Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 19
danuta36 spune:
Si eu am insomnii,dar cred ca de la luna asta in crestere mi se trage..
Prisi,Gabriela,Papanash,Ema 

Gabriela te cred ca ti-e tare dor de Sara,dar macar stii ca e pe maini bune...of,vrem si noi o buni!
Papanash noi am primit sirop Peritol pt pofta de mancare si deja a inceput sa pape mai bine..
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Tocmai ce le-am scris si eu mamicilor alte exemple de 'calit' copii a la nordici. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Confirm si eu dormitul poe balcon si joaca in salopete in noroi pe timp de iarna.
Confirm ce povestit Sabina Y despre Japonia. Mai interesant e ca inafara de boli de piele si alte chestii specifice eu nu am vazut prea des japonezi (maturi)raciti (pe astia sigur ii depistezi pentru ca isi pun masca). Adevarul e ca au si sute de remedii cu care se trateaza...
Asta imi aminteste si de o fetita de la o casa de la tara noastra.Maninca orice, chiar cartofi cruzi daca ii este foame. Iese iarna in fundul gol si desculta prin zapada, la 7-8 grade o poti vedea in panatloni scurti si nu a fost bolnava odata...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
mihailescu teodora spune:
Nana
!!!!Si mie-mi pare extrem de bine de adaptarea fluturasului!!!Sunt pasi mari pt el!!!!Si lasa bancutza pentru mine(la anu'
),desi nu cred ca fie f mari pb,pt ca Mihnea e o fire deosebit de socialibila!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Vai ce sistem de "calire" au astia nene! Cred ca m-ar scoate din pepeni rau de tot. Nici eu nu sunt pro cocolosire dar nici asa.
Intre timp tot citind povestirile tuturor de gradi parca ma apuca emotiile si pe mine. Pana acum ma simteam stapana pe mine, ma gandeam ca oricum va plange si asta e, am mai trecut prin asta.
Legat de vaccinari, si eu am ezitat cu prevenar. Eu sunt pro vaccinare in general, insa acum, dat fiind ca Andrei poarta pneumococul nu stiu daca are sens sa fac vaccinul. Ma mai gandesc oricum.
Legat de garderoba, eu mai am de luat doar niste pantaloni de trening, in rest am luat multe bluze. Ieri am dat o raita la Mini Prix in Romana si am gasit si acolo cate ceva. Oricum astept cu nerabdare pozele cumetrei cu achiziile ei.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
mey, ce vaccin ? eu am mers pe infanrix, acum care-i urmatorul ? sa nu aud de antigripal. Schema de imunizare mi se pare super ok, cica si siropul de brad dat timp de 2 saptamani inainte de iarna, e f. bun imunizator. Eu care tot ziceam de oua de prepelita, pai al meu sa nu vada/simta/guste ou, altfel e jale....
auzit, 'nordicelor', daca faceti scandal pentru astfel de comportament cu copiii, ce se intampla ? Adica, asa cum zicea Yaia . Se rezolva ceva sau voi vorbiti si calul merge ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Yaiaaaaaaaa!!!! Fa-mi loc si mie pe bancutza ! Sper ca sunteti bine tu si burtica. ![]() |
Azi dimineata nu am stat deloc pe bancuta!

Surprinzator, din bratele mele a vrut la noua educatoare (a inceput luni) si mi-a zis 'ba-bai, mami!' (mai nou imi zice in engleza) si a pus putin buza, dar cum am disparut in secunda urmatoare, nu s-a auzit nimic si era deja la masa, mancand (l-am vazut pe geam).
Binisor cu burtica, multumim! Numar zilele pana in saptamana 15, cand sper sa treaca greturile de tot si sa pot manca si eu normal!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Nu exista motive de ingrijorare la aceasta data. Virsta ecografica 12s6z (mai mare deci), translucenta nucala 1.56mm, aspecte normale in rest. Avem si o parere rezervata in ce priveste sexul... |
Bravo de vestile bune! Tare ma bucur!
Sa inteleg ca balanta inclina spre roz...
Poze
singura75 spune:

![]()
salutare! De muuuult tare n-am mai scris, e drept!Ma gandeam daca sa o mai fac si iaca-ta-ma-s,mi-e dor sa scriu.
Am mai citit pe aici cand aveam timp si in, primul rand, vreau sa le felicit pe viitoarele mamici, Yaia si Erina.Si eu mai vreau un bebe,chiar daca :anul asta fac 34 de ani
,nu o ducem grozav cu banii,dar ne descurcam, inca am 12 kg in plus...Asa mi-e dor de un bebe in burtica
Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Chiar asa Yaia, sper ca totul e bine. |
E bine acum...daca m-ati vedea la birou, cu un borcan de 700g de compot de visine in fata tastaturii...
Poze
mihailescu teodora spune:
singura75
welcome back!!!!
Ca tot ai scris,mi-am adus aminte de Urmychance!?!?!?
Mai stie ceneva ceva de ea?
Ca n-a mai scris de o vesnicie!
Oare Tudor al ei ce-o mai fi facind?
Poate ,,ne aude'' si ne da un semn!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii