Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI BUJO!!!

LA MULTI ANI DARIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Bujo

Daria

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Imi cer scuze ca nu pot scrie mai mult, am fost iar in deplasari si sunt cam obsita....

Irda imi pare rau de ce aud de la voi.... ai incercat comprese cu apa rece? un pic de masaj, e dureros ce-i drept, dar.....

Noapte buna tuturor!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI BUJO! SA FII FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIE!

LA MULTI ANI DARIA!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Noi suntem nu prea bine, azi am fost la spital cu ea, ca tot se discuta despre cand mergem la urgenta. Eu m-am dus ca Miruna avea febra marisoara si nu-i trecea la antitermice iar pediatra avea tel. inchis. Pana la urma nu e grav, e rosu in gat, am primit tratament. Dar nu ne oprim aici are diaree si din cauza asta iritatia e tot urata rau. I-am dat orez, o sa-i fac lapte cu mucilagiu de orez si ii strecor si un hydrasec, ca in apa nu a vrut sa-l bea.

Planse cu forme nu i-am luat pana acum, ca nu am stiut ca asta e varsta potrivita, ca ea sta mai mult pe afara, si cu jucariile nu se prea joaca. De-aia am si intrebat de plansa, ca am observat ca e interesata de bagat chestii una intr-alta (suna porcos, stiu, sorry! ), sta minute in sir scotand si punand la loc capace la diferite obiecte gen cutii, sticle, oale. De-aia am intrebat de plansa, ca e cam timpul sa-i iau, nu?

Boti mersi de linkuri , sunt de folos, ca nu vreau (si nici nu prea imi permit) sa cheltui o avere pe jucarii pe care oricum le strica sau nu le mai vrea. Daca sunt mai ieftine, macar ii pot lua mai multe si mai diverse.

Fug ca mi se face scrum mucilagiul de orez. O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bujo, LA MULTI ANI fericiti alaturi de Filipan si sotz!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna seara fetele!

nu am mai intrat de ceva timp, nu mai am timp pentru nimic.

am facut si noi prima doza de prevenar, a facut putina febra a doua zi si atat. i-am facut si lui david pneumo 23 (se face de la 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Neatza! de la Bistrita.
Azi mergem la medicul de familie dupa fisa de inscriere la gradi pentru Stefan. Pe el sa-l las la un prieten de joaca si o sa merg numai cu Matei in carucior

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Dia, referitor la bagat forme in plansa, nu cred ca se pune faptul ca baga pufuleti. Conteaza sa introduca forma potrivita in gaura potrivita; asa si Aida pune obiecte mici in obiecte mai mari, dar avem o casuta cu acoperisul gaurit in cerculete, patratele etc... si Aida tot pe usa casutei baga toate formele, nu prin gaurile potrivite din acoperis.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

mie mi se pare foarte normal sa faca asa In locurile potrivite este prea devreme, cred totusi ca la varsta aceasta este important faptul ca are rabdare sa faca ceva, sta concentrata cateva minute bune. Inca nu pot ei sa perceapa formele astea asa...logic. Se poate invata, insa este invatat mecanic si nu cred ca are vreun folos.Parerea mea.
Cat despre faptul ca nu mai vrea sa imparta jucarii....asa fac copii la varsta asta, nu cred ca este bine sa o fortezi sa imparta impotriva vointei ei. La un moment dat va dori compania copiilor si atunci va fi nevoita sa imparta pentru a primi si ea. Cel mai bun este schimbul de jucarii, cu acordul lor, binenteles.

Dia, eu zic ca e ok ca baga pufuleti cu riscul de a-mi lua pari in cap ... haha... iar figurile geometrice o sa le invete nitel mai tarziu din mediul inconjurator, cum ar fi o minge rotunda ca un cerc, o figura de pe covor in forma de triunghi....un cub in forma de patrat, poarta din fata casei dreptunghi...etc. culorile deasemeni, cel mai bine le invata tot din mediul inconjurator si asa sigur nu le uita

proud mummy

Mergi la inceput

botiiii nu as vrea sa fiu in pielea ta Eu zic sa te gandesti serios sa schimbi locu unde sa faca pipi&kk. Adica de exemplu pentru inceput sa ai ceva prosop sau carpa sa o asezi undeva prin vreun coltisor, unde iti este tie mai usor sa speli si sa indemni gargarita intracolo. Mai apoi dupa ce isi gaseste locul si il identifica sa-l inlocuiesti usor usor cu olita. Sau daca zici ca prefera in vana sau in chiuveta, cu atat mai bine. STIU ca pare o tampenie ce zic eu acuma....insa pe oala nu se va aseza fix de la inceput si va trebui sa lasi si dupa ea, cumva fifti/fifti daca intelegi ce vreau sa spun. Sa lasi si tu, ca sa lase si ea din incapatanare. Oh....succes si rabdare!!!

proud mummy

Mergi la inceput

capri FELICITARI pentru concurs!!! Abia asteptam sa vad finalul, eram sigura sigua ca va ramane in finala, in schimb speram sa treaca pe locul 1, dar oricum, si castigatoarea locului 1 este o dulcica cu ratusca ei cu tot. A fost un concurs frumos, cu poze exceptionale!

proud mummy

Mergi la inceput