*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*
Raspunsuri - Pagina 15
lauramiron spune:
Eli, primesti felicitari cu intarziere??
La multi ani cu sanatate si fericire!!
Fetele, multumim mult pentru felicitari
, v-am mai spus, Cati le merita din plin. Si va jur ca e a mea si are nici 9 luni![]()
Si noi suntem pe Aptamil de la 6 luni, si a pus bine pe ea, ma gandeam ca poate si de la lapte....dar vad ca sunt copilasi care beau Aptamil si nu pun in greutate, deci nu se confirma teoria mea. Oricum, nu mai este fan lapte, dimineata abia daca bea 150-180ml cu pauze de alintata, se scoate seara cand e obosita si bea cam 250ml....deci per total nu ajunge la 500ml/zi, asta e. Solidele le papa bine, 3 mese/zi a cate 200-250ml fiecare, plus ceva de rontait intre, mai ales seara cand ne vede pe noi ca mancam![]()
Ies in oras, am tot felul de lucruri de facut/cumparat pentru nunta de sambata....care este in Moldova, langa Pascani
Deci, copil mare trimis maine cu bunicii acolo, copil mic lasat acasa cu bona, noi vom pleca sambata dimineata la ora 6, vom ajunge in jur de 10-11, iar de la 12 incepe nunta care va tine pana a doua zi dimineata
Nu glumesc deloc, e la tara si traditiile ne omoara
Nici nu vreau sa ma gandesc ce oboseala ne paste, habar n-am cum voi rezista, n-am mai pierdut o noapte de nu stiu cand...Iar duminica dupa-amiaza ne intoarcem acasa, ca nu o pot lasa pe Cati mai mult de o noapte cu bona, mi-e groaza, nici parintii mei nu sunt in oras, nici sora-mea, ca toti suntem la nunta.....oooffff
Ramo2007 spune:
Am venit de la dr. avem roseola 

Consemnata la domiciliu pana sambata-duminica...o sa fie super maraita, dara asta e.
Era nebunie acolo, copii multi, i-a bagat in alta camera cand am aparut ...ne vazuse de pe geam.Nu am apucat sa o intreb daca o data facuta roseola e posibil sa mai faca in viitor.Voi ce stiti?
Temperatura nu mai are, a zis ca daca face temperatura mare sa ne ducem direct la Colentina, ca e de infectioase....sper sa nu ajungem la asta.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
anes spune:
Miki01, daca avea rubeola, trebuia sa ii apara pe fata si membre si sa aiba ganglionii usor mariti. De rujeola, stai linistita, nici nu poate fi vorba, din ce descrii tu! Eu zic sa nu fie de la caldura, sau poate vreo alergie, iar in cazul asta trebuie sa cauti cauza.
dandusa, te cred si eu ca esti ingrijorata! Dar ai povestit cu asa umor ca il si vedeam pe sotul tau cautandu-si "manuta" de jucarie prin wc!
Eu zic ca Raducu o va elimina usor, mai ales ca este rotunda!
Ramo, asa este, trebuie sa stati in casa si sa-i dai antitermice daca face febra! Sanatate multa micutei!
cherie, este f. bine ca ai alaptat pana acum, iar bb s-a invatat si cu bibele! Spor la munci!
lauramiron, distractie placuta si sa te descurci cu traditiile! Unele pot fi foarte obositoare, de exemplu, durata interminabila a nuntii!
alra, este f. bine un kil in trei luni, pt. ca la varsta asta iau in medie cam 250 g pe luna.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
anes spune:
Mai fetelor, tzancul meu este fan teclamele TV! Cand se da genericul, se intoarce rapid cu fata la Tv si nici nu clipeste! Noroc ca nu tin televizorul deschis toata ziua!![]()
Ia uitati cum isi ia pozitia!
http://family.webshots.com/photo/2405434740105085209ewdwgI
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
miki01 spune:
Si al meu la fel. Asta este scaparea mea la masa de pranz, cand nu mai vrea sa manance bagam o reclama. ![]()
I-au mai disparut din bubitele lui Andrei, au ramas cateva si nu mai sunt rosii, sper sa nu mai reapara seara de la transpiratie. Inca nu am reusit sa ne progr la dr. dar vorbim cu dr noastra si sper sa treaca astazi pe la noi. Si eu cred ca este o alergie la ceva, dar nu am identificat cam la ce, zilele astea nu am introdus nimic nou.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Mai fetelor, tzancul meu este fan teclamele TV! Cand se da genericul, se intoarce rapid cu fata la Tv si nici nu clipeste! Noroc ca nu tin televizorul deschis toata ziua! Ia uitati cum isi ia pozitia! http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
dandusa spune:
am gasit manutaaaaaaaaaaaaaaaa
nu in kk,ci printre jucariiiii![]()

moorrrrrrrrrr de rasssssssssssssssss.ce-o digera stomacul lui Claudiu la manutaaaaaaa,hahaaaaaaaaaaaa![]()
abia astept sa se trezeasca sa-i spun...,da' cum i-am spus,cum am si fugit...![]()
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
bertha spune:
| citat din mesajul lui dandusa am gasit manutaaaaaaaaaaaaaaaa nu in kk,ci printre jucariiiii![]() ![]() moorrrrrrrrrr de rasssssssssssssssss.ce-o digera stomacul lui Claudiu la manutaaaaaaa,hahaaaaaaaaaaaaabia astept sa se trezeasca sa-i spun...,da' cum i-am spus,cum am si fugit... diamantu' si safira' poarta-ma mami |

Io zic ca-i mai sigur sa-i lasi un bilet si sa pleci cu copiii la plimbare.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
dandusa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bertha
![]() ![]() ![]() ![]() Io zic ca-i mai sigur sa-i lasi un bilet si sa pleci cu copiii la plimbare. Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Am venit de la dr. avem roseola ![]() ![]() Consemnata la domiciliu pana sambata-duminica...o sa fie super maraita, dara asta e.Era nebunie acolo, copii multi, i-a bagat in alta camera cand am aparut ...ne vazuse de pe geam.Nu am apucat sa o intreb daca o data facuta roseola e posibil sa mai faca in viitor.Voi ce stiti? Temperatura nu mai are, a zis ca daca face temperatura mare sa ne ducem direct la Colentina, ca e de infectioase....sper sa nu ajungem la asta. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
eu m-am mai adresat tie inca de doua ori pe aceasta tema.promit ca-i ultima data.una la mana,nu am timp si doi la mana dupa trei mesaje ma astept si eu sa vad un semn cat de mic...ma rog...
am lasat un articol despre roseola si am si explicat cum a fost la Radu pas cu pas.roseola este o boala usoara,poate cea mai usoara.febra se face inainte sa erupa bubitele.deci slabe sanse sa apar de acum o alta febra.poate de la altceva...sau nu stiu...
bubitele tin relativ putin de la cateva ore la cateva zile,de cele mai multe ori trec fara sa necesite tratament(mixtura/crema etc)la noi au treut singure fara nimic.nu te mai ingrijora cu spitalul si bebra mare...daca face mai mult de 38,5,ii bagi un supozitor de 125(paracetamol),daca are mai mult de 39,o jumatatea de novocalmin.respecta intervalul de 4 ore intre supozitoare.nu mai devreme de 4 ore.(asta stiu eu de la dr din putina experienta de pana acum)astea combinate cu tricou ud si sosete leoarca.sau daca-i mai simplu dus cu apa calaie spre rece,o distrezi si pe ea ca-i maraita si te mai relaxezi si tu.nu raceste,crede-maaa!!!rareee sant cazurile in care febra nu scade si daca-i pe asa,abia apoi ajungi la Colentina.doamne fereste sa nu!
sanatate

ps:anunta mamicile cu care te-ai vazut in perioada asta,sa fie pregatite
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
elilov3 spune:
fetelor va multumesc 
din suflet pentru urari..ieri dimineata am zis cati de lma primesc atati ani buni traiesc si s-au astrans ![]()
laura primesc , primesc ![]()

dandusa 
cherie 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit