*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

salutare!
iar sunt in urma cu vreo doua capitole, cu cititul...
noi am fost iar la munte. uite www.flickr.com/photos/41449197@N04/3881394824/" target="_blank">poze

cata grija are sebi de anto! frumoase locurile in care ati fost. sa va fie de bine!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
Asta e tot ce am reusit sa filmez in seara asta

acum cateva luni olivia a pus un filmulet in care david mergea d'abusilea dupa o sticla de plastic. la momentul ala victor al meu nici nu visa sa mearge d-abusilea. l-am pus pe covor si i-am zis du-te! daca david poate, poti si tu! ei, as!
acum il vad pe david care face atit de multi pasi, imi vine iarasi sa-i zic lu fi-miu "du-te!"
e tare, frate! felicitari.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Si eu, si eu pasare de noapte! Mai e cineva pe aici?

Am venit sa ma plang (ca de obicei ) ca feciorul meu nu mai creste in lungime! Si-a luat avant pana la 5 luni si de atunci, adica de 3 luni, a crescut doar vreo 2 cm. Are vreo 67 cm! E cam mic, nu? Alra, merita sa ma tzacan la cap (si) pt. asta?

Ginye: Ne gandim la voi!

Olivia: L-am vazut pe pici! Mai, dar ce hotarat e el! Imi place cum cade Cat despre cele 150g luate intr-o luna, e normal dupa gastroenterocolita aia. E tare pacatoasa! Tine putin, dar te sfarseste de puteri.

Leloo: Bine ca analizele sunt bune. Hai sa ne relaxam (sau macar sa incercam)...

Miki: Si eu as zice sa te feresti de corticosteroizi. Noi ne luptam cu dermatita de vreo 6 luni si am aplicat doar o data pt. 2 zile corticosteroizi din clasa cea mai slaba (si au revenit bubitzele, pt. ca exista o cauza interna care le provoaca). Hidratare, crema de fundulet (eu mai nou pun bepanthen pe bubitze).

Laura: Si Rebeca a avut dermatita? Ati aflat de la ce? Am vazut-o pe Cati! Mamaaa, ce viteza are grasunicaaa!!

Oceanborn: Ce-ti mai face Th the menace? N-ai mai scris de multa vreme ce traznai mai face.

Alra: E bine cu kg Nicolu. Cum sta cu inaltimea? Auzi, dar ce-ai zis tu, 200 g legume cu carne + 2 iaurturi sunt la o masa?

Mav, Anes, Amalia: Am vazut puiutzii cei frumosi! Ce mult se schimba...deja arata a baietei.

Bertha: Ati gasit alergolog?

Carmendu: Si noi slabutzi! Si scunzi! Dar cu 1 kg in 3 luni e in grafice. Aici astia zic ca e ok 250g pe luna la varsta asta.

Fug ca nu ma mai lasa. Cat despre alaptat......parca am bebe mic, mic. Si ziua si noaptea, vorba Otiliei, fara numar....

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Olivia26, alra, Otiliav, Andy08

Ginye ne gandin azi numai la voi, sa treceti cu bine si sanatosi peste operatie, cu refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Carmen, Andy multumim

Ginye, suntem alaturi de voi, bafta multa sa treceti cu bine de operatie si sa se refaca Stefanutul repede, repede.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

multa bafta Stefanut!!!

andy, da, la o masa ieri tipa inca si dupa cele enumerate mai sus.
dr ce zice de lungime? fetele mele au perioade de acumulare (se ingrasa) apoi o crestere brusca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Rugaciune pentru Stefanut

Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

Ginye sa-ti dea Dumnezeu multa putere si sa mearga toate bine cu Stefanut! Ne rugam pentru voi sa treceti cu bine si peste asta!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ginye, bafta la operatie, tin pumnii pt Stefanut!
Fetelor, va multumesc pt. urarile de ieri.
Ieri dupa amiaza ne-am jucat incontinuu cu Sara pt. ca altfel plangea, vroia afara.I-am facut baita la 21 a papat 200 ml laptic cu cereale si a dormit pana la 6, i-a dat tati apica si apoi la 6:30 am luat-o in pat si a papat 180 ml laptic.S-a trezit la 8:30, a facut kk (face la 10-15 min dupa ce se trezeste in fiecare dimineata), ne-am jucat, i-am dat medicamentele si la 9:30 a adormit la loc.Bubitele sunt tot acolo

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata mamici
Azi m-am trezit cu avant sa o cantaresc pe Sofi mic si a ajuns si ea la 7,600 kg si facand comparatie cu iunie a pus in 3 luni 1,800 kg eheee mult mai mult ca in primele luni , deci noi am fost si suntem iesiti din tipar cu greutatea ..mai are inca de recuperat dar e pe drumul cel bun .
In rest nu ne grabim cu nimic : inca n-avem dinti ,nu mergem de-a busilea , nu ne ridicam singuri de jos , nu stam in genunchi ...in schimb ar vrea direct sa mearga , sa stea in picioare (sustinuta ca altfel parca ar fi in stare de ebrietate ).
Peste 2 saptamani decolam iar la mare si sper sa manance si sa doarma iar mai bine acolo
Azi ne gandim la Stefanut si la Gynie sa treaca cu bine peste interventie
Olivia gagiul cel grabit si mergator ...2 saptamani vor trece repede nici nu o sa realizati si tati v-a fi acasa cu voi
Oceanborn mai ajungeti in tara? poate veniti cand suntem noi plecati 17 sept.-1 oct. zglobiul de Thomas ce mai face ?
Babyzapi ceva reactii de la francezi?? de la mancarea pregatita de tine ?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata!

Ginye, multa putere, sa treaca Stefanut cu bine peste incercare!

Leeloo, e bine cand medicii ne mai calmeaza si ne zic ca bebeii sunt bine.

Olivia, felicitari pentru David cel plimbaret. Cand vad cati cozonacei merg pe aici ... dar lasa ca ne facem si noi mari.

Miki, subscriu la crema cu oxid de zinc. Si noi tot asa ne tratam.

Alra, chiar tii secreta metoda de a o face pe Nicole sa pape atat?

Mav, se vede ca v-a priit aerul de munte. Imi place fotografia cu fratiorul cel mare protector cu Anto.

Ramo, vreo 2 zile au tinut si la noi bubitele. E bine ca Sara nu si-a pierdut pofta de mancare. Ai desfacut o noua punga? Sunt tare curioasa.

Criss, ce bine si-a revenit si Paula cu masa. Sa fie bine si de acum inainte.

Am un nou stres. Am reusit sa-i facem gauri in urechi si mi se par excesiv de sus, sub cartilagiu. Voi ce stiti mai coboara gaurelele sau trebuie s-o chinui din nou sa-i fac altele?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput