Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxali spune:
Dupa aproape o luna de vacanta ne-am reintors in Italia...
In primul rand multa sanatate tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor luni august!
La multi ani si ptr Erika, Andrei,Antonia ,Elisa, Bogdan,David ,Albert,Vladut!
Nu am avut ocazia sa intru des ,dar nici nu am mai putut...am fost intr-o continua agitatie din cauza fetei care nu reusea sa se acomdeze...nu manca, agitata in somn, dar si afara in parc.
Am incercat sai multumesc pe amandoi...i-am dus in Cismigiu, Herastrau si Grad Zoo...Bucovina(acolo trai la tara cu toate animalutele)+vizite la Voronet
...In piatra Craiului in inima m-tilor la Magura m-am dus doar cu juniorul si dai trasee la greu+vizita la Bran si Club Bran(ce mancaruri ca la mama acasa au
)
Am mai fost nasi la o nunta si invitati la un botez
M-a terminat traficul si nebuneala soferilor din Buc...cum resusiti mamici sa mai aveti timp si de casa??
Ce sa mai zic ca prima zi de munca a fost tareee grea...
Va pup si sper sa recuperez sapt asta ceva
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Daria,Bianca si Stefan santeti niste cumintei
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
devylla spune:
Multumim din suflet pentru urari.Chiar nu-mi vine sa cred ca deja a trecut si ziua Erikai.Era un mare punct de reper pentru vara asta![]()
De ziua ei nu am facut nici un party,va spuneam ca doar voi comanda un tort.Ei cam asa a si fost,doar ca i-am cantat de doua ori,o data la pranz cu nepotii si nasa.Iar nasa s-a chinuit sa ii faca un tortulet dragut foc.I-am cantat in romana si a fost foarte mirata.A avut lumanare cu cifra doi si tot spunea:ABC,in engleza.Pentru ea cifrele si literele sunt la comun.Nu o invatasem pana in prezent sa sufle in lumanari,nu am avut ocazia si n-am reusit.Dar a fost fericita sa se manjeasca cu frisca.A primit cadouri frumoase si s-a bucurat de fiecare in parte.Insa cel mai mult a bucurat-o un arlechin din plus care canta in ruseste,trimis de mama.Ei daca nu-l pune sa cante toata ziua,si daca nu-l pupa si il strange la piept.Iar cand apasa sa cante,incepe sa danseze in ritmul melodiei.Imi pare rau ca nu am apucat sa o filmez.
Seara a fost ceva mai scurt din pacate.Cu o zi in urma murise tatal unui prieten si am fost nevoiti chiar atunci sa mergem sa ne prezentam condoleantele,a doua zi urma sa fie inmormantarea si nu mai aveam posibilitatea.Asadar,dupa ce ne-am intors,i-am cantat alaturi de bunici din nou,de data asta in engleza si a fost tare incantata sa recunoasca melodia.In ultimul timp cere sa se uite la un dvd in engleza,unde printre multe alte cantece cunoscute este si "Happy birthday to you!".A cantat alaturi de noi si de data asta a stiut sa sufle in lumanari,a reusit sa le stinga cu ajutor insa.Dupa ce am aprins lumina si am inceput sectionarea tortului,ne tot ruga sa ii mai cantam inca o data si inca o data.
Am sa pun niste poze.
Ieri insa,a fost cea mai extenuanta zi de pana acum.M-am simtit tare obosita si inca nu mi-am revenit.Lisa nu dormise penste noapte mai deloc,la patru am reusit sa adorm pana la 6 si apoi m-a luat in primire Erika.Am facut greseala sa nu dorm la pranz cand am prins un moment singura si apoi am tras toata ziua de mine.Seara am cazut lata,nici nu stiu cand a plans Lisa,am vazut doar sotul ca a luat-o din patut.dimineata de Erika tot sotul s-a ocupat si am dormit pana pe la 10.
Azi nu ma mai agit,stau mai cuminte.Sa ma odihnesc.Poate pe dupa-amiaza am sa scot copiii in parc.
Lisa a luat in greutate zilele astea,ce avea ea ochii migdalati,acum ii are chiar oblici,ascunsi sub falcute grase si frumoase.Iar eu si sotul nu mai putem de mandrie...ca fata noastra e si ea pufoasa ca un bebelus.Pe rand ne miram,cand o tinem in brate.
Revin cu pozele mai tarziu.
devylla spune:
Carpatina bravo pentru prima zi la gradi fara lacrimi.
Erina de asemenea ma bucur pentru succesul Dariei la gradinita.Si eu spun ca a mancat foarte bine.Si probabil misele n-au fortat-o sa manance mai mult ca sa se acomodeze in ritmul ei.
Adi imi pare rau pentru Lisa.Sper sa ii treca cat de curand.
roxali se pare ca a fost frumos in vacanta.Si eu am o pofta de maancarea buna.Spor si acomodare rapida la munca acum.
Celicia spor la munca si tie.Bine ca ai inceput acum si n-ai luat-o in forta de la 15.Unde predai?
prisi spune:
buna dimineta si
pentru toata lumea, eu la serviciu deja, cam zgribulita, cred ca a cam venit toamna, am dat putin drumul la caldura in masina ca era cam racoare de dimineata
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Matteo de mami Piccaflor, La multi ani!
Magdaz La multi ani! poate mai treci pe la noi din cand in cand sa ne mai zici de pitici 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Erina spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru cafeluta Prisi!!!
O zi usoara la job!!!
Sa poarte sanatoas hainutele finutul tau!!!
Gabriela am citit aseara mesajul tau!!! Mi-a pacut mult cum ai spcris despre dorul de Sara si iubirea pentru Emma.
Acomodare usoar la job, sa treaca repede timpul sa vina Sara acasa.
SabinaY. Suna minunat cum ati petrecut!Abia astept sa vad pozele!!! Esti o mamica implinita cu doua printese atit de dulci!!!
Ai grija de tine si numai bine
!!!
Bafta multa tuturor piticilor care merg la gradinita si inima usoara mamicilor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Roxali foarte frumoase locuri ati vizitat! Sper sa te fi incarcat cu energie si sa te fi relaxat pentru un an intreg!
M-am bucurat mult sa va cunosc. Sunt convinsa ca ne vom mai intilni, macar la jumatatea drumului pe undeva!!! Bacci e abbracci!!!
Pentru toate mamicile:
Laura Pausini & James Blunt-Primavera in anticipo
LE: il cam botezasem pe James...
si ce primavara frumoasa va veni....
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
carpatina spune:
La multi ani Matteo de mami Piccaflor!
Sa ai o viata frumoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)