Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mutlumim mult de tot de urari
ruxule poezica e faina tare
oany bine ai venit
cristina felicitari pt bb2! sarcina usoara!! as vrea si eu dar ca si xena sotzu zice pas...mna...io sper totusi sa-l conving
vio pthiuuu..ce fata vorbareata ai!!! Raul nu prea zice decat d'ale lui...sper sa-si dea drumul odata sa-mi dispara piticu
strulu cum a fost la controlul de 1 an?
pupici

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Noi suntem bine,se pare ca Timi nu mai are diaree,i-a trecut cu Biotics,regim si lapte fara lactoza.Deocamdata o tin pe regim.
Azi am tinut in brate bebe de 2 luni ,vaaaaiiii ce dor mi s-a facut.Ce demential poate sa miroasaaaa.Timi nu mai are de mult miros de bebe.
Timi e tot mai incapatanata,dar inca e in limitele acceptabile
M-am hotarat sa vorbesc cu ea numai intr-o limba,ca mi se pare ca atfel isi va da drumul tarziu la vorba.Deocamadata zice putine tare.Tata,mama,tai-tai,baita,gata,apa,nene(matusa),si cam atat imi amintesc.Restu` numai in bebeluseasca
Stam mult pe afara,sa profitam ca inca e cald,pantru ca adora sa se joace in nisip.Aducem cu tona acasa in fiecare seara .In casa nu se joaca deloc cu jucarii,prefera sa umble tot sub picioarele noastre si sa ne stea in carca indiferent ce facem.
E foarte darnica si prietenoasa.Daca ii zic sa dea ce are in mana,da pe loc.Daca baga ceva suspect in gurita si ii zic sa scuipe,scuipa intotdeauna,si chestia asta ma bucura enorm de mult.

Cristina felicitari!!!Sa ai sarcina usoara,si bebe sanatos tun!

Cu intarziere urez si mezinei noastre La multi ani!Sa fii sanatoasa si isteata,pui scump si drag!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Oana- ce mai faceti voi? La noi a fost ok controlul de 1 an, Bogdanel avea pe atunci parca 10,70 kg si 82 cm. I-a luat sange si urmatoarea zi l-am sunat pe medic pt rezultat, care a fost ok de asemenea.
Voi ati fost deja?
Ce zici sapt viitoare o punem de o intalneala? De miercuri incolo, deoarece am lasat masina mea la Brasov sa aibe americanii astia cu ce sa se deplaseze...of, turb ca nu ma pot circula...dar I will survive...cumva

Fug sa termin de calcat, pana doarme puiutul, am incercat cat a fost treaz, dar nici o sansa, mi-am dus masa de calcat la el in camera in speranta ca pana se joaca imi fac si eu treaba, iar el s-a pus la piciorul meu lipit cu spatele de mine, a tras ladita cu jucarii in fata lui si le arunca sub masa de calcat, peste, in mine, ...si sa mai ai spor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Un roman stabilit in Statele Unite, vine in concediu in satul natal si-l roaga pe tata-su sa cheme toti satenii sambata la caminul cultural, sa-i cinsteasca.
Sambata, toata suflarea petrece pana spre ziua si la plecare 'americanul' le daruieste fiecaruia cate un plic cu 50$.
In urmatorul an din nou 'americanul' face concediul la tara, din nou face petrecere la caminul cultural cu toti satenii si la sfarsitul petrecerii din nou le da fiecaruia cate un plic, dar acum cu 100$. Satenii multumiti asteptau sa vina urmatorul an, caci deja petrecerea 'americanului' devenise o traditie.
Vine si anul urmator, 'americanul' prezent, se intalnesc la caminul cultural, petrec pe cinste, dar la plecare, in plic, Vasile si Gheorghe care se asteptau de acum la 150$, gasesc doar cate 50$ si-l intreaba pe american de ce a scazut 'donatia'.
Acesta le raspunde ca are copii la facultate si nu-si mai poate permite o cheltuiala mai mare.
Auzind aceasta Vasile ii zice lui Gheorghe:
- Hai Gheorghe sa plecam, ca nesimtitul asta isi tine copii la facultate pe banii nostri.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Flo vrei sa te angajezi ca am vazut ca ai scris ceva de job

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Mda...am o propunere, nu's ce sa fac...sotul poate intra in CIC daca ma reangajez eu???

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Da, poate sa intre in CIC in locul tau, dar cu hartogaraia de rigoare, pe care nu o situ exact Vrei sa reincepi serviciu?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Salutare pepenime,

M-am uitat si eu la pozele proaspete! Mamici si copii fericiti.

gally, ce naiba ai avut cu biata fata de ai chelit-o asa?? Sa stii ca e un mit asta cu plete ca alba ca zapada. Si eu am chelit-o pe fii-mea la 1 an, e drept ca ea avea 5 suvite de 10 lungimi, si aia i-a crescut parul. Si n-amd e gand sa o mai tund.

Vad ca si lui Dav a inceput sa ii cresca puful dupa cap, incet de tot. Nici nu mi-l imaginez cu par, avea asa o tunsoare moderna

moni_or, imi place f tare "freza ta" si iti sta si f bine!

Dupa copii m-am topit pur si simplu, sunt superbi si bestiali toti fara exceptie!!

Dav al meu nu merge inca in picioare, tinut de 2 maini mai marge, dar cat vrea el, dupa care se pune in fund si ii da in 4 labe.
In schimb se joaca cu toate traznaile, face unele lucruri pe care Yvo le-a facut mult mai tarziu (sa nimereasca formele in gaurile corespunzatoare, i le arat eu oricum), imi tot arata cu degetul si imi zice "iii". Cand merg cu el afara obosesc vorbind, ca el imi arata tot ce vede si tre sa ii zic ce e.
A inceput sa imi arate si pe carti sa ii zic ce e in poza si vad ca se prinde, nu mereu, dar invata unele animale (sper eu).
Ii place in leagan, mi-l arata si imi zice sa il duc la el si se joca la nisip, isi toarna in cap, in bluza, arunca cu el in sus, apoi se freaca la ochi cu mainile de nisip, ce mai, o distractie pe cinste.
Se joaca cu jucarii cantatoare, se bate cu sor-sa parte in parte pe jucarii si tipa amandoi si se imbrancesc. Le trebuie intotdeauna aceeasi jucarie, in conditiile in care toata sufrageria e plina de jucarii ca nu am pe unde calca.

Abia astept sa mearga si el in picioare, sa scap de carucior din casa. Sa ii duc pe amandoi in parc de mana Dar cred ca mai dureaza cel putin jumatate de an, daca nu mai bine.

Azi am bucatarit si am spalat, astept sa se scoale sa iesim in parc, ca l-am dus putin pe la magazine, daca am avut treaba.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce e linistea asta pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VICKY, bestial bancul, tipic mentalitatea romanului

IRISS, multumesc, sa stii ca atunci cand m-am tuns mi-am amintit de tine, si tu ai freza asemanatoare si ma gandeam ce pacat ca esti asa departe si nu pot sa merg unde te-ai tuns tu, ca tie iti sta bine si acum ca nu mai esti proaspat tunsa (sau cel putin cand te-am vazut eu in pozele de la ziua lui Dav). Mie mi se pare ca dupa prima spalare nu-mi mai sta asa bine, ca nu stiu sa ma aranjez ca la coafor, de fapt eu nu ma aranjez in veci ca n-am nici nervi nici talent. Eu zic ca e bine ca merge Dav in 4 labe ca va sti sa cada cand va merge in 2, Luca al meu asa frumos isi pune mainile in fata atunci cand cade si sunt convinsa ca i se trage de la umblatul in 4 labe.

BOTI, am incercat sa te sun dar iti era inchis telefonul, cand poti suna-ma te rog sa iti spun de pantofiori, oricum mai incerc eu maine sa te gasesc.

ANAXENA, votat pozicile, mie cel mai mult imi place prima, in care doarme Maria.

STRULUTA, cam in cate ore zici ca putem vedea animalele de la zoo din Nyiregyhaza, asa, sa nu alergam? Poate ne intalnim acolo, noi vrem sa mergem candva in toamna asta, ca tare i-a placut lui Luca la Debrecen, iar gradina din Debrecen e jumatate cat aia din Nyiregyhaza.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Hello, gagici
Traiesc ... mii de pupici pt off-line-uri.
Nici acuma nu is vorbareata, nu stiu ce-i cu mine de cand m-am mutat in casa asta noua, ca nu-mi imaginam sa vina vreo vreme cand sa nu mai scriu pe forum. O fi de la convietuirea cu soacra .

Am reusit sa sui si niste pozi pe net, asa ca iaca-ta link-ul:

http://community.webshots.com/user/iubirea_mica

Va puuuuuuuup!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Multzam de voturi

cand o culcam pe Maria in seara asta mi-a venit o idee legat de cazutul din pat,asha ca va propun sa incercati,cand o sa faceti schimbul de paturi: exista un sac din panza,eu il folosesc pt rufe,care se pliaza..toata lumea cred ca are asha ceva oricum nu e o avere,va pun pozawww.lolipop.ro/sac-pentru-depozitare-winnie-pooh--p43844.html" target="_blank">aici sa vedeti la ce ma refer...acest sac pus intre marginea patului si saltea e tocmai ok pt bushituri de noapte...era o idee,sa nu dati cu pietre

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput