Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

boti, super! incet incet o sa reusiti Io am vrut sa pomenesc de pisici insa nu am vrut sa te necajesc cu asemanarea

pica, la Stefan i-am dat septilin 5 ml si la Matei 2,5, asta fiind asta toamna. Acum inca nu am cumparat....ma tot invart pe la magazinele de genul asta dar inca nu stiu nici eu ce sa le dau. Nu stiu ce sa zic de septilin, daca a ajutat sau nu. Matei sa mai imbolnavit asta iarna, insa Stefan deloc. DAR pot sa spun ca nu am avut ceva grav nici la Matei. Doamne ajuta sa trecem cu bine iarna.
Apropo de asta, eu una refuz sa ma panichez cu gripa porcina sau orice fel de gripa....mizez pe ideea ca am copii sanatosi si combinat cu o alimentatie sanatoasa o scoatem la capat....

cu mersul la urgenta nu stiu ce sa zic....as ajunge numai daca chiar m-ar depasi situatia.

Am rezolvat cu dosarul lui Stefan de gradi, cica nu le mai trebuie coprologic si exudat de la sanepid, este suficient o adeverinta de la med. de familie unde sunt trecute si vaccinurile care le-a facut.

Gata....timpul a expirat, ma solicita Stefan

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pica mie dr. mi-a zis sa dau 2,5 ml/2x/zi adica dimineata si seara preferabil...si lui Alex cate 5ml/2x/zi.
Adica ii dai orice fel de branza si cascaval??

Boti felicitari pt. reusite!

Sanatate bolnaviorilor!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Flo Eu prefer cascavalul Forma sau Froma (nu stiu sigur ) de la Olympus. Este nesarat si e untos fara sa fie moale. Si e si mai ieftin deoarece se vinde taiat din calup mare de 3 kg, deci il gasesti la vitrinele cu branzeturi unde te servesc tantile alea, nu la lactate la rafturi. Pretul e in jur de 25 lei/kg. Eu pana acum l-am dibuit doar in Carrefour. Daca i-ar placea si fi'mii... Da-mi place mie

Ana , nu ma necajesc io asa usor. Am citi toate subiectele despre EC pe Attachment parenting si fetele alea nu mi s-au parut foarte hotarate, plus ca puii sunt destul de mari. De fapt si io ma gandeam cu groaza de cum vom face antrenamentul peste vreun an dar cum socoteala de acasa... Cred ca trebuie sa fii si nitel nevoit sa "rezolvi" treaba ca sa mearga.

La urgenta eu ma duc daca imi dau seama ca ma depaseste ceva.
Sun pediatra (care pediatra e foarte implicata si nici ea nu-si asuma riscuri inutile), sun cumnatul ca si el e medic si daca ei zic ca e de mers la spital, merg la spital. Si nu sun nicio salvare, arunc cupilul in masina si in 10 minute sunt gramada in urgenta. N-a fost cazul dar cel mai teama mi-e de convulsii/deshidratare/febra foarte mare inexplicabila.

Pica ai vazut linku ala cu Plasmacar-ul? Ce zici, e faina dracovenia?

Tv in camera copilului io i-as lua. Dar asta stiti deja. Cu DVD incorporat. Daca e very good kid primeste si cablu tv, daca e good kid ramane doar cu DVDul incorporat, daca e bad kid saltam TVul din camera ca doar nu-i turnat in fundatie de beton Stau si ma gandesc ca si noi aveam acces nelimitat la pickup/diapozitive si ce mai era pe atunci, mai abuzam cand aveam discuri/role noi dar nu stateam doar pe ele. Cred ca daca ar fi fost TV atunci am fi avut si TV. Deci eu sunt pro dar daca va face abuz iau masuri.

analizele daca va faceti programare si va buluciti in prima zi din luna aveti posibilitatea sa le faceti gratuit pentru ca majoritatea laboratoarelor au un plafon de decontare cu CAS care de obicei se epuizeaza in prima, maxim a doua zi din luna. Deci daca arde, se platesc. Si la fel se intampla si pentru gravide, eu le-am platit de cateva ori in sarcina

Bujo pozeeeeee!!!!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cum sa platim analizele pt copii?Astia profita de "criza financiara"....
pica super ca ai pus linkurile cu protectiile pt pat.Chiar ma interesau.
anaxena ce desteapta e Maria.
ana ma bucur ca ai rezolvat cu dosarul.
Boti felicitari pt ca ai reusit ce ti-ai propus.Super pozele cu Filipanu(Bujo).
Caprioara felicitari pt Ilinca.
Naspa vreme...si ieri si azi cand am iesit din casa cu Ralu a inceput ploaia.Cat or mai tine ploile astea?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitol 143

Mergi la inceput