Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 20
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
E bine acum...daca m-ati vedea la birou, cu un borcan de 700g de compot de visine in fata tastaturii... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |

e preferatul meuuuu!!!!!Dar
sa stiti ca nu vine de la 
Parol
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Yaia , tu nu te gandi decat la varianta pentru baietel, asa simte baba am plecat , profit ca nu-i copchilu'acasa ! |
Asa simte si baba de mine, desi mi-as fi dorit si purtatoare de rochie!
Sa faceti ce?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Gabriela77 spune:
Yaia, inteleg ca nici tu nu ai scapat de greturi...eu abia de la 16 saptamani am scapat, si tot mai am episoade, ce-i drept rare! 
Danuta, e bine intr-adevar cu bunicii, ca stii sigur ca-i iubesc si ii ingrijesc cum trebuie! Daca n-ar fi distanta, asta ma omoara...Ce face Miru? Mai aveti probleme?
Erina, da, fisticul e mai greu, probabil de acolo voma. Si sotul e fan si a vrut sa-i dea, noroc ca Sarei nu prea i-a placut si a renuntat ea! Ca altminteri primea si el o tigaie in cap!
Teodora, sa iti fie de bine achizitiile, si chiar asa, asteptam poze! Eu vorbesc ca nici alea de la ziua Sarei nu le-am descarcat!Rusinica! Mie!Tie 
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
singura75 spune:
Despre mine....credeam ca o sa ajung la divort,a fost o perioada tare urata, cred ca a plutit ceva in aer, acum suntem ok.
De la 1 septembrie am inceput munca,iar Mihnea ramane cu mama,ceea ce e ok.Am fost plecati in vara asta 3 zile la mare si 6 la Busteni si a fost super super bine.
Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora In sfarsit,masurat,cantarit,consultat,dinti,putza la verificat! Are 12.85 kg si 90 cm! |
Si putza?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
acu cand mi s-a facut somn si mie s-a animat forumul
.
Singura, pai aici esti mereu bine-venita, o sa te simti bine, toate trecemprin perioade naspa dar ne revenim , eu mereu am zis ca forumul si compania asta ma bine-dispune si imi alunga toate angoasele.
Teo, cand mai nimeresti la asa bunataturi la miniprix da si tu un semn mai rapid, sa ajungem si noi imediat
.
Roxana, sa ne aduci vesti bune despre printesa Alex.
Sunt curioasa daca de saptamana viitoare ma mai asez si eu pe bancuta .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina As minca numai patiserie (asa vreo 2-3 produse odata), |
Haoleuuuu... ia sa-mi fac si io un test!
=====================
singura75 spune:
Teo, super draguta faza cu Mihnutz si felicitari pt baiatu musculos
OF, asa ma intristez cand citesc cat plang puiutii care merg la gradi.Ma gandesc ca si al meu o sa planga sigur, ca e asa de sensibil(nu ca e al meu).Eu daca vb mai tare in casa sau port o discutie cu sotu pe un ton mai ridicat,Mihnea incepe sa planga speriat.
Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Si putza? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Direct proportionala cu statura si cu masa musculara!!!!!Avem,avem....
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
carpatina spune:
Si hai sa fac si un capitol nou pana una alta...
Pauza, bineee?
=====================