Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Felicitari Dariei pentru prima zi de gradi! Ma bucur ca totul a fost bine (e foarte bine cat a mancat).
Ca ma oftici mai cumatra cu asa achizitii, mai ca as chiuli diseara la sport pentru un shopping.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Celia spune:
Asa e Roxana...ce ne face Teo...numai ca e cam departe sa trag o shoppingareala la Bucuresti.
Tare as vrea si eu asa lucruri cu asa preturi...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
veroboroda spune:
Fetele, multam' fain pentru aprecierile la adresa fii'mii, ma faceti sa rosesc. Cand am nascut-o anestezista mi-a zis ca e o fetita tare frumoasa si delicata iar eu am raspuns prompt"Normal, seamana cu mama ei"... au inzbucnit cu totii in ras.
Dar nici copiii vostri nu sunt mai prejos. Am vazut -o pe Andreea fetita Ceciliei, ce par ondulat si gurita frumoasa si Daria, e o scumpete, iar Mihnea e un adevarta cavaler. Ce mai fetelor avem cei mai frumosi copii de pe planeta.
Acomodare usoara tutuor piticilor care merg la gradi.
Mami de printesa Bianca Elena
adimercedes spune:
La Multi Ani cu bucurii papanashilor Albert Raoul de mami mirella76 si Vlad Mihai de mami Slippers76!!! Sa cresteti frumos, isteti, voiosi, norocosi si fericiti!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
melaniatud spune:
Erina si Vero - acomodare usoara in continuare fetelor. Mie mi se pare absolut normal sa nu manance la gradi pt inceput pt ca sunt si ele obisnuite cu un anumit loc/ritual/gust....Tudor mananca cel mai bine in scaunelul lui si cu jucariile preferate...bineinteles mancarea lu mami.
Am trecut pe la serviciu sa anunt ca luni, 5 oct, ma prezint cumintica la program...abia astept sincera sa fiu. Colegii sunt si ei incantati. A trecut asa de repede concediul asta de 2 ani....gata de acum intra buni in paine
melaniatud spune:
Vezi tu Teo asta e unul dintre regretele mele legate de faptul ca am plecat din Bucuresti
...Magazinele!!!!Poate reusesc sa dau o fuga inainte sa incep serviciul pt ca tb sa fac o investitie serioasa in toale office...
adimercedes spune:
Vero, pupici scumpei tale Bia
. Ce delicata si frumoasa e!!!
Cat despre mama ta, sunt total de acord cu ce au zis fetele, mai ales Ramonaiani. Nu ai de ce sa astepti iertare, ai procedat cum crezi tu ca e mai bine pt copilul tau si pt voi ca familie. Restul sa accepte si sa se conformeze.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Multumim dragi mamici, sper sa fie toate bune in continuare! Eu de la asa stres nici sa dorm nu am putut! Am stat linga ea si mi-am imbatat privirea, i-am sorbit respiratia!!!
Roxana, a mincat binisor pentru prima zi pentru ca dimineata i-am dat un mar copt cu cereale-la ora7. In rest as fi vrut sa isi dea un pic mai mult interesul(dar se stie ca nici eu nu reusesc sa o conving mereusi ca are op perioada mai rea cu mincatul), si sa o lase la masa tot timpul alocat. O ingrijitoare a iesit cu o fetita care plingea foarte rau in brate si cu Daria de mina.
Nu v-am spus ce cor de plinsete era la sala de mese. Pina am gasit-o pe Darioa acu privirea si m-am asiguratca nu plinge a trecut o vesnicie...
Teodora,tare dulce trebuie sa fie Mihnea cind te imbratiseaza asa.
Mi-a placut mult cum ai povestit! E un baietel minunat!!!
Sa iti fie de bine shoppingul!!! Si Daria ar avea nevoie de ceva haine de toamna dar astept pina dupa ziua ei.
Inca odata multumiri tuturor. Fug ca s-a trezit dulceata!!! A facut si un pipi in pantalonasi...mai e cale lunga pina la invat total!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
adimercedes spune:
Erina, ma bucur ca a fost bine pt prima zi. Tin pumnii ca Daria sa aiba o acomodare usoara si fara probleme. Cat despre mancat, imi amintesc ca majoritatea fetelor au zis ca primele zile sunt mai fara papa, dar apoi isi revin si incep sa manance cot la cot cu colegii de grupa. O sa fie bine, o sa vezi!
Tot am vrut sa te intreb: cu ce tara cochetezi pt relocare? ![]()
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
melaniatud spune:
Am reusit sa incarc ceva poze noi...Acum vad ca nu am album cu pozele din Antalya...fac unul pe seara
Priviti aici http://community.webshots.com/album/574419046asKgHy