Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui singura75

Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.

Singura,hai ca nu intelegeam nimic din fraza asta,apoi mi-am dat seama ca e motto-ul tau!

Edit:am crezut ca are cumva legatura cu cele 12 kile in plus,etc....baba batrana ce sunt si io

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
auzit, 'nordicelor', daca faceti scandal pentru astfel de comportament cu copiii, ce se intampla ? Adica, asa cum zicea Yaia . Se rezolva ceva sau voi vorbiti si calul merge ?

Nu stiu altii cum sint...dar la copilul meu eu sunt sefa ...ma rog, sotului ii spun ca impreuna! Si daca unul dintre noi cere ca ceva sa fie facut intr-un anumit fel, atata timp cat nu incalcam ceva reguli de-ale lor care sunt batute in cuie, ni se respecta dorinta! Maine va zic daca azi avea pantalonii pe el...desi sunt 4 educatoare...pana ajunge vorba la toate...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

da, tre sa mai lucrez la el.Poate imi spune si mie cineva cum sa-l aliniez si sa-i pun alta culoare.Io-te ca nu stiu, dar intreb

Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui singura75
Am mai citit pe aici cand aveam timp si in, primul rand, vreau sa le felicit pe viitoarele mamici, Yaia si Erina.Si eu mai vreau un bebe,chiar daca :anul asta fac 34 de ani,nu o ducem grozav cu banii,dar ne descurcam, inca am 12 kg in plus...Asa mi-e dor de un bebe in burtica

Multumesc!
Lasa scuzele, bate fierul cat e cald! Hai cu bebe!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Are legatura cu starea mea de spirit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Yaia,cu siguranta sunt doar scuze, dar vreau sa fac o pauza de un an sa merg la munca, deoarece...caci...fiindca o iau razna daca nu mai fac si altceva.

Mergi la inceput