Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am mesaj de la cris .. nu sunt bune vestile. sa ne rugam ptr bebicu ei ..

"sunt in spital. am contractii. bebe e monitorizat. vroiau sa ma bage pe cezariana dar bebe al meu e mai mic cu 3 saptamani. nu are nici macar 2 kg. sunt la pamant. planga intr-una si ma rog sa fie bebe ok. ma tin in spital pana se opresc contractiile. akum imi pune perfuziile. mai vorbim cand pot."

cris ne rugam sa fie bine bebe si sa mai stea in burtica. chiar daca e sa vina acum pe lume, va fi bine ingrijit si va fi ok. hai mami capul sus ca va fi bine si noi suntem alaturi de voi!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Sa facem galerie pentru fetele fara dop!!!!

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

dana15 m-am indragostit de camasile tale de la Zara , drept urmare maine o sa ma preumblu prin mall , auzi , dar ce marime sunt ?

XXXS

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Adinus uite AICI pagina unde discutam noi despre dvd-ul "laugh and learn..."..sunt 2 linkuri pe pagina aceasta de unde ar trebui sa mearga treaba;
sa nu te gandesti ca m-am chinuit cu cautatul...mi-am adus aminte ca se discuta despre asta cand faceam galerie pentru ralu; sper sa-ti mearga!

Elle, Uve,, Aida, Kiki

nu am inteles eu bine ..Selen se baga in fata?!!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Dana, multumesc mult mami ma bag imediat sa vad care-i treaba, ca-acu am umflat burtica si nici nu pot sa respir

38+
AMR 12 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Crisbebe va fi bine, suntem alaturi de tine

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

luto, mi-ai luat-o inainte, exact asta am vrut sa scriu.

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Citat:
dana15 m-am indragostit de camasile tale de la Zara , drept urmare maine o sa ma preumblu prin mall , auzi , dar ce marime sunt ?
XXXS Cea mai fericita 38 + cu
25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

Aiducule..sunt marimea m..dar cea colorata este un model mai largut..se si vede ca-i mai lunga..ma simt mai confortabil in ea (scrie pe eticheta ca-i bumbac 100%); sper sa gasesti!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am mesaj de la cris .. nu sunt bune vestile. sa ne rugam ptr bebicu ei ..

"sunt in spital. am contractii. bebe e monitorizat. vroiau sa ma bage pe cezariana dar bebe al meu e mai mic cu 3 saptamani. nu are nici macar 2 kg. sunt la pamant. planga intr-una si ma rog sa fie bebe ok. ma tin in spital pana se opresc contractiile. akum imi pune perfuziile. mai vorbim cand pot."

cris ne rugam sa fie bine bebe si sa mai stea in burtica. chiar daca e sa vina acum pe lume, va fi bine ingrijit si va fi ok. hai mami capul sus ca va fi bine si noi suntem alaturi de voi!!!
oooof acum am inteles si eu ce era cu ea ...
Incearca sa nu mai plangi ca faci mai mult rau la bebe si incearca sa afli cu calm care sunt solutiile ...
aici cu gandul sa fie bine

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Hai Katerynaaa !!!! Mai e putin si vei fi mamica !!!!!
Selenico Ursulica vrea afara !!!!!!

Toata gasca e pregatita !!!!

[invazie

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

luto, mi-ai luat-o inainte, exact asta am vrut sa scriu.
XXXS
mdaaaaa , pai voi doua , nici o diferenta

dana eventual o sa merg si o sa bag niste surplus de material in parti sa ma incapa , sau cumpar 2 si fac una si asa o sa am masina de cusut

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput