Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

o...ferbinte pt un inceput de saptamana placut

LA MULTI ANI BUJO!!!, multa sanatate, fericire si multe impliniri alaturi de cei dragi

LA MULTI ANI DARIA!!!

am citit ca veni vb de mancare... Darius mananca inca laptic dimineata (180-210 ml) si seara(250ml -300ml).La cap bors/ supe nu stam bine deloc nu mananca decat cu biberonul si mai mult de 100 ml nu vrea ... in schimb fructe proaspete, suc de legume si carne de pui/ vitel taiate marunt ii plac la nebunie.
in rest... rontaim si cerem tot ce vedem

am o intrebare... miercuri vreau sa ii fac un set de analize lui Darius( analize de control)...si saptamana trecuta a fost o prietena de-a noastra la analize cu trimitere de la medicul de famile si ia zis: ca de acum toate analizele se platesc.... stie cineva daca acest lucru se aplica si pt copii?

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari. Victoras e mai bine, inca are muci si mai tuseste dar e pe vindecate.

Moni_or si ma lauzi pe nemeritatelea, zau, dar... nu te opri ca-mi place

Anilansa sunt foarte multe pensiuni in Praid. Gasiti pe toate gusturile. Da, in mod normal salina ar fi trebuit sa amelioreze lucrurile, cel putin la Ana asa a fost. De cand am fost in primul an cu ea la Praid a devenit mult mai rezistenta. Victor insa pare ca reactioneaza altfel, nu stiu ce sa zic. De ce nu e si medicina ca matematica?

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Va multumesc inca odata pentru urari
Am intrat iar in paine, am de lucru sa-mi ajunga sa ca nu stiu cand mai apuc sa intru dar nu va uit.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dia sanatate multa Mirunei.
Bujo spor la treaba!
Anilansa habar nu aveam ca tb sa platim analizele...
Didi stai linistita ca nu gresesti cu nimic,o sa treaca si etapa aceasta mai grea a Aidei.
Ce urat este afara dar vreau sa o scot pe Ralu ca sa-mi doarma bine la pranz
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Capri felicitari pt concurs...deshi...nu mai zic nimik,dar cand vad 6 din 6 ma ia putzin cu capul

noi tot cu pasarica inflorita suntem,dam cu nidoflor stam fara pampers si sa vedem unde ajungem,ca asha nu a fost niciodata,adiq are ca niste bubite,pana acum se inrosea dadeam cu nivea si pana a2a zi era fresh

de mancat,Maria mananca orice,fara porc,dar in rest ii dau orice fel de mancare si la cat de slaba e ea baga de zici ca are stomacul vreo gaura

aseara m-a apucat testarea copilului,ii aduc eu 2 cuburi si vad ca le imbina gagica,bun ii mai aduc 2,le-a imbinat pe toate,in final am ajuns la un turnuletz de 7,ea care cand i le imbinam eu le darama imediat,bunn...iau forma de prajituri si ii dau copilului cercul si in mod miraculos baga gagica exact unde trebuie,iar a2a oara le incearca pe toate si infige victorioasa piesa,ii dau si patratul si steaua si dupa ce le impinge prin gauri le nimereste fericita,apoi rastoarna continutul si uite asha s-a jucat Maria vreo 20min,pai dc nu era testul ala cine se gandea ca shtie gagica mea d'astea,eu renuntzem la idee,asha ca azi fac o lista sa incerc copilul,ca poate ea shtie dar nu i s-a dat ocazia

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Abia am terminat si eu cu treburile casei....inca nu am recuperat tot, ati scris ceva, nu gluma...

Legat de intrepatura de insecta...tata este alergic si nu a stiut asta pana acum cativa ani (deci pe la 50 de ani) cand l-au intepat (si viespea si albina).
De obicei se intampla toamna, cand culegea bolta de struguri.

In primul an cand s-a intamplat nu mai dura o juma' de ora si il pierdeam, ajunsese sa cada, asa de ametit era, umflat, varsa....intrase in soc anafilactic
De-atunci cand il mai inteapa fuge la urgenta si ii face HHC (hemisuccinat de hidrocortizon), deci Bujo eu cred ca ai facut bine, nu stiai ce se putea intampla...

Cereale eu nu stiu ... de ce vreti sa renuntati la ele??? Sunt hranitoare si in diferite forme si arome, daca v-ati plictisit de piure incercati din alea mai mari, sunt o groaza de sortimente....

David la prima masa (de la 6) a mancat lapte, apoi fiindca s-a trezit toata casa, am facut ou cu unt si branza alaturi de castraveti, ceva cascaval (noi am mai servit si o feliuta de salam) si gata micul dejun pt. toti

Ce cascaval dati voi la copii? eu am luat apetito, e mai nou, acum am vazut ca mai toate firmele cu lapte, iaurt si alte alea au si cascaval

Fug sa dau papa la cel mare....

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

de dimineata stau cu telefonul in mana...am sunat la laborator pt analize (sa vad daca sunt gratuite sau nu) ... si nu raspunde nimeni, am trimis mail... nici un raspuns, am sunat doctorita si mi-a zis: " sa mai incerc la labortor ca nici ei nu mai stiu... la care sunt gratuite si la care nu"
OF-OF-OF

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Cind se merge la urgente...cind crezi ca este peste masura ta de a gestiona situatia. Nu stiu daca m-am exprimat pe intelesul tuturor, dar cred ca nu toata lumea poate reactiona la fel si nici toata lumea nu are cunostinte medicale (cind zic cunostine medicale ma refer si la minim de cunostinte de adminitrst medicamente care se elibereaza fara reteta). De exemplu eu: 1. pun mina pe telefon si sun pediatra; 2. daca nu raspunde pediatra, dau telefon la o alta pediatra sau la asistenta maternala; 3. sun la policlinica unde avem o alta asigurare de sanatate; 4. dau telefon la un doctor chirurg de copii ca sa ma directioneze sau sa ma ajute intr-un fel; 5. sun la salvare; 6. ma duc la spital...In conluzie la mine optiunile de a avea o prima informatie medicala, despre ce are copilul si ce ar trebui facut sunt destul de multe, drept urmare cred ca as ajunge destul de rar la urgente cu copilul, dar sunt persoane care nu au aceleasi optiuni si nu cred ca daca considera ca situatia ii depaseste nu ar trebui sa se duca la urgente.

Protectie pat mare Exista modelul asta, www.bubulici.ro/produs.php?produs=701" target="_blank">asta si inca multe altele cu diverse optiuni de lungime, marime si alte dracii pe linga.

Flo eu ii dau lui Sebi cascaval pe care il cumpar de la branzarul din piata, la fel si branza.

Boti nasoala situatiune ai tu acolo, dar gindeste-te la partea buna a lucrurilor, Garga o sa se faca bine si poate reusesti sa o imprietenesti si cu oala.

Anilansa habar nu am daca se platesc sau nu analizele pentru copii ca eu nu i-am facut niciodata pin acum decit o coprocultura si aia nic nu stiu daca a trebuit sa o platesc sau nu.

Ana tu ziceai ca vrei sa le dai la baieti Septilin. Cit le dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Intru scurt sa-i multumesc Anei_a pentru ideea cu pusul in cada A mers a facut fata pipi in cada (i-am dat drumul la apa si in 10 secunde susura si ea - iar io abia ma abtineam sa nu rup weceu' ca si pt mine e stimulant )

Si succesul numarul 2, mega-giga-extra-ultra fantastic: a facut si kk la oala. Am prins momentul H, a incremenit dintr-o data si a inceput sa se screama usor, am sarit in sus (scapase putin in chilot) dar am continuat cu succes la oala . Deci azi, pana acum, nu avem niciun chilot/pantalon murat yupiiii!!! Bine, nu s-a incheiat ziua, mai am timp pentru surprize dar na, e abia a doua zi... Acum e la somn, tot fara pampi, cu aleza sub cearsaf...

Prima data cand am citit ce mi-a scris Ana_a m-a izbit cat de asemenator e procesul de antrenament la olita al unui copil cu cel al unei pisici. Asa ca, daca am putut antrena cu succes o multime de pisici (cam intr-o sapatamana) nu vad de ce n-as reusi si cu fi-mea. Sa va mai zic ca pasa e aproape ca noua?

Anka de unde iei Potette? Vreau si io daca o comanzi pe Ebay. Aduc si astia de la Baby stuff (de la Mothercare UK), tu prin ei vrei sa iei? Daca da, ma bag si io si impartim costurile de expeditie si comisioanele. Io mai vreau si un set de trainer pants.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

buna dimineata

o...ferbinte pt un inceput de saptamana placut

am o intrebare... miercuri vreau sa ii fac un set de analize lui Darius( analize de control)...si saptamana trecuta a fost o prietena de-a noastra la analize cu trimitere de la medicul de famile si ia zis: ca de acum toate analizele se platesc.... stie cineva daca acest lucru se aplica si pt copii?

Alina cu Darius Gabriel

Da, am uitat sa va zic, de ex. a mea lucreaza cu sanadorul si in ultimele luni au avut cate o zi doua de gratuitati in rest "buna ziua" au zs ca au datorii la laboratoare si ca mai nou se platesc, eu am dat un copro pt. Alex si am dat 12 lei...

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput