Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata!
Buuuna -luta de la cuscritza mea!
Subscriu si eu,din pacate,la traficul de cosmar de ieri:2 ore in cap pina acasa;m-am intors de 3x din drum,crezand ca gasesc o ruta mai putin aglomerata,apoi m-am resemnat in trafic,mi se terminase si bateria la telefon

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

cozonacel Vladutz(acum e ditamai pasca),frate de veveritza!!!!Sa cresti mare si sanatos,sa urmezi exemplul surioarei tale-in a face lucruri bune,nu stricaciuni!!!!!!
Mamica si tatic de Vladutz:sa va traiasca mandrul flacau!!!

Albert Raoul!!!!Mami Mirella,nu mai treci pe la noi deloc-deloc?

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

buna ziua fetelor!

la multi ani fericiti sarbatoritilor!

mult noroc si succes copilasilor care merg la gradi si mamicilor care incep serviciul!

noi suntem bine, sanatosi multumim lui Doamne Doamne, ne jucam toata ziulica.

o saptamana usoara va dorim!

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Vero,am vrut sa-ti scriu de aseara,dar eram destul de obosita!
Mi se pare inadmisibil ca mama ta sa-ti vorbeasca asa,si inca din ce motiv....
Cum poate folosi asa cuvinte grele,cu multiple implicatii legate de psihicul tau,cand tu nu doreai numic altceva,decat sa-ti cresti copilul aproape de tine!
N-am povestit pina acum pe forum chestia asta:toamna trecuta am rugat-o pe mama sa-l tina pe Mihnea 7 zile,sa putem merge si noi in Antalya(Mihnea avea 11 luni pe atunci).N-a fost chip sa o conving,nu ca nu l-ar fi iubit si n-ar fi vrut sa-l tina,ci pur si simplu mi-a explicat ca-i este frica sa-l tina,fara mine acolo(sunt 60 km distanta),sa nu i se intample ceva Doamne fereste si ea sa se simta vinovata o viata intreaga!
Pe moment am fost ffff suparata,nu-mi puteam crede urechilor ce mi-a spus,dar pe urma i-am multumit ca nu l-a tinut la ea!Chiar dc e greu cu puiul in concediu,amintirile nu au termen de comparatie!
Asa ca,io si Mihnea am stat despartiti maxim 2 zile(cat am fost nasi-in provincie),si in rest legati prin cordonul ombilical!
Uitasem sa va spun:a devenit Mihnutzu' meu un sensibil si un mamos:vine,ma ia cu manutele de fata si de gat,ma strange in brate si-mi zice :,,maaamaa'',ma pupaceste neintrerupt si sta culcusit in bratele mele,strans-strans,cu fatuca lipita de buzele mele!Si sta asa mult si bine!!!!!E absolut minunat!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am vorbit la gradi si Ssunt tare incantata de viitoarea educatoar a lui Andrei, este exact educatoarea Alexandrei cand era micuta. Cred ca e cea mai potrivita persoana.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Am vorbit la gradi si Ssunt tare incantata de viitoarea educatoar a lui Andrei, este exact educatoarea Alexandrei cand era micuta. Cred ca e cea mai potrivita persoana.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Super, cumatra!!!!!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!

Am dus-o pe Daria dimineata la gradinita. Cind am asezat-o pe bancuta sa ii schimb papucii erau doi copilasi mai mari care plingeau si mai ca vroia si ea sa plinga. I-am distras atentia si gata i-a trecut.
Am urcat si am facut cunostinta cu educatoarea. Deocamdata eu nu ma pronunt, Daria a fost atrasa de jucarii nu a interactionat cu ea. In sala de clasa mai era doar un baietel la care a protestat cind acesta a incercat sa ii ia betele de batut la toba.
In urmatoarele 5 minute au inceput sa vina copii, care nu vroia sa intre in clasa, care mergea direct la jucarii...

I-am spus ca voi pleca si ma intorc mai tirziu. Acum sa vedem cum o gasesc la ora 1. Pina acum nu au sunat deci nu sunt probleme mari.

Impresia despre gradinita e buna, totul nou, bine intretinut, cu gust! Dar mai importanta e siguranta si dragostea pe care sper sa le gaseasca Daria acolo.

Am venit pe jos acasa si am realizat ca e destul de departe...Neaparat trebuie sa imi fac curaj sa conduc macar pe ruta acesta.

Merg sa fac un smotru major, asa trece timpul mai repede...

Nu va mai spun despre visele urite de azi noapte, cu gradinite si alte alea...pe la 3 noaptea ma zgiiam la tavan...la 6.30 inca nu se ghicea ziua aceasta frumoasa si ma apucase asa o jale si un sentiment de vinovatie cum ca o abandonez.... cind am iesit la masina, in razele soarelui m-am calmat un pic...

Teodora!!!

Roxana, nici o suparare in legatura cu intrebarea...bafta si frumosului tau din octombrie!!!

La multi ani frumosului cu ochi ca cerul Vladut de mami Ana!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Din partea lui Vali, iubitor de motociclete, trimis lui Jan, tot iubitor de motociclete:

Salut Jane,

Scuze ca iti trimit e-mail-ul asta chiar in luna ta de miere, dar trebui sa ma ajuti cu un sfat, nu am pe altcineva cu cine sa vorbesc.

Cred ca ma inseala nevasta. Semnele sunt cele clasice: iese seara tarziu, cand o intreb cu cine imi raspunde “niste colege de la lucru, nu le stii”, cand m-am uitat odata pe mobilul ei ca sa vad cat e ceasul a inceput sa urle ca de ce ii violez intimitatea, seara vine singura pe alee, dar aud de fiecare data o masina plecand de la colt, e mult mai distanta etc.

Asa ca intr-o seara am decis sa o urmaresc cand vine. Mi-am pus Suzuki-ul la coltul opus si m-am pitit dupa el. M-am facut mic-mic, sa nu ma vada in caz ca venea cu cineva. Ei, si cum stateam eu acolo dupa motor am observat ca imi picura ulei de undeva. Ce crezi, pot rezolva singur problema sau trebe sa ma duc la un service?

Numai bine, Vali

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna dimineata! Vroiam sa va ofer o cafea dar e deja prea tarziu. Azi am dus-o pe Bia la gradi si am ramas placut surprinsa ca nu a plans cand a plecat. I-am tot explicat in ultimile zile ca Bia merge la gradi sa se joace cu copii, iar mami merge la servici si cand vine mami de la servici ia fetita acasa. SE pare ca a inteles , mi-a zis "pa, mami, bia ta la pipii"(adica bia sta la copii).LA ora 12,30 se duce sotul meu sa o ia i va ramane cu ea pana vin eu de la servici. Abia astept sa-l sun sa--mi spuna cum a fost.
Ramonaiani, in primul rand felicitari pentru bondarel Daniel, sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos. Ai niste copii minunati. Si eu ma gandesc la bebe 2, luna asta chiar mi-a intraziat vreo 10 zile si eram convinsa ca e bebe. Am fost tare dezamagita cand au venit rushii. Asta e, data viitoare. Cat despre mama mea, ce sa spun, nu am avut nici odata o relatie extraordinara, dar nici nu ma asteptam la astfel de reactii. Am zis ca sper sa ma ierte pentru ca sufera foarte mult acum, plange in continuu de cand am luat-o pe Bia. In rest sunt convinsa ca am luat decizia corecta. Regret doar ca m-am convinsa sa o duc la tara, acum nu mai existau discutiile astea.
Teodora, , e intr-adevar inadmisibil ce mi-a spus mama mea si crede-ma ca nu am relatat tot, ca mi-e jena.Insa sunt hotarata sa pun piciorul in prag, pentru ca s-a ajuns prea departe.
Intru mai tarziu sa va spun primele impresii dupa prima zi de gradi
Mami de printesa Bianca Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Cateva poze cu bia
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput