*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Ginye, tinem pumnii stransi-stransi pt puiul cel micut si pt mami cea curajoasa! Sigur va fi bine!

Olivia, ce m-a topit si sexi-grasunelul tau! Super tare!

Leeloo, lasa copilu' in pace, ca si io am lasat-o pe-a mea. Chiar m-am gandit serios si mi-am dat seama ca nu ma intereseaza daca are 1 kg mai putin decat pretentiile din Romania, atata timp cat e dezvoltata normal dpdv psiho-motor. Doamne fereste de probleme adevarate!

Mav, f frumosi sunt baietii, sa fiti sanatosi cu totii! M-am emotionat cand l-am vazut pe Anto cu tzitzi a lui, mi-am amintit ce necajita erai si cum te-a incurajat Otilia ca o sa-l alaptezi mult timp. Ce trece vremea.! Dupa cum arata, in curand o ia si el la picior!

Andi, mi-a recomandat Babyzapi alergologul lor, astept sa vina si baiatul de la bunici, sa mergem cu amandoi. Am luat un fel de branza de soia si am mancat-o...de foame. Inca mananc gem cu placere.

Fetelor, nu-s nebuna, da'eu abia astept sa pot sa-i iau scaun de masina care se pune cu fata, ca am ajuns la capatul puterilor. Urla si urla si se zbate si transpira... E ultima mea nadejde, daca urla si cu fata, ma bat singura. In schimb, ii place in autobuz, tot e bine, trimitem baietii cu masina unde avem treaba si venim si nou cu autobuzul.
S-a invatat dsoara sa colinde prin casa si sa scotoceasca peste tot. Ultima placere e sa scoata toate sosetele lui Darius in sertar si apoi le plimba prin toata casa, le gasesc prin toate colturile. Daca o las de capul ei prin casa, sta fara probleme, umbla prin casa pana ma gaseste, daca o pun in tarc/patut/scaun si plec din camera, e jaleeeeeee. Cand aude usa de la intrare, stie ca-i tati si fuge ca un catel in intampinarea lui.

Eu de cand e Darius plecat, lenevesc la greu.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alenaid.g, maine dimineata desfac o noua punga

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
ginye sa auzim vesti bune, bune. hai Stefan!!!
oli fte dulce david iti vine sa il papi
mav frumosi baietii tai si grijuliu baiatul cel mare cu cel mic

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Nici o veste? Sau e mai tarziu operatia?

Bertha eu cred ca mai important decat fata/spate este daca poate sa vada copilul ceva pe geam. Daca vede e bine ca uita ca-i legat. Eu cand o simt ca incepe sa caraie o pun pe Ana sa-i vorbeasca, sa-i cante, ele fiind cufata una la alta. Si mai ales seara e bazaici. In ultima vreme daca stiu ca mergem in vizita ii iau si cerealele de seara si i le dau inainte sa plecam spre casa. Sau pun intre scaunele lor o punga cu hainute de schimb pentru ele si cum a inceput sa-i placa sa scotoceasca isi face de lucru cu punga pana la destinatie.
aleinad.g, eu cred ca acolo se fac gaurile, chiar sub cartilagiu. Asa le-a avut si Ana, ea a crescut si acum e o mica distanta intre cartilagiu si gaura. Nu te sfatuiesc sa-i faci altele acum. Oricum cand va creste mare poate vrea sa-si faca 3 gauri in triunghi sau in cerc .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Baaaai mancacioas-o, vii tare din urma, ha??!!

Apropo de greutate, a mea a luat constant in ultimele luni 500-600g/luna.....oare cand se mai opreste din crescut??!!! E cazul sa ma ingrijorez? E normal?

Citat:
citat din mesajul lui alra

da fapt si da drept intrasem sa va zic ca fi-mea porcu' are 8 kile 400, cantarita prin scazamant la ma-sa in brate.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Olivia, ma faci sa rosescmultumesc Sunt ale mele amandoua si zau ca n-am facut nimik special pana acuma ca sa-mi revin. De vreo 2 saptamani m-am pus putin pe treaba si se vede.

L-am vazut pe David in filmulet si-mi place tare mult ca l-ai "invatat" sa cada, e tare important. Eu nu prea o las, doar in fundulet, mi se pare ca e prea grea sa sa cada in maini.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
Laura, am uitat sa-ti spun, esti frumoasaaaa, frumoasaaa, fata! Si foooarte expresiva! Si eu cred ca bagi vrajeala dar nu cu mersul grasunei (care cred ca ar fi mers si mai rapid daca era mai supla)ci cu 2 copchii, zi repede cine ti i-a facut, ha?

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput