Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aiduco ce fel de
brat are a ta ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Draga Maria, mamica de ingeras, Condoleante sincere si multa putere sa treci peste aceasta grea pierdere. Ziua de azi a fost una foarte trista pentru toate fetele de aici pentru ca ne doream din tot sufletul sa auzim vesti bune despre Mihaita dar asa cum zici si tu poate ca ii este mai bine acolo langa Doamne Doamne. Eu am pierdut 3 sarcini (marisoare) pana sa il am pe Albert si asa ca a trebuit sa gandesc pozitiv si mi-am spus de fiecare data ca de cat sa imi fii dat un copilas cu probleme care sa se chinuie sa traiasca poate ca Dumnezeu a vrut sa il ia aproape de el si sa ii dea aripi de inger si asa ma vegheze de acolo de sus.
Sunt convinsa ca si Mihaita este acum un ingeras care o sa aiba grija de mamica lui si de surioara Alex.
Dumnezeu sa ii odihneasca sufletelul!

Iulia 34+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

MariaI pentru tine si lacrimi pentru ceea ce s-a intamplat! Asa este, pentru Mihail ca si pentru ceilalti ingerasi...dincolo este o lume mai buna!

Pupici lui Alex, azi de ziua numelui lui!

Liliana, Andra-Maria & cu 32+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Danangie tu de ce esti tristuta? incearca sa te gandesti ca totul va fi bine! nua re de ce sa fie altfel, nu?

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Nu sunt trista DANA...sunt mai degraba terorizata.... Aveam ceva sapt de cand tot ma gandeam la nastere......si acum de cand am citit de biata fata ca i-au scos copilul tot cu uter.....efectiv nu reusesc sa-mi revin.....nu reusesc sa gasesc o farama de curaj.....ma si streseaza nasterea lui cumnatamea saraca.....acu 3 zile sangerare......acu' 2 zile i-a cazut dopul si nu se intampla nimik.....suntem in asteptare......

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

MARIA sa va domnul puterea sa treceti peste acesta grea..extrem de grea incercare.Nu pot sa spun ca stiu prin ce teeci....am pierdut o sarcina dar era micuta.....de aceea nu reusesc sa concep pierderea unui copil...eu sincer eram de mult dupa el...... Domnul fie cu voi.....

Mergi la inceput

Vreau sa urez KATERYNEI nastere usoara; lui CRISS si DACIANA mult curaj si bb la caldurica pana la termen; lui GEGEA felicitari ptr FILIP si refacre rapida.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Draga Maria, mi se rupe sufletul de durere pentru ca stiu foarte bine prin ce treci acum. Imi pare enorm de rau ca a trebuit sa cunosti aceasta suferinta. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micutul Mihail! Am trecut prin ce treci tu acum, poate nu la aceeasi intensitate, pentru ca micutul meu s-a nascut mort si nu l-am vazut deloc. Dar durerea a fost imensa, si o sa fie nevoie de foarte mult timp sa iti revii. Ca sfat sa treci mai usor prina asta, nu iti pot spune decat sa nu tii durerea in tine. Vorbeste cu prietenii tai, cu un psiholog daca ai posibilitatea, si mai ales cu sotul tau. Nu te indeparta de el, incercati sa fiti mai uniti decat oricand in aceasta perioada. Si sa nu te invinovatesti de nimic. Tu nu esti absolut deloc vinovata de ceea ce s-a intampat!!!! Puterea ai sa ti-o gasesti in Alex, pentru el trebuie sa gasesti resurse sa mergi mai departe, el are nevoie mamica lui! Stiu ca acum pare greu de crezut, dar durerea se va mai diminua in timp. AI nevoie de timp, mult, mult timp! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine, si daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, pot sa ma suni oricand! Te pup si te imbratisez cu drag!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetelor!

trista dupamiaza!

noi suntem bine,am aranjat un pic cuibul, si ne pregatim pt ziua de maine...

nu stiu cum imi imaginam momentul nasterii, credeam ca ma va surprinde, mi se parea uneori super sa fie programat...acum doar astept , fac scenarii ....tot tacamul!

merg la baita, va doresc noapte buna si racoaroasa si sper sa va trimit vesti bune!

39 de saptamani +5 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Condoleante, Maria

Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Geani felicitari si sanatate !

Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput