Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
am mesaj de la cris .. nu sunt bune vestile. sa ne rugam ptr bebicu ei .. 
"sunt in spital. am contractii. bebe e monitorizat. vroiau sa ma bage pe cezariana dar bebe al meu e mai mic cu 3 saptamani. nu are nici macar 2 kg. sunt la pamant. planga intr-una si ma rog sa fie bebe ok. ma tin in spital pana se opresc contractiile. akum imi pune perfuziile. mai vorbim cand pot."
cris ne rugam sa fie bine bebe si sa mai stea in burtica. chiar daca e sa vina acum pe lume, va fi bine ingrijit si va fi ok. hai mami capul sus ca va fi bine si noi suntem alaturi de voi!!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Sa facem galerie pentru fetele fara dop!!!! ![]() ![]() 34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob |

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac dana15 m-am indragostit de camasile tale de la Zara , drept urmare maine o sa ma preumblu prin mall , auzi , dar ce marime sunt ? |
XXXS
Cea mai fericita
38 + cu 
adinus8 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Adinus uite AICI pagina unde discutam noi despre dvd-ul "laugh and learn..."..sunt 2 linkuri pe pagina aceasta de unde ar trebui sa mearga treaba; sa nu te gandesti ca m-am chinuit cu cautatul...mi-am adus aminte ca se discuta despre asta cand faceam galerie pentru ralu; sper sa-ti mearga! Elle, Uve,, Aida, Kiki ![]() ![]() nu am inteles eu bine ..Selen se baga in fata?!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana, multumesc mult mami
ma bag imediat sa vad care-i treaba, ca-acu am umflat burtica si nici nu pot sa respir
38+ 
AMR 12 days!!! more or less...
pozici
Andrecluj spune:
luto, mi-ai luat-o inainte, exact asta am vrut sa scriu.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
38 + cu ![]() |
25 +
Chiara Ada
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac dana15 m-am indragostit de camasile tale de la Zara , drept urmare maine o sa ma preumblu prin mall , auzi , dar ce marime sunt ? |
Aiducule..sunt marimea m
..dar cea colorata este un model mai largut..se si vede ca-i mai lunga..ma simt mai confortabil in ea (scrie pe eticheta ca-i bumbac 100%); sper sa gasesti!
Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta am mesaj de la cris .. nu sunt bune vestile. sa ne rugam ptr bebicu ei .. ![]() "sunt in spital. am contractii. bebe e monitorizat. vroiau sa ma bage pe cezariana dar bebe al meu e mai mic cu 3 saptamani. nu are nici macar 2 kg. sunt la pamant. planga intr-una si ma rog sa fie bebe ok. ma tin in spital pana se opresc contractiile. akum imi pune perfuziile. mai vorbim cand pot." cris ne rugam sa fie bine bebe si sa mai stea in burtica. chiar daca e sa vina acum pe lume, va fi bine ingrijit si va fi ok. hai mami capul sus ca va fi bine si noi suntem alaturi de voi!!! |
Incearca sa nu mai plangi ca faci mai mult rau la bebe si incearca sa afli cu calm care sunt solutiile ...

aici cu gandul sa fie bine 
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:

Hai Katerynaaa !!!! Mai e putin si vei fi mamica !!!!!
Selenico Ursulica vrea afara !!!!!!
Toata gasca e pregatita !!!!
[invazie
Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj luto, mi-ai luat-o inainte, exact asta am vrut sa scriu. XXXS |

dana eventual o sa merg si o sa bag niste surplus de material in parti sa ma incapa , sau cumpar 2 si fac una

Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine