*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Dandusa ce am mai ras cu manuta!

As vrea sa-i vad moaca sotului tau cand ii vei da vestea..![]()
Cherieactiv
tare mult m-am bucurat cand ti-am vazut mesajul! Imi era dor de voi!
Pup dintosul!
Ramo multa sanatate micutei!
E bine ca papa asa chiar si acum!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001)
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Flowers spune:
Aleinai,nici eu nu stiam de boala asta.Cica o face de cel mult doua ori in viata.Partea proasta nu-i febra ci aftele din gat, sunt f dureroase.Este si slabita, ea care aproape alerga prin casa acum abia-si mai tine echilibrul.
Se pare ca virusuleste bacterial si a fost luat cu 5-6 zile in urma.
Apropos, o felicitam si noi pe Cati
pentru primii pasi.
Mirtha,daca esti prin preajma spune-mi si mie in cat timp ti-a venit comanda de la Quelle.As vrea sa-i iau o rochita Juliei pt scoala.Mercic.
Mami de Brianna si Julia
leeloo5979 spune:
alra ![]()

aleinad.g daca baga iaurt cum trebuie, nu avem de ce ne face griji. spun asta pentru ca am fost la dr azi, detaliez imediat.
Asa...fetili am fost la dr, superstresata iar de greutatea lui. M-a intrebat ca de obicei ce mananca, i-am zis ca in ultimele doua saptamani a preferat iaurtul laptelui, dar a mancat constanta cam 200gr dimineata 200 seara, de cele mai multe ori cu cereale. Mi-a zis ca asa e super ok, si daca asa mananca iaurtul, sa nu ma stresez de lapte, el isi ia necesarul de calciu din iaurt. Fontanela (alt stres de-al meu) a inceput sa se inchida incet si sigur. La greutate suntem in continuare corijenti, nu are decat 8540gr (desi a luat cam 300 de gr in ultima luna)iar dr a zis sa ma calmez din nou, e super ok la greutate si ia bine. Inaltimea e mai mult decat ok, data trecuta avea 72,8 acum are 75,5 cm. Cam asta, in rest ea s-a declarat pe deplin multumita, analizele sunt ok, doar ca a iesit ca e usor anemic, carente de fier, ne-a dat tratament pentru asta, niste picaturi, lactoza pentru viitoarea constipatie care apare data de fier.
miki01 spune:
Ne-am linistit si noi. Am vorbit cu dr si din descriere se pare ca este o alergie la ceva (?) si ne-a recomandat Advantan Milk. Nu am reusit sa-l programez la Culcer, nu rasp nimeni la cabinet, poate reusesc sa ajung pt analize sa vedem cum stam cu fierul.
Dandusa, tot raul spre ..bine (sper si pt sotul tau). ![]()
Ramo, sanatate multa micutei!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
oceanborn spune:
Salut!
am intrat si eu pe fuga sa urez La multi ani cu intarziere lui Eli si multa multa sanatate si bucurii!!

Ginye m-am tot gandit la voi!
sper din tot sufletul sa fie totul bine maine, sa nu mai fie nevoie de alta operatie si Stefanut sa se vindece repede repede!!!!!
cherie si eu m-am bucurat cand am vazut c-ai scris despre voi! si m-am mai bucurat cand mi-ai dat doar 28 de ani![]()
Insanatosire grabnica piticilor bolnaviori!!!!
mami de Thomas
criss703 spune:
Cherieactiv ma bucur ca ai mai scris despre voi , chiar imi era dor
.Felicitari pt. 1 dinte ..noi inca nu avem nici unul (adica Paula normal
) .Bine ca ai reusit sa-l obijnuiesti cu biberonul imi inchipui ce ocupata ai fost in august .La jumatatea lui septembrie ajungem din nou la mare in Italia
dar de data asta la marea Ligurie ca daca veneam iar la Jeselo nu scapai de noi ![]()
Mai intra cand ai timp si mai pune si cateva poze noi 
Dandusa
tin pumnii cand vine sotul tau acasa ..probabil o sa-ti tina un discuuurs !Oricum asta e varianta optima , bine ca nu a inghitit-o Raducu si ai gasit piesa lipsa .
Lauramiron distractie placuta la nunta !..poate chiar te vei simti bine
Ramo insanatosire grabnica micutei Sara 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Olivia26 spune:

Gynie, Doamne ajuta sa fie bine, ma gandesc la voi!

Eli, la multi ani cu sanatate si bucurii!
Mamiseli, multi ani fericiti alaturi de albastrica voastra dulceee foc
De citit am mai citit dar de scris tot raman in urma si mi-e teama apoi sa nu uit ce-i mai important ca asa mi se intampla de obicei asa ca nu mai scriu deloc
Sa vad ce-mi mai amintesc...
Flory, cum se simte nora-mea, sper ca sunteti mai bine! Sanatate multa, multa!
Miky, voi unde sunteti, prezinta-te aici la apel cu ceva poze cu Alexia ca ne e dooor
Bertha, tu arati perfeeeect iar verzisoara e asa scumpaaa, Darius se stie ca e frumusete rara nici nu tb sa mai spun, frumosilor!
Alexa, wow! Esti hot, nu gluma!
Am vazut si Remuselul
un frumoooos ca de obicei dar mie mi se pare ca seamana cu tati perfect (asa e si la noi
)...nu-i nimic cu ocazia asta tre sa faca mami si o fetita top model
Cherie, bine ai revenit, da merge grasu' dar inca nu bine, bine dar stie sa se lase singur pe genunchi fara sa cada sau cade in 4 labe dar tot asa usor fara cucuie
Felicitari, te mai asteptam pe la noi, poate mai pui poze cu Ale cel frumos
Bafta cu munca.
Apropo de mers, de 2 ori BRAVOOO pt cea mai precoce cozonacitaaa Caticaaaa
Dandusaaaa, cat am putut sa raaad cu manutaaa, haaa haaa 

Tot nu s-a trezit sotul, sunt curioasa ce spune
Spuneai la un moment dat de constipat, asa am patit si eu m-am consti pt ca efectiv nu ma lasa sa merg cand imi venea, urlaaa, acum ii pun 5 min Baby TV si sta nemiscat in tarc si pot merge si eu linistita
. Cat despre decolteu, te-am ginit eu de la inceput ca esti sexy din cap pana in picioare, nu numai decolteul, tot tot
Ami, felicitari pt progrese

Criss, sa-ti fie de bine iesirile, golanesti nu gluma, frumoaseloooor
Mirtha, Laura, distractie placuta la nunti

Andutza, miki, Leeloo bafta cu slabitul, eu n-am retete minune ca bag in mine cate un tort de inghetata atat doar ca mananc mai putin seara eventual doar fructe...in rest, fac miscare (plimbare min o ora pe zi plus ceva ex pe grupe de muschi dar nu foarte multe insa aproape zilnic) si sunt supta de 20 pe zi(de vreo 6-7 ori numai noaptea) plus alergat dupa copchil prin casa, dansat ca sa-l distrez
, aspirat si frecat bai o data la 2 zile ca fiind langa mare, imediat se pune praful etc - nu prea sunt de invidiat. Leeloo, ce zici tu acolo, stie el sotul ce inseamna femeie apetisanta ![]()
Pt cand aveti timp
Ralukutzza, Caterinas bine ati revenit.
Oti, dulceeee grasuna ai acolo si ce scumpa e cumbate din palme
, al meu inca nu bate
Monicus, ce scumpa e Ana cum se admira in oglinda.

Darling, felicitari pt somnul puiului.

Ancule, sper ca te relaxezi.
Oceanborn, ce mai face Th, parca s-a inteles cu al meu sa dea atac la
.Aleinad, bafta cu papica

Isa, bravo ma bucur ca te intelegi asa bine cu soacra, si eu ma inteleg bine, ma complimenteaza mereu mai ceva decat sotul
Andy, voi cum mai sunteti, dragilor?

Carmen, bafta sa iasa brunetul cu parul cret asa cum va doriti

Steli, poate ai timp sa detaliezi faza cu mestecatul ca de multe ori mi se pare ca si al meu inghite fara sa mestece bine.
Cami, sper ca te distrezi, abia astept sa ne povestesti

Eu pur si simplu nu reusesc sa ajung la calc, suntem in plin puseu si stau toata ziua agatata cu el de tz. In rest, am programare si la dentist, mai iesim pe afara, prin casa misuna si isi baga nasul peste tot si uite asa nici nu stiu cand a trecut ziua. O sa pun si vreun filmulet dar sa vad cand am timp...am unul filmat cu ceva timp in urma dar nu e prea relevant ca scapa jucaria dupa cativa pasi si se aseaza dupa ea
De data asta ne-am hotarat sa nu mergem si noi ca e prea mult de zburat plus o gramada de bani si nu are rost pt 2 sapt, aa plus ca ne tb viza. Oricum, a fost o decizie tare greu de luat.Sigur am mai uitat ceva. Va pup.

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Aleinai, nici eu nu stiam de boala asta.Cica o face de cel mult doua ori in viata.Partea proasta nu-i febra ci aftele din gat, sunt f dureroase.Este si slabita, ea care aproape alerga prin casa acum abia-si mai tine echilibrul. Se pare ca virusuleste bacterial si a fost luat cu 5-6 zile in urma. |
Doamne ajuta sa scapati cat mai repede.

de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Scuzati placinta de mai sus dar nu stiu cand mai apuc sa intru![]()
La multe lunite cozonaceilor nascuti intr-o zi de 2
Ramo, sanatate multa si la multe lunite.
Na, ca s-a trezit, gata pauza.
de

mav spune:
salutare!
iar sunt in urma cu vreo doua capitole, cu cititul...
noi am fost iar la munte. uite www.flickr.com/photos/41449197@N04/3881394824/" target="_blank">poze