii ,adica vreo 4 milioane. Mi se pare mult si nejustificat. Alb imi aminteste de farmacii ,si ma gandeam la aluminiu natur, care s-ar potrivi la bucatarie cu cateva accesorii argintii. Problema este ca am vazut un lift din aluminiu natur care era super sgariat si urat. are cineva tamplarie din aluminiu natur? cum arata ? cum se comporta in timp?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Wowwww Felicitari Miha!!!Bun venit pe lume Iris Teodora! Sa fii fericita, sanatoasa, papacioasa si voioasa! Mami, refacere rapida si laptic mult pentru printesa

Am vazut o multime de fotografii minunate ale mandrilor cu adevarat mandrii ai Lalei, cu Eric mami si tati intr-un concediu de vis - btw mami esti bronzata tare frumos, cu minunea mica de Sarita si parintii ei la mare - Gatta - ador pozele tale de la Badeni...ati avut o vara...de invidiat! si nu in ultimul rand cu 2 familii fericite reunite-familionul Roth

Noi ne-am intors acasa azi noapte pe la 1, azi am despachetat, curat, spalat, gatit...ufff deja sunt obosita, dar multumita ca am terminat

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau zuzilici!

Eu sunt singurica acasa si e tare urat.Puiutu meu drag e la soacra-mea la tara.
M-a convins sotul sa nu il duc la cresa si sa fac urat pe acolo pentru ca dupa cum a spus si Eliza tot nu vor face ce va trebui.Si la alta cresa nu am unde sa il duc, suntem norocosi ca am avut loc aici avand in vedere ca m-am dus doar acum in vara sa il inscriu.
Acum il vom plimba putin de la mami la soacra si invers.
Mami e plecata la Suceava cateva zile asa ca am fost nevoita sa las copilu la soacra :( Mie foarte dor de el, mor de doru lui.
Deocamdata zice soacra ca e foarte bine, toata ziua e pe afara cu copii., de noi nu a intrebat :(
Sper sa se intoarca mami cat de repede sa il duc la ea ca mi-e mult mai bine pt ca pot merge la el de la servici direct si pot sta cu el pana se culca seara.
Si cand s-o intoarce mami la servici... of, iar va trebui sa il duc la soacra.

Am vazut poze din concedii cu copii fericiti Eric, Markus si Mathias, Sara (ce bine ii sta de marinarita )

Gatta, ma bucur ca ati scpat de entero.Vreme buna va doresc cat mai stati acolo.

Matgravidutz, ce faci tu in butoiu ala? ia iesi afara sa nu te scot de urechiuse

Roli, da e grea o schimbare asa de mare pt copii,dar va trece peste asta usor.Copiii se adapteaza in general usor.

Stancutza, ma bucur ca Sofia a fost o minunatie de fata in concediu.
Va doresc sa veniti cu vesti bune de la analize, controale si ce mai aveti de facut.Un puuuup mare.

ah, era sa uit MIHA SA ITI TRAIASCA MICA SA FIE SANATOASA SI PAPACIOASA IAR TIE REFACERE RAPIDA!!te asteptam cu poze cand o sa poti.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut uturor! Va mai amintiti de noi???

Imi pare rau ca nu mai apuc sa scriu...de citit va citesc cit de des pot, am aflat vestile minunate despre Miha si Miri. Felicitari!!!

De azi mergem si noi la cresa...prima zi a decurs bine, de dimineata a plecat zimbitor cu educatoarea de minuta, la copii, la joaca...era acolo o harmalaie si muzica...din fericire nu plingea nici unul.

am sunat la prinz sa vad ce face, mi-au spus ca doarme, ca a mincat bine si ca nu le-a facut probleme...cred ca voiau sa ma incurajeze...s-au scapat sa-mi zica ca a plins de citeva ori, cind si-a adus aminte de noi....
la 4 jumate am fost dupa el cu ovi...era la joaca, ingrijitoarea mi-a zis ca a dormit putin si e treaz de multa vreme...era cu suzeta in gura (ceea ce acasa nu prea face, o foloseste doar la somn) dar vesel si "povestitor".

de cind am ajuns acasa ii dau intr-una sa pape (nu stiu cit de "bine" a mincat acolo...) si sa bea apa (nu au vrut sa-i ia sticla cu apa...au zis ca o sa-i dea ele din pahar...hmmm)

miine e o noua zi...

cam atit de la noi...sper ca si restul s-au descurcat bine.
pupicei la toata lumea.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

am postat si la casa noastra ,dulce casa , poate ma ajutati cu un sfat

Suntem in plina renovare cu apartamentul si vrem o usa culisanta intre bucatarie si hol. O sa fie tamplarie aluminiu cu geam termopan. Problema este ca vospirea in culoarea pe care o vreau eu ma costa 30% din valoarea usii ,adica vreo 4 milioane. Mi se pare mult si nejustificat. Alb imi aminteste de farmacii ,si ma gandeam la aluminiu natur, care s-ar potrivi la bucatarie cu cateva accesorii argintii. Problema este ca am vazut un lift din aluminiu natur care era super sgariat si urat. are cineva tamplarie din aluminiu natur? cum arata ? cum se comporta in timp? Multumesc

Eu stiu ca atunci cand matusa mea si-a construit casa tamplaria de aluminiu era cam la inceput. Au pus usi si geamuri din AL natur. Si acum 2 ani le-au schimbat.....aratau groaznic, probabil nici tehnica (inchis-deschis geamuri si usi) nu mai tinea. Exista varianta sa o iei natur si sa o imbraci tu in folie....daca ai rabdarare si nervi. Asa poti face orice culoare si imitatie de textura (lemn etc).

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miha felicitari mami la puterea a treia!!! Irisuca sa fie fericita alaturi de Mateias, Laura si parintii minunati care o vor adora clipa de clipa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cu intarziere pentru mami de Antonia, Cristina! Sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Maria, Marian !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI tuturor Mariucilor, zuze si clopotei! sa va aduca ziua de azi numai bucurii si fericire in suflete

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

LA MULTI ANI!!!! MAriucilor mici si mari. Sanatate si numai bucurii.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput