*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Dandusa, imi pare rau ca te-ai suparat pe mine.Am citit cu interes ce ai scris, dar nu ti-am multumit.O fac acum...multumesc mult.Ieri toata ziua am stat in bucatarie tocand la zarzavaturi pt. iarna si doar am citit nu am mai avut puterea sa si raspund la mesaje.
Nu am intrat in contact cu niciun bebe, doar duminica, cand am plecat de la munte cu fetita prietenilor nostri de acolo, de aproape 3 ani si am sunat-o dimineata pe mamica si i-am spus.
Sara azi s-a trezit la 9,dupa ce la ora 7 a baut adormita 180 ml laptic, am fost la dr. si la 10:40 a adormit din nou...doarme si acum.Trebuia sa pape fructele la 11...sa i le dau cand se trezeste sau trecem direct la supa?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ziua buna!

Leeloo, mai am putin si cred ca piticii nostri sunt frati . Si fi-mea tot iaurt napolact baga la greu . Si ziua laptele il papa tot cu cereale cu lingurita, in bibe nici nu vrea sa-l vada.

Flowers, eu n-am mai auzit de asa ceva pana acum. Vorba unei bunici: "Da multe boli s-au mai inventat acuma!!" Sanatate multa bebitei!

Carmendu, Miky, la varsta asta 1kg la 3 luni e bine. Cam asa scrie la carte. Eu ce sa mai zic ca in afara de primele 3 luni Teodora n-a depasit 200-300g/luna. Iar laptele nu cred ca are asa mare legatura. Verisorii Teodorei cu acelasi lapte ca ea au ajuns la 11 kg la 1 an. Noi ne rugam sa ajungem la 9kg.

Laura, distractie placuta la nunta!

Ramo, sanatate multa cozonacelei. La multi ani de 9 luni! Si Teodora a facut o eruptie dupa febra, dar asa cum spune si Dandusa nu e de speriat. Noua medicul ne-a dat voie si afara si la baita.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ramo, dandusa are dreptate. roseola e un partz de boala si au facut-o deja jumate din copiii de aici. in belgia se cheama "febra de 3 zile", iar eruptia apare din a doua zi, cand febra deja scade.
mi se pare ca doctorul ala mai rau v-a bagat in sperieti si v-a tratat ca pe niste ciumati, urma sa va mai puna cruce alba cu var pe usa ca in evul mediu.
eu nu as duce sub nici o forma un copil asa mic la un spital de boli infectioase, as merge la urgente undeva sau as chema salvarea in cazul in care devine cu adevarat bolnav - febra mare si letargic.
febra mare si activ e ok. supozitor sau sirop si bai calai cum a zis dandusa.
eu nu vad nici un motiv sa nu o scoti din casa daca nu are febra, nu o duci in contact direct cu alti copii insa o poti scoate pe strada la aer, mai ales ca e la cateva zile de la debut.
in belgia era deja inapoi la cresa.

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam sa o scot afara, mai ales ca daca stau cu geamul deschis la dormitor se aud copiii care se joaca in fata curtii noastre...si se intristeaza mititica daca-i aude si ea nu iese.
Dupa cum se prezinta eu cred ca nu va mai face febra, e vioaie, rade, se joaca, doar ca doarme ziua mai mult si papa mai putin ca de obicei.

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ramo,
nu-s suparata,doar ca am avut senzatia ca nu ai citit nimic,pt ca in ultumul mesaj aveai cateva intrebari la care raspunsul zacea in articolul pus de mine,atat!toate din dorinta de a o ajuta pe micuta,nicidecum pentru multumiri,nu-s genul...

Citat:

.Trebuia sa pape fructele la 11...sa i le dau cand se trezeste sau trecem direct la supa?

in boala,de orice fel...nimic nu mai 'trebuie'.totul se invarte in jururl bazdacilor/starilor ei.are chef sa pape,papa!n-are chef,nu papa!stiu,este ingrozitorrr sa vezi ca nu papa,dar...pune-te in locul ei.cat mananci tu cand esti bolnava?asa si ea!
Radu in perioada asta,a mancat numai san!nu exagerez,crede-ma ca ajunsesem la nebuni din cauza starilor...dupa ce ca ma chinuam cu el marait si cu Crinuta agatata,sa gatesc,nu vroia nimic.i-am dat si chestii interzise,doa sa accepte ceva,dar nu vroia nimic.san si atat!asta a cerut,asta i-am dat!acum si-a revenit si este in perioada de recuperari,nu vrei sa stii ce bineeeee esteeeee
trece repede,asta stiu sigurrrr!sanatate!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

eu l-am scos afara de cum i-au disparut bubitele,adica seara a facut bubitele si a doua zi eram la plimbare.
si Radu dormea fff mult...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

S-a trezit si a papt aproape tot...au mai ramas vreo 4-5 lingurite dintr-o banana si o piersica.
Fetelor, va multumesc mult pt. sfaturi...nu stiu ce m-as face fara voi

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ce super faza Hai, bine ca Raducu n-are nimik prin el, stomacul lui Claudiu se descurca el cumva

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am gasit manutaaaaaaaaaaaaaaaanu in kk,ci printre jucariiiiimoorrrrrrrrrr de rasssssssssssssssss.ce-o digera stomacul lui Claudiu la manutaaaaaaa,hahaaaaaaaaaaaa
abia astept sa se trezeasca sa-i spun...,da' cum i-am spus,cum am si fugit...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Asa si a mea Are chiar preferinte, in top fiind reclama la Granini si reclamele la Kiss Tv, mai ales piesa lui Tom Jones-Kiss
Iar daca e pe muzica, e cea mai fericita Are cateva piese pe care nici nu clipeste (una din ele e Puya cu Undeva-n balcani)
Desenele n-o intereseaza....inca.

Citat:
citat din mesajul lui anes

Mai fetelor, tzancul meu este fan teclamele TV! Cand se da genericul, se intoarce rapid cu fata la Tv si nici nu clipeste! Noroc ca nu tin televizorul deschis toata ziua!
Ia uitati cum isi ia pozitia! http://family.webshots.com/photo/2405434740105085209ewdwgI

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput