Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello fetele!!

Cu intarziere, uram si noi La multi ani mezinei Alexandra!!Multa sanatate si fericire cat cuprinde micutzo!!

Cristina felicitari pt bebe nr.2, asa cum am mai spus intr-un post anterior, toata admiratia si stima pt voi!!Sunteti niste curajoase!

Anaxena am votat-o ieri pe Miss Nike!! Dar pune si tu link-ul la semnatura ca sa fie mai usor sa o votam zilnic, ce zici?

Kimmy ma bucur sa aud ca nici Timeea nu mai are diaree, nici Maya nu mai face, insa am bagat-o la fel ca tine pe regim strict, adica banana cu branzica, orez cu mere copate, cereale de orez cu roscove, carne slaba de pui fiarta separat cu legume fierte la abur.. si lapte fara lactoza cu biotics!!Care e f bine tolerat de Maya!Ma gandeam ca va face gat la el!Am observat ca ii dau si 3 masele deodata!!!!
Nu a mai fost nevoie de Smecta sau ceai de menta si desi am cumparat ercefuril... nu i-am dat!Noua asa ne-a prescris doctora... si speram ca pana luni sa fie totul ok sa facem Priorix-ul!!

Voi ce stiti de infarix penta?A aparut?Eu am sunat la Medlife si nu mai au nici acolo.

Iriss va merge el!!Si atunci nu o sa te mai poti tine dupa el... asa patesc eu acum!!

Ileanna welcome back.. cam mult ai fost plecata!!De la soacra ti se trage!!

Violeta nu stiu ce sa zic cu analizele.. eu i-as face personal insa nu am motiv anume. Maya a afacut pana acum de vreo 5 ori, dar asta de vreo 2 ori ca a fost internata iar in rest ca a avut acea anemie ferirpiva si la 6 saptamani reppetam analiza de fier, adica hemoleucograma, sa verificam daca a asimilat cum trebuie.Intreaba si tu pediatrul si vezi ce iti recomanda.

Maitreyi, m-ai lasat pafff..cu gura cascata!!Cate cuvinte spune fi-ta!!!A mea inseamana ca e in urma rau!!Cu exceptia la ma-ma, ta-ta, ca-ca, ap(apa)... mai spune ea in limba ei acolo cateva cuvinte pe care nu le inteleg si atat!!End of story!!
Calciu eu nu ii dau... pediatra nu a zis sa ii dau.. o fi uitat... o sa o intreb cand ii va face vaccinul!!

Boti imi pare rau sa aud ca Garga are din nou probleme.. iti urez multa bafta si rabdare in eliminarea pampers-ului!!Da-ne si noua link-ul cu testul ala, sa il facem si noi!!
Televizor cu dvd incorporat am vazut si eu, insa ma gandeam ca poate exista unul care sa fie cu monitor lcd si cu dvd incorporat ca sa mai castig spatiu in camera ei. Ce stiti, exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am uitat sa spun ca ma bucur tare ca a scris Ile! Si am vazut si pozele din vacanta de la Periboina, of ce fain...exact ca in visele mele, eu de mult visez sa stau pe o plaja pustie...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui estrella80

Da-ne si noua link-ul cu testul ala, sa il facem si noi!!

Estrella uite testul Portage online. Nu te speria ca e pe un site despre autism, ei l-au adaptat pt varianta online ca aia pe hartie e laborioasa rau. Trebuie sa fii foarte, foarte sincera (deci sa ne abtinem sa fim ciori ca sa fie relevant, explica ei in preambulul testului ce si cum)

Si io vroiam ecran LCD montat pe perete si am studiat varianta monitor LCD (ca-i mai ieftin) + Tv tuner extern independent de PC + DVD player dar ajungeau mai scump si tot ocupa spatiu pt ca DVD player f mic nu exista. Asa all-in-one e mai ieftin si e si mai usor de folosit de catre cupii; plus ca e frumusel, cu Tinkerbell . Apoi la asta merge sa-i tragi si cablu TV si poti sa pui Tv-ul pe un DVD player normal (care sa poate reda si furaciuni ca asta al TV-ului incorporat tare mi-e teama ca nu poate reda decat DVD-uri originale...) Eventual poti monta TV-ul asta mic pe un suport suspendat pe perete, exista suporturi combo (si pt Tv si pt DVD player) si sa faci asa economie de spatiu.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, imi pare rau de problemele cu garga :(. Sper sa va invatzati repede cu olitza. Maya face kk la olitza, spune ca face si chiar tine un pic pana aduc olitza, o dezbrac. Spune si la pipi, dar inca nu poate sa tzina ....

Am facut testul si mi-a iesit WOW. Nu stiu care e faza cu el, ca de ex Maya zice decat 3-4 cuvinte si mi-a iesit la limbaj 1an si 5 luni. I l-am dat si lu tati sa-l faca sa vedem ce ii iese lui, ca sa facem o medie :))).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, cu televizorul in camera copilului, fie el cu DVD sau fara, eu zic sa va mai ganditi. Si nu pentru acum, ci in general. Mai cititi pe la subiectele cu copii mai mari, mai urmariti copiii prin parc, si o sa va prindeti repede care are TV in camera si care nu. ma rog, Parerea mea.
Aa... faza cu "programul" si cu orele si minutele de privit, de supraveghere si alte blabla-uri, sa stiti ca sunt 99% blabla-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Se cunoaste ca vine toamna, se aseaza omu pe la casa lui.

Asa au aparut si fiicele ratacitoare

Ile, bestiala esti mama!! Da-mi si mie putina vointa de la tine, sa mai dau si io jos cateva kilograme Iar, fii-tu, e o scumpete!
Adica tu vrei sa zici ca ai stat pe malul marii in salbaticia aia, doar voi 2 si pescarusii si valurile. Vai, cat de tare mi-ar placea sa imi tiuie creierii de liniste vreo 2 zile macar.

moni_or, nici mie nu prea imi sta parul ca la coafor. Desi acolo vad ce ii face si cum, mi se pare o bagatela, si ajung sa ma spal si sa fac io ce facea coafeza, arat ca vai de capul meu. Dar asta e.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut pepenimea!

Bine ati revenit Ile, Alina si maitreyi!

Boti succes la invatatul cu olita! Imi pare tare rau ca aveti probleme cu iritatia!

Am facut si eu testul dat de Boti, si asa cum ma asteptam, la limbaj suntem in urma rau - 9 luni, iar la cognitiv 11 luni. In schimb la motor suntem la 2 ani! Tre' sa-mi schimb prioritatile, ca eu pana acum am invatat-o mai mult sa se catere, si nu m-am ocupat de restul aspectelor... Astept frigul, sa stam prin casa si sa invatam animale, partile corpului, sa construiasca si sa se joace cu cuburile. Cel putin asa sper eu...

Ma duc sa zac putin, ca am o durere de cap naspa rau.
O zi buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Boti, Garga sa se faca bine!! Bafta cu olita; la noi nu merge de niciun fel. Adica se duce si imi aduce olita, dar dupa ce si-a facut nevoile.. Bafta si multa putere sa te poti lasa de fumat. Eu zic ca se poate ( ti-o spune o fosta fumatoare )

Anna, distractie multa la botez...

Estrella, multumesc...

MA duc sa ma apuc de gatit cat doarme Mihaita...am asa niste pofte!!...

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Boti sa ii treaca Gargaritei iritatia.
Anka ai dreptate cu TV -ul in camera eu nu cred ca o sa ii pun.
Ileana bravo voua.
I-am facut si eu testul asta si a iesit destul de bine cam la toate , o sa ii pun pe sot sa faca si eu poate o cred eu prea desteapta pe Denisa.
Dar la multe chestii eu ma inteleg cu ea din vorbe, adica ea face sau se duce unde o trimit chiar daca nu stie sa spuna anumite chestii, sau imi cauta, gaseste si aduce jucariile care au nume, dat de noi ca sa le deosebim.
Ei vom vedea in timp astea .
va pup si ma duc ca am treaba la bucatarie.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Apropo de olita cand era mai mica pe la 10,11 luni facea si pipi si caca la olita statea cate 5 minute, acum se joaca cu ea, spune puffffff dupa ce face caca sau spune caca, dar pe olita am asezat-o su nu mai vrea sa stea , incep[e sa planga si nu insist.
Ce sa fac sa ii vina iar dragul de olita?

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput