Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Eu sunt cam suparata ca Lisa s-a iritat ff tare la fundulet . Nu imi pot da seama de la ce . Adica, eu suspectez ca e de la molari.

Toata tevatura a inceput duminica seara. Initial am crezut ca e de la niste suc ce l-a baut la pranz, de mere cu mango, tata insa acuza capsunile (a mancat si Lisa cateva intre mic dejun si somn, muuult mai putine decat de obicei si lui i s-au parut cam multe ). Apoi si-a dat iar cu parerea ca e de la lapte , acelasi lapte pe care Lisa il bea de la bun inceput. Insa ieri nu i-am dat deloc fructe si azi tot iritata, kk cam apos, dar nu mai multe reprize decat de obicei... Azi nu i-am dat nici lapte, decat putinul din cerelele de dimineata. Am spalat-o cat de des, am dat-o cu Sudocream si isi revenea pana la tura urmatoare .

Nici macar nu a vrut sa stea pe toaleta, desi venea imediat ce facea sa anunte si incepea sa se planga de "auchy". Mi-e o mila de ea...

offf

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina si Vero felicitari fetitelor pentru prima zi de gradi, sa o tina tot asa.

Luy felicitari ochioasei Meme, asa da.

Roxana, ma bucur ca esti multumita de d-na de la gradi...am retinut bine cu gradinita pt Andrei. Si eu am nevoie de haine de toamna, avem ceva dar nu suficient...astept expo bebe la sfarsitul lui septembrie....desi nu ma astept la ceva fenomenal acolo....sper doar cizmulite sau ghetute cum am luat anul trecut.

Despre noi, Cristi a ramas azi cu tanti si nu a plans si nici nu a protestat ca am plecat, nu prea a vrut sa pape dimineata, insa tanti a luat la pachet si a papat afara, iar la pranz a adormit innainte sa-si termine ciorbita, obosit baiatul, daca s-a trezit la 6,30, avea grija ca pleaca tati si mami si nu-l luam si pe el....dar cuminte.Faza frumoasa este ca m-a pedepsit cand am venit acasa, cam 10 min nu a vb cu mine, m-a pupat, i-au lucit ochii, dar nu voia sa vb cu mine, vb si se uita doar la tanti, dar apoi iubire mare.....asa ca mi-am primit pedeapsa ca am plecat fara el....
La munca....cam dezamagita, abia acum s-au apucat de igienizat....cam batea vant de vacanta inca....e bine ca pana pe 15 nu ma streseaza nimeni cu programul.....merg la 9 si la 12 sunt acasa.
Legat de trafic........avantaj eu, merg pe jos, in 10 minute ajung...macar atata lucru bun pe ziua de azi.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

pentru Daria si Biancacate o -ricica pt comportamentul exemplar

Vero ce dulcica si finuta e Bia

Melania foarte frumoase pozicile

Adi offf, un pentru Lisa sa ii treaca repede, la noi apa termala mergea bine si crema de galbenele aia traditionala

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Eu sunt cam suparata ca Lisa s-a iritat ff tare la fundulet . Nu imi pot da seama de la ce . Adica, eu suspectez ca e de la molari.

Toata tevatura a inceput duminica seara. Initial am crezut ca e de la niste suc ce l-a baut la pranz, de mere cu mango, tata insa acuza capsunile (a mancat si Lisa cateva intre mic dejun si somn, muuult mai putine decat de obicei si lui i s-au parut cam multe ). Apoi si-a dat iar cu parerea ca e de la lapte , acelasi lapte pe care Lisa il bea de la bun inceput. Insa ieri nu i-am dat deloc fructe si azi tot iritata, kk cam apos, dar nu mai multe reprize decat de obicei... Azi nu i-am dat nici lapte, decat putinul din cerelele de dimineata. Am spalat-o cat de des, am dat-o cu Sudocream si isi revenea pana la tura urmatoare .

Nici macar nu a vrut sa stea pe toaleta, desi venea imediat ce facea sa anunte si incepea sa se planga de "auchy". Mi-e o mila de ea...

offf

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Lui Tudor ii trece repede cu CUTADEN si spalat inainte cu ser.
Dar din pacate nu ai CUTADEN acolo...incearca Klorane cu zinc...asta am mai folosit.
Bafta!!

Mergi la inceput

Cecilia e bine ca poti sa ajungi pe jos la serviciu , eu cand ma gandesc ca nici nu a inceput scoala, iar sperante pt un job macar la fel de bun aproape de casa nu prea sunt
cat despre Cristi nu pot decat sa il felicit pentru cooperarea buna, cred ca in vreo 2-3 zile se rezolva cu pedepsele si o sa primesti chiuituri la intrarea pe usa

poze

Mergi la inceput

eu ma duc acusica la dr pentru medicina muncii, nu am nici un chef dar daca trebuie.. asa ca va doresc o dupa-amiaza placuta ,pe mai tarziu

pupicei

poze

Mergi la inceput

doamna Teosa poarte Mihnutzu sanatos noile achizitii ca si mami de altfel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

bine v-am regasit !

primul lucru : verificat lista de viitoare mamici :D- identica cu ultima vazuta !

uram la multi multi ani fericiti sarbatoritilor ultimelor zile
Energia, Me , Stefan, Degetica, Bia , Sara , Antonia , Erika , Bubu , Vlad
PArintilor posesori de comori sarbatorite le transmitem gandurile noastre bune
Gata cu bebelusenia ,sunt domnisori si domnisoare de acum

Uram servici usor celor care au revenit pe baricade si gradinarire fara probleme celor care au urmat acest drum

Sanatate multa Alesiei , Kriss-ei , Mirunicai sa scape odata de oxiuri
Vazut poze tare frumoase si pupacim protagonistii !!!!!

mandarinuta , eu am trecut prin vourvourou acum 3 ani , in mare viteza ,dinspre sarti spre porto carras si mi-a ramas in minte limba de nisip in apus de soare ! cred ca a fost tare frumos acolo !

bine ai venit din concediu ancasilv , vad fara evenimente notabile cu bulgarica :D

Teo ma faci sa fac vreo 2 ore sa vad si eu miniprix-ul din otopeni!
Roxana , nu erau cine stie ce treningurile de la tex , la zara colectia pentru fetite e mai aratoasa , dar la baieti eu m-am oprit la mov :D

vero ai fost cumva un copil tare ascultator? pacat ca mama ta te santajeaza asa , stiind ca te indispune ! o sa-si revina stai linistita , cuvintele au fost folosite ca sa aiba impact puternic asupra ta , sa forteze nota , eu zic ca din egoism si orgoliu exagerat. nu sunt eu aici sa-ti judec mama , nu stai la capat de lume si o sa va vedeti , chiar daca asta inseamna ca o sa te duci numai tu in vizita presupun. Fruntea sus ca ai procedat cum ar fi procedat oricare dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

De azi...si noi inapoi la cresa dupa o luna de pauza. Fara drame, asa ca nu ma asez pe bancuta...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

De azi...si noi inapoi la cresa dupa o luna de pauza. Fara drame, asa ca nu ma asez pe bancuta...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Tu esti norocoasa!

Mergi la inceput