Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gegea, felicitari!!!! Sa-ti traiasca micutul Filip si sa va bucurati de el!
Katerina, cat trebuie sa te chinuiesti, scumpa de tine! Iar imi amintesc de imbecilii aia de medici care vor sa-ti grabeasca nasterea si imi vine sa mor de nervi! Faptul ca pleaca ei in concediu sau mai stiu eu ce, nu este un motiv sa iti faca asa ceva! Sper sa ne dai cat mai curand vestea buna ca ai nascut si totul este perfect cu tine si bebelusa ta!
Ma rog si pentru Crisbebe si Daciana sa mai stea bebeii in burtica!
Crocodana, tie iti doresc sa nasti repede si usor si sa ne dai si tu vesti bune poate chiar maine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

maria iubita mea .. sincere condoleante. sa-l odihneasca Dumnezeu pe mihai .. Doamne Doamne a mai vrut un ingeras langa el. sunt sigura ca de acolo de sus, vegheaza asupra voastra. poate, pentru el, e mai bine acolo, sus in ceruri .. te pup si te imbratisez cu drag!!

nela multumesc .. adevarul e ca are eva un claxon .. p-asta nu o pierzi in parc .. mergi pe urma ei dupa tignal ..

lucia ai luat-o pe urma mea si scrii cu size1, ha? eu tin pumnii sa fie cum vrei tu!

noi am fost la niste prieteni la un gratar. tipa are o fetita de 2 ani si 10 luni si e insarcinata cu baietel ... asa imi placea cum vorbea ea de "asta micu', el, baietelul" .. si ma durea sufletul ca eu nu o sa am parte ... iara ma apuca nebunia .. imi pare rau dar nu ma pot abtine.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Maria, condoleante!
Putere iti doresc sa ai

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie
[purple]Nu sunt trista DANA...sunt mai degraba terorizata.... Aveam ceva sapt de cand tot ma gandeam la nastere......si acum de cand am citit de biata fata ca i-au scos copilul tot cu uter.....efectiv nu reusesc sa-mi revin.....nu reusesc sa gasesc o farama de curaj.....ma si streseaza nasterea lui cumnatamea saraca.....acu 3 zile sangerare......acu' 2 zile i-a cazut dopul si nu se intampla nimik.....suntem in asteptare

off Danangie..uite din cauza asta incerc eu sa ma tin departe de stirile acestea triste..ca stiu cat sunt de influentabila in acesta perioada; imi pare rau ca esti speriata; sunt multe lucruri rele care se pot intampla..dar nu trebuie sa ni se intample noua! stiu ca este greu sa fii optimista cand ti s-a fixat o idee de genul acesta in memorie, dar incearca totusi sa privesti momentul ca pe unul magic..intalnirea cu puiutul
de fapt, ce vorbesc eu aici? ca tu ai mai trecut printr-o asemenea experienta..cum a fost la nasterea lui Alessio? si acum vei naste natural/cezariana?
Doamne ajuta pentru cumnata!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Croco sa ai o noapte usoara si asteptam cu mare nerabdare vesti bune.
Uite eu pun la incalzire ceva dragut pentru tine:

Pe cine anunti ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

mai fetelor, eu sunt mai uituca de felul meu..poate am citit si nu am retinut, dar unde merge maine Croco? banuiesc ca la spital, dar la control sau sa nasca?!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Raluk da, o sa merg la magazin si cumpar de acolo detergentul..
am citit pe nerasuflate articolul despre nucile minune..si zici ca functioneaza, nu? incredibil! incredibil si cu cate chestii ne intoxicam noi; tu de pe acel site le-ai comandat (acum am vazut ca scria ca sunt "out of stock")
si mi s-a mai aprins un beculet curios..spunea acolo in articol, intr-o paranteza, cum ca produsele lactate ar fi raspunzatoare pentru mirosul neplacut al transpiratiei..ai un articolas, ceva, sa ma lamuresc si eu cat de cat?!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Croco sa ai o noapte frumoasa si sa te odihnesti bine!
orice s-ar intampla maine, noi suntem aici pe baricade!

EDIT: ma bag si eu la somn! ne vedem dimineata fete dragi!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si niste agitate vesele pentru fetele care se pregatesc sa nasca!

KATTERYNA SUNTEM CU TINE!

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA daca ai chef citeste povestea nasterii mele....ca sa scriu aici cum a fost la Alessio nu as vrea sa va bag in sperieti....voi naste natural...ca de asta imi este frica......poate totusi data asta voi avea o nastere usoara.Pup...ma duc sa ma culc...noapte buna tuturor!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput