Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
Neata...
Eu sunt bine dispusa in dimineata asta,,,Sarcina chiar imi prieste..Sutn atat de fericita...
Mihaita doarme, iar eu bantui pe DC!!!
Vicky,
super bancul, din pacate trist, dar adevarat!!!
Gally, Oana, Maitreyi ,
si multumesc...
Ile, bine ai revenit!! MAi ce a crescut flacaul si ce seamana cu mami lui( care aproposarata traznet)!!
Ana, eu nu pot sa il trec pe Mihaita in pat. EL doamr ciudat, se cocota se marginea laterala a patutului. NU stiu cum reuseste sa doarma asa...
Vio, nu e musai sa ii faci analizele ..
Alina, bine ai revenit!!! Darius e un scump si jumatate..
CAmy, sa il plimbati sanatos pe Flavius in wrap. Ma bucur sa te "aud " asa optimista...
pepenasii...ma duc sa calc..
Cristina,
si mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
mcoca spune:
Oana, mers tati la el noapte 2-3 nopti si gata, se rezolva de las ine. Si eu am patit-o.
Vicky si Printzesone
ana_a spune:
salutare si de la Bistrita
Ile, ma bucur ca ai mai dat o veste!Vladu este bestial!!!Are niste ochisori minunati si un zambet strengaret! Hai si mai povesteste-ne despre el, ne lipsesc postarile tale! Cum este convietuirea cu soacra???
oana, succes la intzarcat!
Ai mei sunt treziti de la 8 dimineatza, neobijnuit pentru ei, asa ca Matei pica de somn....o sa ies un pic cu el la plimbare ca nu are chef de nimic....
INTREBARE ce le dati la prunci la micul dejun???Plsss bagati aici ceva idei ca nu mai stiu ce sa-i dau la Matei dimineatza tinand cont ca pentru el nu-i mancare sticla de lapte care o serveste cand se trezeste pe la 7 si nici fructele nu-l satura....sunt asa...ca o completare, nu le pot considera o masa.
proud mummy
Tecky spune:
Salutare!
Ileanna ma bucur ca ai scris si ca ai pus poze cu voi.Foarte frumos e Vladut si tu arati super!
anaxena super ideea cu cosul de rufe,am sa incerc si eu.
maitreyi si eu ma tot gandesc cum sa o invat pe Ralu sa faca la olita.Ea se joaca cu olita si cand o asez pe ea fuge...
Camy sa stapaneasca sanatos Flavius wrap-ul.
ana dimineata Ralu papa ou fiert cu branza de vaci,orez sau gris cu lapte si bea si un biberon cu suc de fructe.
Va pup si sa aveti o zi placuta!
ankalaura spune:
Noi am inceput de 4 zile micul dejun de om mare. Adica ce mananca Eliza mananca si Erika. Mi s-a acrit de frecat la cereale frate, si cre ca i s-a acrit si ei.
Mai vroiam ieri sa va zic despre sterilet, dar mi-a inchis Erika din buton...
Doctoru' meu e anti-pilula, si eu la fel. Nu numai din cauza ziselor efecte de termen lung, cat, mai degraba, din cauza faptului ca uit sa iau nenorocita de pastila, si juma' de luna eram cu ciclu din cauza asta...
DePeDeVe sterilet, suntem pro, si eu si el. Ca si cost, cica nu se poa' decat ori unu' de 10 lei, ori unu' de 500. Inainte de copii am avut pilula ca asa se recomanda, insa dupa Eliza am avut sterilet si zau va spun, abia l-am asteptat ca sa scap de pilula de zi cu zi.
Cu steriletul, eu nu am auzit si nu am citit despre un asa mare numar de intoleratoare. Sigur, este posibil sa nu te simti bine cu el. Nu am vazut vreo statistica si nu stiu daca s-a facut, insa banuiesc eu ca numarul asta este foarte mic, ca altfel ar fi aparut info peste tot. Cel putin din cat am citit eu pe forumuri o mie, mult prea rar am vazut problema asta.
Dupa Eliza am avut steriletul "de 10 lei" adica ala cu cupru vechi, clasic si depasit. Asa era pe atunci. exista si atunci Mirena, dar costa tot 500 de lei, ori eu castigam 700, asa ca am zis pass. Pana mea de sterilet, trebuie sa fii nitelus tacanit sa dai 80% din salar pe un sterilet! Daca te f*tea mai ziceam si eu dar asa...
Ei, acuma am luat Mirena dar nu am ajuns sa mi-l monteze. Sunt fericita ca 5 ani nu ma va mai durea capul.
Si apoi, vorba unei prietene... Tre' sa il am inainte sa ma car pe celalalt continent, ca acolo te programezi azi si ti-l pune dupa ce faci 4 copii.
Acuma fug afara cu fetele ca s-a terminat programul la rufe si nu mai am ce pazi
boticelina spune:
Neata bostana! Scuze ca m-am dat la fund dar sunt in butoi (cu juma de crac numa', dar tot pe buza lui...
) Garga are fund de maimutza (again
) dar acu are si o mama mai informata, recte mai disperata/distrusa/amarata, deoarece a descoperit ca cupilu are dermatita de scutec suprainfestata cu candida, i se macereaza pielea de la umezeala si caldura din pampi, Nidoflorul a reparat pielicica afectata de pe bulane si zone mai putin expuse la umezeala dar intre bucutze si la spiculetz suntem iar carne vie si singura metoda de tratament long-term e renuntarea la scutec 

. Chestie care m-a cam luat pe nepregatite ca stiti ca io ieram d'aia care se tinea ca "n-are sens sa stresam cupilu cu olita pana nu-i pregatit, bla, bla, bla". Deci, de aseara Gargaritzoaica e in chiloti (cu Tweety
, si trage de ei si se chinuie sa vada puiu
). Olita avem, duzina de chiloti avem, io (ca un facut) intru 2 saptamani in concediu, wish me luck... si nervi de otel si ce mai puteti sa-mi/sa ne urati ca tare am nevoie 
In rest suntem bine, cupilul deja mananca la masa din bucatarie ca oamenii mari (asa vrea dansa) ii pun mincarica in castronelul ei cu pui, pun furculita si lingurita (tot cu pui, av corz) si ea roboteste in mancare cu furculita si io ii car grosu cu lingurita
Dar se cheama ca mananca singurica la masa. Si i-a facut bunicu mobila de copil mare, ca de gradinita, e compusa din bancheta, scaunel si masuta de care e foarte incantata. Am scos din camera ei fotoliul de alaptat si i-am pus in loc mobila de cupil mare
I-am facut si poze cum statea ea la masuta si se chinuia sa traga rotocoale cu creioane cerate pe o hartie...
Moni_or ieri mi s-a terminat bateria la telefon, s-a inchis si abia cand am citit azi mi-am dat seama. Te-am sunat acu dar ai tu tel inchis
Te mai sun io azi, sau da-mi un bip cand poti vorbi/nu doarme Luca...
aseeea, deci: ma enerveaza Ile de mor, am balit ieri pe pozele de la Periboina, mai sa ma bufneasca plansul, vreau si io sa fiu ursoaica in salbaticie, macar vreo 2 zile, vreau lumina din aia de furtuna si sa citesc carti pe o saltea gonflabila cu miros de alge in bot
Cris felicitari pentru samburel, da DD sa fie cu codite ![]()
Gally io ma supar pi tini, de ce ai chelit fata
? E mit asta ca-i creste mai des sau mai nu stiu cum paru daca o tunzi 0, eu am vazut la Garga, a fost de ajuns sa-i tai parutul tocit si imediat s-a schimbat textura firului de par, nu-i nevoie sa-i facem bec. Of, las' ca-i creste la loc, da' alta data sa nu mai faci ca ti cert! 
Xena votat si io 2 din pozele Mariucai, cea cu papucii la piept si cea in care dormea pe ei
ca mi-au placut tare de tot! Daca mai vrei bbdoi, io zic sa-i spui consortului ca vrei si tu un copil care sa-ti semene, ca mariai numa a lui, ce, asta-i echitate? ![]()
Si daca tot sunt saptamana asta in categoria "mama nebuna cu timp de net", i-am facut fi-mii testul Portage (se poate face online) si suntem aproape bine pt varsta ei cronologica, mai sus pe partea de dezvolatare motorie dar avem o intarziere de limbaj (se situeaza undeva pe la 10-11 luni), intarziere pe care vroiam s-o atac acum in concediu dar se pare ca vom ataca olita
. Oricum, nu-i ingijorator, e un instrument, doar ca sa stim unde ne situam si sa insist pe zonele unde e nevoie.
Si inca ceva si va las, ca am scris cat pentru 2 saptamani: ma las de fumat. Da, m-am enervat pentru ca s-au scumpit rau de tot, am ajuns sa dau 2 euro pe pachetul de tigari/zi si ma seaca. Ma uit de doua ori daca sa iau o jucarie de 20 de lei pt cupil dar dau cu dezinvoltura 8,6 lei/zi pe tigari, fir-ar
Asa ca gata!
Ca sa am si o multumire si sa vizualizez economia facuta, am facut un wish list pentru cupil, ia sa va arata ce vreau sa-i iau:
1. www.eflamingo.ro/magazin/online5/ELECTRONICE/Televizoare/Televizoare_CRT/Televizor_Disney_Fairies_diagonala_37cm_DVD_Player_incorporat" target="_blank">Tv cu DVD player incorporat, cu zane
2. www.youtube.com/watch?v=3cV-KXDPq9U" target="_blank">Plasmacar
Bine, lista e mai lunga dar nu vreau sa va plictisesc (daca nu am facut-o deja) 
I-am luat de la un SH o papusa bebelus negru (ca sa invete sa fie toleranta), i-am luat-o asa intr-o doara, ca era doar 5 lei (cred ca n-o lua nimeni tocmai pt ca era neagra) si o iubeste LA NEBUNIE. Umbla cu ea in brate prin casa si zice be-be, mi-o aduce sa-i fac si lu bebe nani-nani, i-am cumparat ieri lu' bebe si niste caciulite de nou-nascut ca avea niste hainute cam hartanite si stie sa-i puna caciulita pe cap lu bebe
. Asa ca pe Wish List este si un bebe alb cu 2 randuri de hainute ca sa avem si pentru bebe negru care e mai oropsit ![]()
Azi la noi in sat e targ pentru copii la centru expozitional, Baby boom, ne ducem sa vedem ce e pe acolo si sa ne jucam (in principal). Va zic daca mai vad ceva gadgeturi ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
flo1980 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, deci se poate ![]()
Am primit o oferta de munca, e cam departe de casa, dar sa vedem cum o fi salariul, sotul daca intra cu 85% e belea, om duce-o si noi mai bine ca desi e criza preturile sunt mari, cerintele si mai si din partea copiilor, a noastra, na' ochiu vede, inima cere ![]()
Ile bine ai revenit! Imi place de mor poza asta
Anilansa bine ai revenit si tu, ce blondut cu ochii superbi ai
Maitreyi pup Alexandra scumpa! Bafta!
M-a uimit David ieri, de am lesinat....eram la bucatarie si il vad cu un pampers plin (pe care il uitasem in sufragerie cand l-am schimbat) a deschis usa la masca chiuvetei si l-a aruncat la galeata de gunoi 
Boti pup
... sa va vindecati repede la pielicica!
Va pup pe toate, we placut!
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
sacul il pun pliat intre pat si saltea
ma bag la cautat cresa,dar simt ca la nu o sa gasesc
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
boticelina spune:
Idee impotriva cazutului din pat (daca inca mai aveti patul de bebelus, dar pus acum pe ultima pozitie): cumparati o teava de plastic cat lungimea patutului si o invelitoare izolatoare pentru tevile de apa calda (e un burete cilindric ca cele de la ghidoanele unor biciclete), bagati buretele pe teava de plastic, o sforicica prin teava si legati sforicica prin gaurile de la nivelul imediat superior celui la care aveti acum somiera. Nu stiu daca merge la toate modelele de patut, de ex al meu are 3 nivele la care se pune somiera, la distanta cam de 20 cm intre ele.
Sau si mai simplu cautati aparatoare de patut. Exista la Ikea sau pe net si costa vreo 90 de lei (alea de pe net, la ikea nu stiu)
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
De dimineata tot robotesc prin casa si tot nu se vede, tot dezordine si haos este
. Abia am terminat de frecat si bucataria dupa ce am facut-o praf cu gatitul pt noi si pt Ioana, am reusit si eu sa fac un dus, asta de cand a adormit Ioana, ca altfel e imposibil...
Dupa amiaza mergem la un botez, eu am unghiile praf si nici timp sa le mai aranjez, arat fix ca o gospodina din aia care nu mai are timp sa se ingrijeasca si mor de ciuda
Noroc ca am reusit sa merg la tuns si vopsit ca si parul era horror, macar pe asta l-am rezolvat...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii