Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 5
veroboroda spune:
Am revenit.A fost sotul meu sa o ia pe bia de la gradi. A fost cuminte, a plans putin dupa mami pe la 10, in rest s-a jucat cu copii , insa sunt necajita ca nu a vrut sa manance nimic. Ai vostri cum s-au comporat in prima zi. Ati avut probleme cu refuzul mancarii?
Mami de bebe Bianca Elena
Celia spune:
Vero, eu cred ca emotiile pot fi o cauza, pentru prima zi. Cred ca in scurt timp va fi mai bine.
Numai bine si acomodare usoara printesei, tare dulce e.
Ati fost in Iasi si nici un semn...bataita...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Roxana_G spune:
Tare frumusica e Bia! Tinem pumnii pentru gradi, maine poate va fi mai bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Veroboroda, sa iti traisca printesa cu gene lungi si intoarse!!! E o frumusete!!!
Nici Daria nu a prea mincat la gradinita. Mi-au spus ca dimineata aluat de trei ori lapte cu cereale apoi la prinz (am mers mai devreme si m-am uitat in sala de mese) refuza sa i se dea in gurita intorcind capul si arata ca vrea sa iasa din sala de mese. Cind au incercat sa o aseze pe scaun incerca sa scape printre degete.
Le-am spus sa o lase sa manince ea singura. Bilantul la prinz e : citeva linguri de supa,jumatate de gratarel de pui si jumatate de portie de piure.
S-a bucurat mult sa ma vada. La intoarcere a adormit in taxi.
Educatoarea mi-a spus ca ii place mult de ea, a fost cuminte, nu s-a batut cu nimeni, a dansat cind au pus muzica si a facut pipi de toate cele trei ori cit a fost la baie. Am gasit-o fara pamapers si uscata.
Sper ca piticii nostri sa aiba zile bune la gradinta, sa invete sa pape bine acolo si sa nu se imbolnaveasca...prea des...
O dupa-amiaza frumoasa tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Celia spune:
Erina, felicitari Dariei pentru prima zi de gradi. Inafara de papa, cred ca e bine.
Sper ca te-ai mai linistit .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
mihailescu teodora spune:
Erina,
Daria!!!!!!
-am mamica si fetita dulce si ascultatoare!!!!
Nu-ti fa pb,va manca ea,totul e sa aveti rabdare!!!!
Vero
,vrei bataita?Huh?De ce nu ne-ai aratat minunea ta pina acum?Vaiii,cat de dulce si expresiva poate fi!!1O minune de fetita!Cum mai Vera sa creada mama ta ca-ti va fi usor sa stai fara ea si s-o lasi in grija lor?Offff!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Dragele mele amatoare de shoppingareala
(acum aud io-io-io-io)
,tocmai m-am intors de la Miniprix-ul din Otopeni!![]()
Pentru noi(mamicile) n-am gasit cine stie ce,dar pt Mihnutzuuuuu' o sumedenie!!!!

Numai hainute C&A-brandul Palomino-la 9 RON/bucata-bluzite cu maneca lunga de stat prin casa sau de purtat peste un body,sub un ploveras,in clasa la gradi...etc-toate culorile-uni;hanorace cu 13 RON,bluzite mai groase vatuite-13 RON,tricouri H&M 3 RON,tricouri TIk-TAK 3 RON,camasute GAP-3 RON!!!!!
I-am luat o geaca de toamna-toamna tarzie(adica mai grosuta putin ) cu 36 RON,pantalonasi de stat prin casa cu 6 RON,mi-a suflat una o pereche de incaltari 23 f faine-erau 29 RON,am mai vz pantofiori ZARA pt fetite-bej cu maro si bej cu roz,argintiu cu bej sidef-29 RON-piele int/ext toate marimile,f comozi si moi!!!!
Eu mi-am luat totusi o fusta-pantalon f haioasa bej!
aveau multe haine office!
Pt barbati numai GAP-uri-geci,camasi!!!!
Toate sunt cotton 100%!!!!!
Edit:le fac o poza diseara si-o s-o pun sa le vedeti!!!!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
aeperju spune:
Vai ce ma bucur Erina ca e totul in regula cu gradi. O sa fie bine ai sa vezi. pupici Dariutei!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Slippersuleeeeee,
mi s-a uscat gatu' si mi-a scazut glicemiaaaaa!!!!Da si tu ceva dulce la fete ca lesinam acilisha si ne ai pe constiinta!!!!!!

de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI, papanashilor Albert Raoul de mami mirella76 si Vlad Mihai de mami Slippers76,la implinirea celor doi anisori din viata. Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si fericire!
Maria, cu scuzele de rigoare,urez si eu sanatate si numai impliniri pentru flacaul tau Alexandru!
Luy, felicitari ochioasei Me pentru inceperea cu dreptul la dragi si acomodare cat mai usoara pe viitor!
Veroborada, nu ai de ce sa-ti ceri scuze si mai ales sa ceri iertare parintilor,deoarece consider ca ai procedat la fel ca oricare dintre noi. Poate cu timpul mama ta va vedea unde a gresit si isi va revizui comportamentul. Am vazut-o pe Bia ta, este adorabila si are niste ochisori superbi, cred ca te mosteneste. Acomodare usoara fetii la gradinita!
Cecilia,spor la lucru si acomodare usoara si tie si nazdravanului Cristi!
Erina, felicitari Dariei pentru prima zi de gradinita. Sunt sigur ca vor veni si zile mai bune.Daria este un copil intelegator si delicat si usor se va adapta.
Astazi mi-am luat cu de la mine putere
o zi cu progarm scurt de la gospodareala. Asa ca, m-am pus pe treaba si recuperez din urma. Despre noi nu sunt mare lucruri de spus. Alexandra, se pregateste pentru grupa mare, iar Andrei are zile si zile. Mai nou il las fara pampers si la somnul de dupa amiaza. Acum tipa dupa papa, asa ca trebuie sa ma conformez si sa-i dau ciorbita.
Va pupicesc asadar si ne revedem dupa o scurta pauza.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu