Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, la perdelele pe sina nu iti mai trebuie nimic daca sunt bine puse. Ele trebuie sa porneasca direct din tavan, www.aginterieurs.com/v2/galeriephoto/rideaux_soie_rose.jpg" target="_blank">ceva de genul.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Buna fetelor!
Eu sunt disperata,simt ca nu mai rezist.Ma simt pe zi ce trece mama mai rea.Nu mai stiu ce sa fac.Timea are diaree.3-4 scaune apoase/zi...de cateva zile bune.Deja abia manca...azi deloc...in rest se comporta normal,doar ca e maraita,si vrea mult in brate.
Imi dati va rog din suflet cateva idei de mancare de regim,daca se poate cat mai lichida?Ca sunt in pana de idei.

N-am citit tot,mai revin,daca pot

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra



Sa stii ca la noi mancarea de regim n-a functionat si nici smecta, hidrasec ,biotics, sau alte alea.Pana nu i-am dat ercefuryl nu si-a revenit.Ajunsese la 7-8 scaune pe zi.cum i-am dat ercefuryl pana seara nu a mai avut absolut nimic
si nu esti d eloc o mama rea,ba chiar din contra



http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vick asa e, dar exista si ornamente speciale care se monteaza in exteriorul sinei daca vrei. De asta zic ca depinde ce isi doreste fiecare, ce inaltime are casa, la o casa foarte inalta mie mi se par mai ptrivite galeriile, la un apartament de bloc din ala ceausist de 2,48 h camerei sunt mai potrivite sinele ca fac incaperea sa para mai inalta, deci...

Iza pt dimineata: banane cu orez fiert, cereale bebe cu banane, biscuiti simpli cu banane, branzica fagaras/calcica cu fructe regimoase, paine prajita cu branzica/cascaval.
Pt pranz: ciorbita legume, orez cu morcovi, pilaf sarbesc (orez cu morcov, dovlecel, si ceva bulion), tocanita cartofi cu morcov. Si fara sucuri intre mese, doar apa si laptele inlocuit cu din ala fara lactoza (face minuni chestia asta - eu am in casa o cutie de Aptamil, e f bunut la gust)

Eu am facut si un "dulce" la cupii sambata, le-a placut tare mult, am facut dorayaki - clatitele alea japoneze, sunt un fel de pandispan la tigaie, f bunute si merg si mai de regim asaaaa... Daca vrei sa-ti scriu reteta zi-mi.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sa imi dau cu parerea despre shina versus galerie.
Parerea mea e ca sina e mai practica, dar te costa mai mult perdeaua. Ma rog, aici, parerea mea e ca pe sina nu poti atarna o chestie cat geamul. Adica scurta si ingusta.
Daca peretele e mare si fereastra in centru, mai bine ar merge o galerie. Astfel poti folosi si partile laterale ale peretelui, stiu eu, un dulapior, o etajera... Pe cand, cu sina, tot peretele e compromis.
Galeria lunga cat peretele merge numai daca peretele e mic.
Daca peretele e unul lung si fereastra e mare, personal consider ca arata mult mai bine o sina plus perdea plus o draperie usoara.
Cel putin astea erau sfaturile specialistului in textile de la noi (pe cand lucram eu in bransa) - v-am mai zis eu ca prin natura jobului am avut de a face cu tot felul de "comertze"

La sina, pe vremuri era nitel complicat pentru ca iti trebuia cusatoreasa, rejansa, etc. Acuma, mai toate magazinele ofera si serviciul asta. Apoi, poti sa faci intai perdeaua, si sa iti iei draperie (daca vrei) ulterior. Noi nu avem draperie decat la noi la dormitor. Drept sa zic, imaginea zidurilor din fata e nitel deprimanta - in celelalte camere. La noi, cand tragem draperia (care este una bej si usoara) atmosfera este mai intima si nu se face intuneric, dar cand sunt zile insorite, e super draperia.

La galerie este mai practic pentru ca se gasesc perdele "la pachet", tot ce vrei si unde vrei, gata cusute - cu buclele alea. Desigur, daca nu vrei tu sa pui inele.

Personal, votez CONTRA inelelor. Innebunesti cand trebuie sa spali perdeaua si sa scoti inel de inel. Uite la noi s-au spart acuma doua, la debara, si asa au ramas...

Un alt minus al galeriei - zic eu - e ca se pune praf. In functie de galerie, e vorba de o intreaga inginerie sa o demontezi si sa o stergi. Daca iei model de-ala cu "urechi" de fier forjat, o dai jos mai usor. La modelele de plastic mori cu zile.
Noi avem de-astea la bucatarie, si de regula sta praful pe ele, in partea de sus, nu se vede deci dar cand le dau jos, trebuie sa le frec cu axion nene si cu buretele aspru...

Sa mai zic? Ca mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Boti ,am mai facut si eu dorayaki,dar am uitat reteta.Daca ai timp si chef,poti s-o scrii
Am vorbit cu sora mea sa cumpere ercefuryl si lapte fara lactoza,inca o cutie de smecta just in case(desi n-o bea sub nici o forma).
Azi nu a baut nici apa inca,nici ceai.S-a trezit acu 10 minute,cerea apa,dar a refuzat sticla cand i-am dat-o.A adormit apoi la loc.Dimineata la 7 a baut o sticla de lapte cu un plic de biotics in el.Apoi la 10 vreo 3 lingurite de branzica cu banane.Atat
Partea buna e ca azi inca nu a facut kk deloc,doar parturi urat mirositoare.Orice ar fi,5 zile o tin pe regim,late fara lactoza si biotics+ercefuryl.

Si eu am sine.Geam mare,aproape cat peretele si la bucatarie si la dormitor aceeasi dimensiune.Deci sina din perete in perete.La mine perdeaua atarna,nu acopera sina.Am vazut acoperitoare,dar n-am cumparat,ca daca le pun nu mi se mai deschide geamul,ca e pana in tavan .La bucatarie am draperie bej deschisa,usurica,si cum spunea Anca e foarte practica,nu se face intuneric,doar iti da intimitate si lumina placuta in casa.La dormitor e vrede inchisa,ca sa doarma fata linistita ziua.
Eu sunt foarte multumita de sine si ca aspect,si ca functionalitate.

Camy e super caruciorul ,sa-l stapaniti sanatosi.

Vio multa sanatate sotului!

Sursu off,ce incercata mai esti si tu!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Scuze ca va bombardez
Zicea cineva ca sunt variante mai bune de saruri de rehidratare,decat Hydrasecul.Mai spuneti va rog inca o data!
(Sambata am fost cu ea de i-au luat bandajul de pe frunte.Deja s-a vindecat frumusel,e sub un cm,abia se vede )

Strulu,vazut pe strunguta al tau .Asa are si Timea incisivii
Vazut si blondutul Casian cu surioara frumusica
Miruna e o frumusica,e o domnisoara in toata regula
Vazut si nazdravanul Victor de Truli cu surioara in casa piticilor ,ochioasa Xenia prin tara ,Sara pe motoreta ,si pozele de la intalneala (imi pare rau ca stau asa de departe de bucuresti )
Va pup

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna ziua tuturor

imi pare rau ca nu am venit la intalnire,inca nu mi-am facut curaj sa ma uit pe poze,dar Maria si eu suntem racite si nu era cazul

in rest suntem bine,avem 5 dintzi ,crestem si ne jucam...ma bate gandul sa caut o cresa,mai are cineva intentii de acest gen?



Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anca, dara_d, la noi e invers cu rudele, deci se poate si invers! In sensul ca sunt mult mai afectiosi si mai comunicativi parintii si fratii lui Cristi. Aproape zilnic vorbim cu ei la telefon, a intrat in rutina sa vorbeasca si cu Aida la telefon pt ca zice si ea alo, sau ce mai zice acolo...
Pe cand maica-mea daca ne suna de 3 ori pe an e bine [:d]. Dar nu ma plang, asa sunt ei, nu e vorba ca ne iubesc mai putin ci pur si simplu asta e felul lor de a fi. Mama nu prea le are nici gatitul; spre deosebire de parintii lui Cristii care ne asterapta mereu cu tot felul de bunatati cand ne ducem la ei (si tatal lui cristi ne intreaba inainte ce mai mananca nou Aida ca sa se duca sa cumpere absolut orice ar putea ea sa manance ), maica-mea ne zice sa cautam ceva prin frigider ca om gasii noi . Repet, nu e nici rau nici bine, ci asa sunt ei si basta!

[edit] a, si parintii lui Crist au zilnic program de vizionat poze cu Aida!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Calciu nu a primit Aida niciodata. Doar vitamina D. Acum ii dau o picatura de vigantol pe zi. Chiar vroiam sa va intreb, voi cat le dati?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Calciu, le dati profilactic, sau le-au iesit carentze la analize?


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput