*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

anes da, recunosc si nu ma mandresc, fac parte din randul mamelor nebune, alarmiste si vesnic nemultumite . Acestea fiind zise, nu ma pot schimba , ca am incercat si am ramas cu incercatu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

anes da, recunosc si nu ma mandresc, fac parte din randul mamelor nebune, alarmiste si vesnic nemultumite . Acestea fiind zise, nu ma pot schimba , ca am incercat si am ramas cu incercatu'!

nu mai vorbi asa mai, ca ai copchil sanatos si il manii pe al de sus
bucura-te de puradel ca atare si simte-te bine, nu e nici o smecherie sa te tacani la cap si sa stai speriata tot timpul. tacaneala pe bune (nu de fite) e una din cele mai naspa chestii care ti se pot intampla, parol

Mergi la inceput

da fapt si da drept intrasem sa va zic ca fi-mea porcu' are 8 kile 400, cantarita prin scazamant la ma-sa in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

stiu tu alro mama, dar e transmisa genetic tacaneala de la taica-meu, care si la varsta asta a ramas un alarmist si un disperat dupa noi. sunt pe deplin constienta ca de pe urma acestei apartenente am de tras mai multe dezavantaje decat beneficii, si sper din inima sa imi revin pe masura ce mai inainteaza puradelu' in varsta si poate il fac si pe al doilea si vine si dansa relaxarea in vizita la mine, si daca ii place poate ramane .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

stiu tu alro mama, dar e transmisa genetic tacaneala de la taica-meu, care si la varsta asta a ramas un alarmist si un disperat dupa noi.

nu e mai genetica, e comportament invatat. si taica-miu e la fel
dar orice invat isi are si dezvatu' asociat.

ma duc sa ma culc ca dac nu imi fac somnu' va zic eu cum e cu tacanelile. si de alea pe bune, documentate la manual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Leeloo, ma bucur mult ca sunt ok analizele, nu-ti mai face atatea griji, stii cat a luat al meu de la 8 luni la 9 jumate deci intr-o luna jumate: 150g (a avut si gastroenterita intre timp dar totusi...) asa ca mai plange-te cu 300g ale tale Cu apetitul...sotului...nu cred eu ca sa satura el sotul de asa o gagica faina cu personalinate si cu un talent exceptional la scris (deci banuiesc ca si la vorbit)

Ami, ti-am vazut si eu baietii in poze, cat sunt de scumpi, David pare un baiat bone crescut si simtit dar totusi increzator in sine iar Luca pare ca analizeaza si calculeaza totul, ce mai, niste frumosi sunteti!

Anes, trestie pitic pai is cu 20 cm mai mica, ma rog aprox, tu ziceai ca ai in jur de 1,80, al meu sot are 1,83 si eu sunt cu 19 cm mai mica...deci top model iese la tine ochioasa si inalta, la mine pitico model
Cu mersul, sincera sa fiu merge el si mai bine doar ca la mine bine inseamna sa nu cada deloc dar nu l-am prins eu cum tb ca ni s-a stricat aerul conditionat si a venit cineva sa-l repare cu tambalaul de rigoare, atunci tocmai se pregatea tati sa aspire si am vazut ca Dav isi da drumul de langa canapea sa mearga...mai naspa e ca nici nu a reusit sa repare A/C-ul Aaa, ma faci sa ma simt o mama dusa cu pluta pt ca eu il las sa cada de cand mergea de-a busilea si am obs ca a invatat sa cada, ai un pic de incredere in Remusel, mie mi se pare calculat, asa cum se uita el atent, scumpuuul, si ce gene are... eu parca simt ca am incredere si il las, nu stiu de ce.

Alra, tare asta cu crema de , de fapt cu oxidul de zinc...cand simt ca mi-ar iesi vreun cos ma dau un pic si nu mai iese, asta de la tine am retinut ca ziceai de mama ta

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Si eu care credeam ca numai eu mai sunt pasare de noapte...de fapt eu stau treaza ca e mai usor sa sar cand vrea sa tzocaie Dav decat cand deja dorm si mi-l impinge tati si eu cred ca ma ataca careva si dau sa-i sar la gat

Am niste emotii pt Stefanut maineeeeee.

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Credeam bine.
Laura, am uitat sa-ti spun, esti frumoasaaaa, frumoasaaa, fata! Si foooarte expresiva! Si eu cred ca bagi vrajeala dar nu cu mersul grasunei (care cred ca ar fi mers si mai rapid daca era mai supla)ci cu 2 copchii, zi repede cine ti i-a facut, ha?

Aaa, si de Oceanborn cine v-a zis ca are 28 Cred ca de asta nu mai intra ca se simte jignita la aia 16 ai ei. Hai pustoaico, treci inapoi.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc...m-am programat joia viitoare la dentist pt detartraj si sunt terorizataaa, sper sa nu moooor urasc sa merg la dentist, prefer sa mai nasc inca o data

Cu inotul inca nu am facut nik, inca nu particip la olimpiade dar insist, nu mai las.

Noapte buna, se vede ca mi-a fost dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ola!

Noi suntem bine. Ne gandim la Stefanut si la Flory ca mai sunt cateva ore pana la operatie.
Spiridusule, sper ca ne putem baza pe tine maine ca vii cu vesti bune, da ?
Mavule esti tare fotogenica, parca zambesti cu toata inima.
Anes, acum ca ai pus si dovada ce mai pot spune. Decat ca pun si eu poze cu sotul mic ca sa vedeti ce bine-i seamana Elisa dar si Ana. Important e ca fetele au luat de la mine ochii si genele. Ah, si-s disperata sa fie si ele mai inalte asa ca taicasu.
Leeloo, alo trezirea, lasa baiatul in pace. Si eu prefer iaurtul daca afara e cald. De Ana nu mai spun, ea lapte dulce doar a supt .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput