Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 8
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina De azi...si noi inapoi la cresa dupa o luna de pauza. Fara drame, asa ca nu ma asez pe bancuta... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Si ce nas mai in vant are mami, mai Ioana! E dreptul ei, e si normal!
Bravos Ioana, pui mic si scump!
Nici nu se putea altfel!
Un
mare mare!Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Gabriela77 spune:
In primul rand, permiteti sa uram La Multi Ani sarbatoritilor din aceste zilei:
Bianca Elena de mami Veroboroda
Ana Martina de mami HaveF8
Andrei de mami Roxana
Vlad de mami Ana
Antonia Maria de mami Mandarinuta
Elisa de mami Myral
Bogdan de de mami Babylina
Erika de mami Devyla
David de mami Andreeaiosif
Albert Raol de mami Mirela
Dragele mele drage, tare dor mi-a fost de voi! N-am apucat nici sa deschid calculatorul acasa! Multe evenimente am avut in ultimele zile.
In primul rand, vreau sa va multumesc din suflet pt urarile de ziua Sarei! Tare m-am emotionat acum ca le-am citit!
A trecut si petrcerea de 2 anisori. A fost o petrecere foarte reusita! Am simtit pt prima data emotia si bucuria fericirii copilului meu! Cand o vedeam cat e de fericita , imi crestea inima! Toata lumea s-a simtit excellent, atat copiii care s-au jucat frumos, cat si noi, parintii! A primit cadouri minunate, nu va spun cat s-a bucurat de fiecare in parte, acasa! Cu greu am reusit sa o adormim pe la 17.00. La 18.00 soseau ceilalti invitati de acasa! Am mai avut o petrecere in familie! La fel de reusita! O sa descarc si pozele.
Duminica am fost la un botez la Deva, si Sara a ramas cu buni! A fost ingrozitor sa plecam de acolo fara ea! Dar s-a adaptat nesperat de bine, pt prima despartire! A plans putin in prima seara, si azi la pranz dar nu grav! Insa mie mi se pare casa goala si parka nu imi gasesc locul si rostul! TOTUL, TOTUL imi vorbeste de ea, lucrurile din casa, jucariile ei de peste tot, hainutele, desenele de pe frigider! Si acum am un nod in gat…Nu-mi gasesc locul nici aici, la serviciu, s-au schimbat multe lucruri si nu neaparat, in bine! Ma trezesc vorbind numai de ea….Acum s-a terminat programul, dar nu-mi vine sa plec acasa…e goala si pustie fara ea!
Ma bucur insa cand vorbesc cu mama si imi spune ca e bine si ca s-a adaptat relativ usor, ca mananca, se joaca si e fericita! Intreaba insa mereu de noi. Fetele sunt inca in vacanta, asa ca se pot juca impreuna!
Bebelina misca tot mai mult si mai tare! O iubesc de mor si pe ea!
V-am pupat! O seara frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
aandreea27 spune:
salutare mamici si bebici.in sfarsit am timp sa-mi trag sufletul.
in rpimul rand la multi ani celor care azi implinesc 2 anisori:
albert raoul de mami mirella76
vlad mihai de mami slippers76.
asadar azi a fost prima zi de cresa.si apropo de bancuta cu pricina eu cred ca o sa stau mai multisor asa,ptr ca azi andrei al meu a fost declarat cel mai plangacios si el mai mancacios copil din grupa.
azi la ora 8 si un sfert am ajuns la cresa,toate bune si frumoase,l-am schimbat,am ras ne-am pupat,ei cand a aparut ingijitoarea s-a auzit un nuuuuuuuuu din toata inimioara lui micuta,bietul de el pe mine m-a bufnit plansul mai rau ca pe el.
la 12.30 cand am fost sa il luam(nu are rost sa va spun ce stare am avut azi,m-am certat cu toata lumea atat la serv cat si acasa,ba m-am luat si de biata mea sefa,care stiind ca sufar de sindrom de inceput de cresa,m-a lasat in treaba mea),ei bine la 12.30 cand ni l-a adus,educatoarea era foarte uitmita.zice ca a plans vreo 20 de min in continuu,apoi s-a jucat nitel cu o fetita
,s-a mai calmat dupa care a venit mancarea de dimineata.cand a simtit miros de papa,a bagat o viteza inspre masuta,ca le-a lasat masca.a mancat cam tot,apoi iar a inceput mami mona(eu),maiiii(tati lui,marius).a mai plans nitel apoi s-a calmat cand i-au scos in curte.s-a jucat bine mersi,apoi avenit momentul reintrarii in sala,cand s-a rupt filmul.iar s-a pus pe jelit,apoi s-a uitat la didi si la hama si i-a trecut.ca o solutie salvatoare
,a venit papa
.cam asta este aventura noastra in prima zi de cresa.a zis si educatoarea,doamna maine o sa luam o farfurie cu mancare langa noi,ptr orice eventualitate
.educatoarea este optimista,zice ca o sa se acomodeze repede,ca e sociabil,e mai greu la inceput,ca e cam rasfatat si alte variatiuni pe tema asta.in sfarsit,vom vedea.culmea e ca daca il intreb andrei vrei la cresa,zic da ieta(cresa)
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
sambata asta trebuie neaprat sa ii mai cumpar imbracaminte piticului,desi educatoarea ne-a zis sa nu le aducem cele mai bune haine,dar nu prea mai are.ai dreptate roxana,ceva simplu si comod.
mie mi s-au cerut cate 3(bluzite cu maneca scurta,pantaloni scurti,bluzite cu maneca lunga si pantaloni lungi,dar subtiri).
acum am citit in urma se pare ca andrei este un paradox,a plans dar a papat.in sfarsit fiecare copil cu ritmul lui.oricum maine il duce tati eu am o sedinta dimineata,oricum educatoarea a zis ca mai bine il duce tati,eu sunt mai emotiva.
cat despre mersul la job eu fac aprox 20 de min cu dragul de 102.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina ramonaiani, gata, ai ramas singura cu cei mici? Tin pumnii sa fie cat mai usor.. oricum sunt sigura ca te vei descurca! |
Multam
. O prietena, mamica de baietel mai mare cu 4 luni ca eliza e la noi.
Ce ma plangeam eu de doi, sa vezi ce e cu trei
.Astia mari tipa si alearga si se bat pe jucarii, si-l trezesc pe cel mic intotdeauna din somn...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
prisi spune:
buna seara
m-am linistit si eu putin, dar sunt asa obosita de-mi pica ochii, am culcar kopilul care a refuzat categoric sa faca baie azi, desi in mod normal ne certam cu ea pana reusim sa o scoatem din cada, dar cred ca era cam obosita de riposta asa
la shoping a fost bine, am fost pe la zara si aveau lucruri dragute si nu exagerat de scumpe dar nu oferta f variata, pe la Debenhams aproape nimik interesant de baietei, dar am avut noroc la C&A de unde am luat aproape tot, ne-au mai ramas incaltari si jucarii, chiar erau frumoase lucrurile de baieti si preturile cele mai bune , asa ca i-am luat piticului un compleu (raiati, tricou,vesta matlasata), geaca de iarna groasa, set cu fular manusi, caciula, ciorapei si un trening de casa toate la aproape 300 lei si de fetite aveau lucruri dragute ce-am vazut asa din mers dar nu m-am apropiat ca am buget aprobat si treb sa ma incadrez in el pana la salariu![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Carpatina,
pentru Ioana care a fost azi de comitet si nu a facut sa ii cada o lacrima mamicii, pupicei la amandoua
Andreea27 acomodare usoara piticului la cresa 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
ramonaiani spune:
Tot pe fuga, dar nu vreau sa treaca ziua si sa nu urez La multi Ani lui Vlad de mami Slippers si lui Albert de mami Mirella76.
Sa va fie viata plina de bucurie! 
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
cecilia L spune:
Vreau sa urez si eu la multi ani, sarbatoritilor de azi cam tarziu e adevarat....la noi totul decurge atat de repede, parca s-a micsorat ''ora''![]()
Carpatina un
pentru Ioana si mamica ei, gata ai fetita mare.
andreea27, sper sa va acomodati repede.
andreea11, tu nu spui nimic de Cris, cum a fpost prima zi???
gata fug la somn, imi cad ochii ........sper sa dorm, ca azi noapte la 3 ne-a dat inviorarea........
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
sim_stoian spune:
In primul rand,
sarbatoritilor din zilele astea 
Antonia de Mandarinutza
Elisa de Myral
Bogdan de Babylina
Erika de Sabina Y
David de Andreeaiosif
Andrei de Rox
Albert de Mirella76
Vladut de Ana
Si Stefan a inceput gradinita de azi, fara scandal, asa ca nu iau loc pe bancuta pregatita deja.
Eu sunt in verva cu pregatirile pentru nunta de sambata, suntem nasi. Am fost azi sa ma tund la un alt salon, mi-a placut tipa, are mana buna. Iar tipul care spala pe cap avea niste maine magice ![]()
Nu cred ca reusesc sa intru pe aici prea des zilele urmatoare, e cam agitatie pe la servici si mai am de rezolvat si pentru noi cate ceva.
Luy, asa de bine te inteleg
. Nici eu nu stiu cand zboara timpul si se face 12 noaptea..,
Va doresc noapte buna, ma retrag.
Jurnal de calatorii