Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Condoleante Maria Multa putere sa treci peste aceasta durere si sa fi tare pentru familia ta E atat de trist Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe ingerasul mic Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Am uitat sa spun La Multi Ani, Alexandrelor si Alexandrilor :)

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Raluk da, o sa merg la magazin si cumpar de acolo detergentul..
am citit pe nerasuflate articolul despre nucile minune..si zici ca functioneaza, nu? incredibil! incredibil si cu cate chestii ne intoxicam noi; tu de pe acel site le-ai comandat (acum am vazut ca scria ca sunt "out of stock")
si mi s-a mai aprins un beculet curios..spunea acolo in articol, intr-o paranteza, cum ca produsele lactate ar fi raspunzatoare pentru mirosul neplacut al transpiratiei..ai un articolas, ceva, sa ma lamuresc si eu cat de cat?!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Eu le-am luat de la ceva plafaruri din astea de cartier. Nu aduceau, dar am vazut pe net ca radixplant, distribuitorul lor, le distribuie si in tara (din partea supermarketului biomarkt). Si atunci "le-am comandat", 1 kil, acu vreun an, si inca n-am ajuns la jumatatea saculetului... au costat 35 ron parca. Produsul se numeste Detergent 100% Vegetal Coji nuca Bio 1kg Wagner Biomarkt. Gasesti pe google chestii despre ele si daca vei cauta "nuci pentru spalat". Deci daca nu ai o cunostinta la un plafar, atunci eventual cunostinte in Timisoara sau Bucuresti, unde cred ca este Biomarkt. Sau mai sunt de la www.life-care.ro/catalog/#products" target="_blank">Life Care (pag. 185 din catalog). Dar vad ca ar fi cam duble ca pret...

Cu lactatele nu am articole, dar stiam ca sunt alimentele pentru care suntem cei mai nepregatiti sa le digeram (si cele care ne predispun cel mai mult la alergii si inflamatii in organism). Si cum eu sunt cam dependenta de lapte am observat ca citesc, ma supar, si tot nu ma pot lasa. Asa ca las cercetarea asta pe mai incolo, cand voi fi pregatita . E clar ca nu vezi lei fugind dupa zebre sa le mulga, nu bea nici o specie laptic decat in faza de sugar. Suntem facuti sa papam frunze, fructe, radacini, seminte... si eventual carne...

32+ Alex

Mergi la inceput

Somn usor, Dana! Eu eram pierduta uitandu-ma pe site-uri de sport (ca le-am si gasit greu pe tv) sa imi caut din priviri barbatu, ca a fost la meci la steaua...

Succes fetelor care merg maine la control! Tin minte ca au zis Nela si alecsxa ca merg la control! Le asteptam cu vesti bune!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salutare fetelor
am papat azi gratare si acum seara a ajuns si sotz acasa, asa ca sunt linistita. el doarme deja, dar e bine ca e acasa.stiti voi discutia de azi noapte...

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

again me...nu am somn!

dana da....merg maine sa nasc! repede si usor spun eu....sa vedem ce vrea si fata mea! multumesc fetelor pt incalzirea galeriei!

legat de anunt...am cerut permisiune si am luat numerele de telefon de la dana15 si dana1979...
luto, desi as fi vrut sa te surprind...sper sa reusesc maine sa te gasesc....
raluk, asemenea!

si pt ca e deja 12.....39+6!!!

39 de saptamani +6 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

croco pai din mesajul tau reiesea ca ai vrea maine, dar ca nu stii cand va fi, probabil cand implinesti fix 40! Uau, deci e hotarat? (imi place ca daca esti Dana ti-ai ales doua Dane )

Pai spune daca e hotarat, sa nu lasam majoretele sa doarma... ca nici tu nu cred ca vei putea dormi..

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mai Croco si eu sunt un pic in ceata.....mergi la control maine sau sa nasti ?
Ca eu am inteles ca o astepti pe cale naturala ....
Offf ca fetele astea din debara vor sa iasa si eu nu stiu ce sa le spun
Mai explica-ne odata cum sta treaba ...te rugammmmm
Iti provoaca nasterea ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

raluk....40 de saptamani fac marti!medicul mi-a zis sa fiu maine la 7 la spital pt declansare....ma cam sperie experineta katterinei dar ma bazez pe faptul ca sunt la termen!
imi place maxim cum apare la semnatura 1 day to go!!! nu imi vine sa cred!

va pup ca ma ia sotul cu forta la culcare!

Jucausa mea

Mergi la inceput

off asa sunt eu alambicata! sorry fetele! in ultimul post sper ca am fost mai clara...nasc natural insa medicul mi a zis ca nu ii place sa astepte dupa 40...si cum sunt la termen imi induce travaliu..dne ajuta!!

Jucausa mea

Mergi la inceput