*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*
Raspunsuri - Pagina 13
Ramo2007 spune:
Sara are si o eruptie pe corp, doar pe trunchi.Maine dimineata la 9 mergem la dr. sa vedem ce este.Nu am scos-o azi afara si e fff maraita.Am dus la Medlife urina si e gata sambata sau luni.
Are reprize de plans isteric inainte de somn.
Azi noapte la 3 am luat-o in pat, ca se foia rau de tot si plangea.Si in pat se invartea dar mai putin.
Sper sa treaca repede starea asta, ma bucur ca papa, nu ca inainte dar papa bine.
Revin cu vesti maine dupa ce venim de la dr.
Sunt rupta, am facut zarzavatul pt. ciorba, am tocat la rosii si ardei....
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Flowers spune:
A cumparat cineva ,de curand, fenobarbital? Mi-a spus farmacista ca nu se mai gaseste.
Mami de Brianna si Julia
leeloo5979 spune:
ELI multi pupici

, sanatate de fier si o familie fericita si cat mai putin ![]()
![]()
din prezenta soacrei in preajma!
Isa...ahaaa iti rasplatesti soacra,si eu care credeam ca exista doar un singur tip de soacre - cele care scot nurorile din minti. Bravo atunci si la mai mult
!
aleinad.g da, topfer 3 e mai bun la gust (am gustat eu, nu dau nimic la pitic pana nu gust eu intai
) si are si fructe pe acolo prin el...ca la cereale. Damian in schimb a facut obsesie pe iaurt de vreo 2 saptamani si asta ii dau in loc de lapte. Laptele mai strecor asa o zi dimineata, ingrosat cu cereale, dar asta in fuctie de dispozitie, daca e vesel. Ca daca il vad morocanos, scot iaurtul de la Napolact.
mamiseli_11 

Flowers aoleu ce de balauri descrii tu acolo! Sa plece repede si sa lase cozonacica in pace si sanatoasa 

!
alra spune:
am mai citit si eu din urma ![]()
lauramiron, incearca sac de dormit. nu acuma da' cand vine frigul. eu folosesc cand e mai rece un sac nu neaparat gros si o paturica peste el. in ideea ca macar un strat subtire sa "mearga" cu ea noaptea
am vazut si eu filmultetul cu Cati, nu imi vine sa cred in continuare. cred ca tu ai de fapt un copil de un an si un pic si te-ai bagat la noi la odisee ca sa fii cea mai tare din parcare ![]()
mamiseli, ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune. la mine cheia depresiei e sa nu dorm suficient. din fericire si reciproca e adevarata. deci cand se suna de 10 ma duc spre camera mea cu cartea in mana. eu asa adorm. pavlov.
carmen, ma tot tin sa zic: organizeaza-te mai bine si ai timp berechet. copiii mici mai si dorm se mai si joaca singuri. sau cu un frate ![]()
flowers, multa sanatate. daca e cu complicatie bacteriana cu antibiotic trece febra intr-o zi, dupa 2-3 doze; daca e viral tine vreo 3 zile pana isi face damblaua. apropo de evitat contactul cu copiii din colectivitate
nicole mergand la cresa a facut vreo cateva insa nu mai grave decat restul de aici si nici asa dese. dar stiu ca urmatoarele 2 ierni vor fi grele. laura deja s-a imunizat cat de cat.
leeloo, eu nu pun gura pe lapte, branza, iaurt de fel si am niste probleme si cu anumite legume. nu gust nimic din ce ii dau lui nicole
laptele mi se pare ca pute, terciurile sunt iachiii, iaurtul incerc nici sa nu il tin spre nas cand ii dau. doar le miros sa nu fie stricate
nu am apucat sa vad pozele mult pomenite cu gatelile izabelei in franta. dati un link ![]()
apropo de dat link era un banc cu programatori:
un programator "- bai, ce ninge afara!!!"
colegul "- e, na? da un link!"
daca nu radeti stati linistite, sunteti oameni normali ![]()
sa ziceti mersi ca nu va zic bancuri cu matematicieni
elilov3 spune:
seara buna fetele
multumesc tuturor de urari sa se intoarca la voi stiti insutit 

ginye sunt cu gandul numai la tine 

leeloo multu de urare asa da 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
alra spune:
care mai alaptati? eu inca alaptez. am redus la 2 mese de san pe zi de saptamana asta. nu ma mai duc in pauza. nu stiu cand intarc ![]()
Amalia spune:
Iooo, iooo
....da' nu ma incurc!
Noaptea de 4-5 ori, ziua vreo 3 numai de lapte si mai vrea si dupa mesele diversificate...deci MILKA scrie pe mine.
Eu zic ca l-as intarca pe la 1 an jumate ca ma gandesc ca ies grosu' dintilor pana atunci si sa aiba si el unde se jeli![]()
De data asta ma sperie ideea intarcarii, mai ales ca la mine in loc sa scada productia, a crescut proportional cu nevoile lui..
Imi doresc orice numai o mastita ca incheiere, nu!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra care mai alaptati? eu inca alaptez. am redus la 2 mese de san pe zi de saptamana asta. nu ma mai duc in pauza. nu stiu cand intarc Vacanta cu Laura in Romania |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
bertha spune:
Si io, si io!

La fel ca Amalia, vacuta de serviciu!
Primesc oricand si alt cozonac, avem laptic pe saturate. Pt vreo 3 mese ziua si 4-5 noaptea. Toate din plin, nu prosteala!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
dandusa spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Iooo, iooo Noaptea de 4-5 ori, ziua vreo 3 numai de lapte si mai vrea si dupa mesele diversificate...deci MILKA scrie pe mine. Eu zic ca l-as intarca pe la 1 an jumate ca ma gandesc ca ies grosu' dintilor pana atunci si sa aiba si el unde se jeliDe data asta ma sperie ideea intarcarii, mai ales ca la mine in loc sa scada productia, a crescut proportional cu nevoile lui.. Imi doresc orice numai o mastita ca incheiere, nu!
poze cu minunile mele Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
si eu la fel

ba ma si mandresc cu frumusete de decolteu.cand sant nesupta,arat siliconata
in oglinda ma privesc din toate unghiurile...,dau bine rauuu
dupa ce n-oi mai alapta...,vand decolteurilebai si cand ma gandesc ca pe vremuri,in tineretea mea...aveam un decolteu de invidiat si eu nu stiam cum sa machez zona mai mult.ascundeam tooot.doar la job uniforma imi scotea tzatzili in evidenta si faceam spaga fara sa zmabesc...,daca si zambeam...
ma laudai destul,ajunge...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 Nu mai plang decat de cantitatea de lapte pe care o bea, doar 300-350 ml / zi si este cam putin (dr. a zis 500 ml / zi minim). Cred ca voi incerca sa schimb si eu laptele (de la 8 luni si jumatate bea Aptamil 2) si tot in dilema sunt ce sa bag. Cu solidele stam bine, chiar f bine pot spune, avem 3 mese cu 250-300 g / masa. |
crezi ca din cauza ca bea aptamil nu a mai luat in greutate?
noi am baut aptamil de la inceput. azi am fost la dr si, pentru ca nu a mai luat in greutate cine stie ce -adica in 3 luni a luat 1 kg-
am hotarat sa ii schimbam laptele. si dr mi-a recomandat ALPEN http://www.enoh-infant-food.com/index.php?id=7&L=2l-am cautat in toat efarmaciile si toata lumea se uita la mine ca la urs
. intr-un final l-am gasit la Dona. stie cineva ceva de laptele asta sau dr o avea procente din vanzari?otilia- zilele ttrecute am fost la dr si mi-am facut un screening , asa..., dupa nastere. eco, eco la san, analize, pap. si am intrebat intr-o doara cand am putea sa incepem sa ne pregatim pentru bebe 2. mi-au spus ca cel mai bine ar fi la 2 ani dupa ceza, da' daca vreau musai se poate si la un an. eu as vrea sa fie cam in aceeasi perioada cu victor, adica sa incepem procedurile prin februarie. ca o fii 2010 sau 2011! nu stiu.
cineva mi-a zis ca ar fii gemeni, dar nascuti in perioade diferite.
teoretic are dreptate. poate urmatorul e brunet si cret.bertha- vazui verde in fata ochilor!

mamaiseli= albastru pe albastru. minunat!

edit: mananc cuvinte. tin cura.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor