Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CRISTINA felicitari!!!

Mcoca, Flo, Iriss am tuns printesa ca isi baga mereu degetele in par si in plus are firul foarte foarte moale si na...am zis ca se intareste un picut.

VIOLETA lasa copilul in pace ca nu e neaparat sa aibe ganglioni palpabili acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

OANASM, sa stii ca si alexandra a inceput sa vorbeasca destul de tarziu,chiar imi era ciuda ca nu zicea nici macar mama,o sa vorbeasca el stai linistita,are tot timpul din lume.
ILLEANA, bine ai revenit,ce-a mai crescut vladut!
IRISS, wow, cate chestii stie sa faca David!Si alexandra merge mult de-a busilea,chiar daca ar putea foarte bine sa mearga in picioare ,probabil ii este mai comod asa.Cum a fost cu intarcatul,te-am tot pandit pe mess sa iti cer detalii dar cum eu intru de regula cand toata lumea doarme...Dupa ce ai luat Dostinex nu ai mai avut deloc lapte?Cand l-ai adus acasa n-a cautat tzatza?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Intrebare: la un an e musai sa facem analize sa vedem cum stam cu calciul fierul si alte alea? Ca eu nu i-am facut niciodata pana acum si sincera sa fiu parca nici nu i-as face decat daca trebuie neaparat.Am tot citit ca ati facut analize si ma gandisem ca am ramas singura mamica denaturata de pe-aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta, stai linistita, nici Maya nu a facut si nici nu va face. Totul e ok cu ea, e in plina forma, rumena in obraji, asa ca nu vad de ce ...

Gini, vacantza placuta!!!!

Anaxena, votat. Si nu dau cu pietre, vreau sa stiu mai exact cum zici sa pui sacul ala. I-am dat Mayei bariera jos de la patutz, ca nu-l mai suporta si cade intr-o veselie.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

remember me?

is in focuri cu recuperari de absente si examene restante...e o luna tareeee...

la multi ani frumosi si veseli si zglobii tuturor celor care s-au aniversat de cand nu am mai intrat va pupa mami pe toti!

felicitari cris pt sarcinuta! sa creasca mare si voinic bebeu'

analize si eu am mers pe principiul ca daca e copilul vioi si rumen de ce sa o chinui cu luat de sange...eronat...cand la fier valoarea normala e de 50 alexandrei i-a iesit 29 si a trebuit sa facem tratament 2 luni jumate cu fier. i-am repetat acum la 1 an analizele ca a mai slabit un pic si nu mai e asa de rumena si analizele sunt perfect de la un capat la altul asa ca nu va luati numai dupa semnele "babesti"

sa va mai zic de baby:
ma inteleg foarte bine cu ea, pot spune ca comunicam cu adevarat spune mama, tata, tati, ica (bunica), puca (papusa), buca (papuc, soseta), undi (suzeta), uite, caca (cartea), pa-pa, nas, nani-nani (isi canta singura cand vrea sa se culce), mai-mai (cuvantul insoteste de obicei pusul margelelor sau a unei esarfe si umbla mandra prin casa ca ea e mai-mai), pepe (peste), coca, ala (alo), cucu-bau, muuu sau aca (vaca), aie (oaie), nu tiu plus multe pe limba ei.

am vorbit deja la gradi si trebuie sa o inscriu pt toamna viitoare numa sa reusim sa facem caca la olita pana atunci. am zis ca din decembrie pana in toamna o invata sa faca la olita right?
danseaza in special pe muzica po****ra romaneasca - cred ca ii place ritmul. isi pune mainile in sold si da din fund

ma ajuta sa o imbrac, vrea sa apese butoanele de la lift ca s-a prins care e miscarea, fuge de mine prin casa si rade sa o prind, e foarte vesela si tonica.

mesle si le-a dispersat singura la 5-6 ore deci 3 mese principale, 2-3 gustari si masa de lapte la 10 seara. nu prea mai afce mofturi la mancare poate si pt ca m-am cam prins ce ii place (in special ciorbele), are 9.600 kg si 82 cm. si 6 dinti

cra-cra

va pupica pe nasuc si ma intorc la cartile mele. sa aveti o toamna lunga si frumoasa. vineeee mosuuuuu'

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Dau si eu o asa de buna dimineata

Moni_or: eu zic ca trebuie cel putin 5-6 ore sa te plimbi relaxat prin tot parcul. Si eu vreau sa mai mergem o data toamna asta ca deja prichindelul de bucura de animale, chiar le adora, abia astept primavara viitoare sa ii cumparam catel-catei-eu as vrea 2 labrador, dar sa vad cum imi conving husbandul. El zice ca unul e de ajuns, din experienta cu caucazianul care a facut varza toata curtea,cara totul de colo-colo, a ros balustrada, gardul, se freca de toti peretii de i-a innegrit complet, etc Uite aici www.sostozoo.hu situl lor.

Ileanna: bine ai revenit! Am vazut pozele Vladut e demential de scump, iar tu esti o scorpie bestiala Deci pe bune de la soacra ti se trage "tacerea"??? Apropo, cum e convietuirea, nu ca m-ar tenta sa incerc, doar asa de curiozitate

Vicky:

Iriss: cum a fost in Ardeal?

La Bogdanutz i-au rasarit inca 2 maselute nr.11 si nr.12...dintosul lu' mama

Maytrei:cum sa va uitam Bafta la examene,

Camy, ce mai faceti voi? Cum mai e cu somicul noaptea?

La noi ploua si e tare urat...of, ma depresez rau de tot pe vreme de asta

Si uite aici puteti sa va descarcati frustrarile legat de spitalele din RO www.spunesitu.ro - poate, poate le vede cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata gagici

eu am inceput sa dorm bine-bine de vreo 2 nopti, cred ca si din cauza ca am inceput sa umblu toata ziulica..sa ma obosesc si seara dorm neantoarsa...odata ma trezesc pt mers la wc...acum sa vedem cat ma tin si plimbarile astea

azi primesc wrap-ul, abia astept ...diseara il pun pe Pustache la probe
...de maine suntem din nou in santier si ce ma bucur..ca mai fac in casa asta cate ceva ..

in rest...zilnic merg la plibare in centru la Cerb...frate, e acolo o muzica faina...super..ieri am mers cu bujo...iar la Flavius nu stiu daca ii placea sau nu..ca muzica era cam tare ce-i drept si juniorul meu misca foaret atre..sper sa semene cu mine si sa-i placa muzica

..merg sa pap ca mi-e foame

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

aaaaaaaaaaa....Xena...am votat-o pe Maria ..la toate cele 3 poze

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

ne mai primiti si pe noi?
- in primul rand transmitem La multi ani !!!!!frumosi,cu veselie si multe nazbatii tuturor pepenasilor
- in al doilea rand felicitari mamicilor pt o noua sarcina, ...sa aveti o sarcina usoara si bb sanatosi

dupa o absenta cam lunga cei drept, am intrat sa scriu cateva randuri despre noi....din cauza unor probleme nu prea am mai dat pe aici
Noi suntem bine, crestem , avem 10.500Kg, 76 cm si 2 dintisori, suntem cu vaccinurile la zi ... cu toate ca cele de la 1 an au fost groaznice... temperatura 39.6-39.9... timp de o zi jumatate dar am trecut si de asta.
- la capitolul olita nu stam chiar asa de bine,nu stam mai mult de 2 minute ... asa ca suntem in tratative
-am pus pozici la semnatura ...

am citit ca vb de calciu... eu ii dau lui darius cate 10 ml timp de 10 zile .. calciu gluconic(la fiola) si vigantolul... cand imi aduc aminte

va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neatza!
xeno io..unde votez!? baga linku again ca n-am fost pe faza!
ile brrr...vorba lui strulu bestiala! sexoasa rau iar pruncu s-a facut maaare si scump foc (mai ales de cand n-am vazut io poze...)
vio
legat de cine ce da cupilului: dam vigantol, in rest nimic..fluor nu...a zis dr asta din hu sa-i dau apa bogata in fluor asa ca rezolvat broblema
strulu ihi decai intalneala sapt viitoare..de acord! miercuri noi mergem la balaceala de bebei..asa ca de dupamasa incolo ..cand vreti tu si Bogdan wow..deja masele? noi am ramas la 6 dinti
anilansa ce pui fain si bucalat ai

io ma gandesc sa intarc..ca de vreo 4zile ma termina..vrea tzatza din jumate in jumate de ora noaptea..e nasol..n-a facut d'asta nici cand era de cateva sapt..ziua nu avem probleme ...nu prea are treaba cu tzatzele..da noaptea e hipnotizat de ele..o idee..ceva, legat de procedeu?

Oana

de Raul

Mergi la inceput