*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

taci bre, Amalia cu mastita, ca am facut io cu Eli pt toata odiseea noastra
ia zi elisor, tu mai tii minte cate ai facut?
ca io m-am oprit cu numaratul la4-5, dupa aia, nici nu le-am mai numarat

Elisor, la multi ani, fetitz. sa fii sanatoasa, sa ti se implineasca toate visele

da ma, si io cu alaptatul
noaptea si ziua si, si, si

Rugaciune pentru Stefanut

Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Eli draga
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai

Amalia,
am uitat complet ca trecu si 31...sant cu capu'...multumesc de urari.cu intarziere,dar din suflet va uram si noi sa cresteti mari.baietii nostrii se asemeana f tare.de multe ori citesc ce povestesti si ma regasesc...
Laura,
am admirat-o pe mergareata.este f simpaticaaaa.grasunica dar nu se lasa,bravooo ei!
Ramo,
povesteam ieri de roseola.ia in vedere.sanatate multa

.....................
Radu a zis 'tata' pentru prima data,ieri.este altceva decat 'mama'.suna mai deosebit.in plus scoate cateva sunete noi,candta pe limba lui de-mi vine sa-l jumul tooot.
azi l-am lasat cu Claudiu sa-mi fac treaba.rodea o jucarie cu manute si picioruse lipite.cand am vazut,m-am enervat,l-am certat pe tasu si am luat jucaria.lipsea o manuta,cca 0,5 cm diametrul si o ureche din material sintetic gros.manuta este o mingiuca de lemn,mai exact.vaaaaai ce nervi m-au apucat.am cautat-o peste tot.i-am gasit urechea lipsa,dar manuta,nu!mai mult ca sigur a inghitit-o.Claudiu ca sa experimenteze ce a simtit copilul cand a inghitit-o si simptomele cat sta manuta in burtica,a inghitit cealalta manutanorocul lui ca a facut-o de bunavoie,ca iesea uratdupa ce a inghitit-o,mi-a zis ca s-a simtit pe traseu si apoi nik.doamneeee,mooor de nerviii.acum tre sa scotocesc kk s-o caut.al lui Radu,adicaal lui tasu sa si-l scotoceasca singur.el zice ca nu-i pasa,dar eu stau cu frica in san...
cine are experienta cu chestii inghitite?ce starii ii da etc?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Carmen si noi tot cam 1 kg in trei luni am luat, dar Aptamil bea dupa ce am terminat eu laptele, cam de o luna si jumatate. Oricum, cert este ca perioada cu alptare exclusiva (primele 6 luni) a fost excelenta pentru Andrei al meu, la 6 luni avea 8.1 kg numai din laptic de mami (..tare mandra am mai fost...)

Sunt cam amarata ca i-a aparut o iritatie (care initial, acum 2 zile, am crezut ca este de la transpiratie), nu m-am agitat dar vad ca se intinde de la gat spre burtica si maini. De fapt, au aparut prima data la gat si putin pe piept, apoi au coborat, au trecut cele de la gat si sau mutat mai jos... Nu sunt alte simptome (febra, modificare de scaun, etc) doar ca in seara asta nu a baut decat 60 ml de lapte...
Daca era rujoela, rubeola nu tb sa faca si febra?
Maine sigur vizitez doctorul...Sper sa ma primeasca dr. Culcer.
Of, tare intoarsa sunt...

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

eli- la multi ani, iubita! sa fii sanatoasa si iubita!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
.Claudiu ca sa experimenteze ce a simtit copilul cand a inghitit-o si simptomele cat sta manuta in burtica,a inghitit cealalta manutanorocul lui ca a facut-o de bunavoie,ca iesea uratdupa ce a inghitit-o,mi-a zis ca s-a simtit pe traseu si apoi nik.doamneeee,mooor de nerviii.acum tre sa scotocesc kk s-o caut.al lui Radu,adicaal lui tasu sa si-l scotoceasca singur.el zice ca nu-i pasa,dar eu stau cu frica in san...

stiu ca situatia e nasoala, da' cum ai descris-o....
sper sa o elimine. raducu.
bine, si tasu.....

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eli, la multi ani! si eu la spartul targului.

dandusa, ce zisesi e creepy, in ciuda emoticoanelor. ale mele nu au reusit sa manance decat "comestibile", nu tot timpul adecvate varstei insa
edit: daca vrei sa te simti mai bine catelul meu a inghitit o manusa chirurgicala pe care a kkt-o intacta a doua zi. poate recuperati manutele si refaceti papusoiu

deci alaptati, alaptati. bun asa, si eu

a mi aptamil me gusta mucho. bine, nu mie personal ca va zisei ca pute da' nu am avut probleme cu el, si nici nu am auzit.
carmen, nu procent insa sunt sponsorizari. am mai auzit de medici in ro care recomanda anumite tipuri de lapte care se gasesc numai la cluj de exemplu . astia aici nu au voie sa dea nici o indicatie. numai in cazuri medicale. oricum daca nu ia in greutate la 10 luni as insista pe cartofi si cereale.

edit: un kil in 3 luni e ok la varsta asta, nu? eu habar nu mai am, stiu doar ca mananca f mult solide.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

taci bre, Amalia cu mastita, ca am facut io cu Eli pt toata odiseea noastra
ia zi elisor, tu mai tii minte cate ai facut?
ca io m-am oprit cu numaratul la4-5, dupa aia, nici nu le-am mai numarat

ma bag si eu in top, mai timid asa, cu 2 la activ

stiati ca: inca am un sfarc stricat cu care am mare grija? e f mic si cand suge inca doare si de multe ori prinde aiurea de simt cum mi se infunda canalele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki01
Sunt cam amarata ca i-a aparut o iritatie (care initial, acum 2 zile, am crezut ca este de la transpiratie), nu m-am agitat dar vad ca se intinde de la gat spre burtica si maini. De fapt, au aparut prima data la gat si putin pe piept, apoi au coborat, au trecut cele de la gat si sau mutat mai jos... Nu sunt alte simptome (febra, modificare de scaun, etc) doar ca in seara asta nu a baut decat 60 ml de lapte...

parerea mea e ca nu are nici pe dracu'
poate vreo alergie la ceva, sau spuzeala de caldura.
da' iti zice dr maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ei Carmencita, vezi daca n-ai nascut normal . Si eu la fel stiu ca la varsta aceasta e bine sa ia 1 kg in 3 luni. Media e cam 9 kilograme la 9 luni si 10 kilograme la un an. Victor mi se pare ca ia in greutate fix pe curba lui, nu cred ca ai de ce sa fii ingrijorata.
Dandusa, asa crezi tu ca n-am admirat decolteul ? Ala din pozele cu slingul mov . La mine fuse si se duse, nu mai am bnevoie de cupa E, am ajuns din nou la C.
Altceva vroiam sa te intreb. Nu incepe Crinuta gradinita?
Ami, deci ai fixat target 1,5 ani. Sa ajungem noi acolo, adica eu nu sper sa fie cu maselele iesite pana atunci.
Pe mine ma suge asa de des ca n-apuca bidoanele sa dea pe afara amandoua odata, mereu e unul mai plin si inainte sa o pun la supt ma caut sa vad care din ele .
Mamiseli, ce concurenta serioasa avem, si ochi si falcute roz .

Da ce vant cu bube bate prin Bucuresti, nasol, sanatate bolnaviorilor!

Edit: Alina fugi la nani ca a trecut de ora 10.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

bai frate,am stat o juma de ora sa-mi amintesc parola sa intru pe forum

scriu repede,pe viteza ,incoerent, fara logica...ma grabesc...cred ca intelegeti gagici..

nu am citit de mult..am intrat si am auzit ca se felicita cati pt primii pasi...deci..cautat filmulet...vazuuut...nu pot sa cred ...felicitari !!!!si david merge , nu????vb de astia precoce rau de tot...si parca si oceanborn....nu tu fata, tu mergi de vreo 28 ani..fiu.tu!

aaaa....nu mai stiu cine era "disperata" cu intarcatul ...povestesc repede cum am facut io, poate merge , poate nu....nu stiu daca am facut binbe, rau...clar e ca dupa 8 luni de incercat dat lapte praf..am reusit!!!cum?iete ase

din necesitate(job de noapte luna august munci multe...stagiune plina etc)...am pregatit terenu cu o sapt inainte ...invatat supt din biberon macar apa sau ceai de musetel , nu lapte..hehee...vise...ok...invatat sa bea ceai din bibe ca murea de sete daca nu...dupa o saptama chemat mama "la" italia sa aiba grija de jardel cand ma-sa lucra ...noaptea dat lapte praf cu biberonul in timp ce da sa se trezeasca ....cu un biscuite sa indulceasca un pic gustu ala naspa de lapte care si pute ca naiba (io i dau humana)...daca copilu e treaz treaz...ciuciu baut lapte...asa i-am dat laptele o saptamana efectiv prin somn cand era chiun rau de tot...dupa o sapt inceput dat lapte dimineata la trezire...la inceput ffff chiaun ...apoi mai putin chiaun..pana la treaz treaz...in ziua cand a baut lapte fara biscuite treaz treaz....am baut 3 beri de fericire!!!!gata cu tatza...nu mai puteam fratilor...si munca si trezit de 5 ori pe noapte....acum...copil fericit-mama fericita ,1 trezire bem apa...

eli...ziua ta ???la multi ani soro!

update rapid...1 dinte de cateva zile....4 labe psete tot..in picioare peste tot...invatat sa cada usor in fund, dat jos din pat singur etce etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

aaaaa...va tuc pi tati wai!

Mergi la inceput