Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
am mesaj de la cris .. nu sunt bune vestile. sa ne rugam ptr bebicu ei ..

"sunt in spital. am contractii. bebe e monitorizat. vroiau sa ma bage pe cezariana dar bebe al meu e mai mic cu 3 saptamani. nu are nici macar 2 kg. sunt la pamant. planga intr-una si ma rog sa fie bebe ok. ma tin in spital pana se opresc contractiile. akum imi pune perfuziile. mai vorbim cand pot."

offf saracuta...; suntem alaturi de tine Criss si ne rugam sa treceti cum bine peste incercarea asta! da Doamne sa-i opreasca contractiile!

oare de unde-i Criss? din bucuresti?! ma gandesc asa..ca in bucuresti sunt spitale mai dotate pentru puioutii prematuri

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Auzi mami de Chiara ca sunt M
Dar sunt foarte frumoaseeeeee Danuto...ma duc sa sterg poza cu camasa mea din album ca ma fac naibii de ras

Manga o fi la ala ciocolatiu sau la ala bej deschis ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

luto, mi-ai luat-o inainte, exact asta am vrut sa scriu.
XXXS
mdaaaaa , pai voi doua , nici o diferenta

dana eventual o sa merg si o sa bag niste surplus de material in parti sa ma incapa , sau cumpar 2 si fac una si asa o sa am masina de cusut

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

esti TO-TA-LA!!!

auzi .. din 2 face 1 .. oricum, interesanta ideea ta .. as pune-o si eu in practica ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Crissbebe sunt alaturi de tine! DD sa va ajute!
Selen a picat dopuletul! Pai atunci sa scoatem niste agitate, poate ursulica vrea afara!
+ 38

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Auzi mami de Chiara ca sunt M
Dar sunt foarte frumoaseeeeee Danuto...ma duc sa sterg poza cu camasa mea din album ca ma fac naibii de ras

vaii Luci..ma faci sa rad cu lacrimi..esti draguta tare, tare!
eu ma bucur ca va plac camesile mele luate la oferta de la zara, ca aia de la jolidon- prima, movulia- m-a costat aproape de 2 ori mai mult

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor la care vi s-a lasat burtica, ca mie imi pare putin lasata si parca respir mai usor nu ma mai incolteste nimeni in coaste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Crisbebe, sper din tot sufletul ca bebe al tau sa fie bine, chiar daca se naste acum, sa recupereze repede in greutate si sa va bucurati de el!
Offf, imi pare rau ca am fost rea cu ea si i-am scris un mesaj mai dur zilele trecute! Ea era asa de stresata cu bebe al ei, avea nevoie de cuvinte de incurajare, nu de critici!
Selenico, eu cred ca nu mai ai deloc mult!!!! Nastere usoara, bebe sanatos, si neaparat sa ne anunti cand se intampla evenimentul, sa-ti facem galeria de rigoare!
Dana, tie nu pot sa iti spun decat ca din punctul meu de vedere esti o femeie absolut perfecta! Frumoasa ca o zana, calda, feminina, buna la suflet, f.f.f desteapta, mereu cu o vorba buna pentru fiecare! Sotul tau este cel mai norocos barbat din lume! (io daca as fi barbat m-as indragosti sigur de tine )
Uve, eu una m-am speriat de ce zici tu acolo de analize proaste! Ascult-o pe Aida si incearca toate remediile, naturiste, nenaturiste, si sa ne aduci numai vesti bune!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Tu o crezi? Am fost eu la Zara si erau numai XXS in ultima vreme. Nu vrea sa ne simtim penibil, de fapt.

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Auzi mami de Chiara ca sunt M Dar sunt foarte frumoaseeeeee Danuto...ma duc sa sterg poza cu camasa mea din album ca ma fac naibii de ras Manga o fi la ala ciocolatiu sau la ala bej deschis ? Cea mai fericita 38 + cu
25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da unde-i raluka noastra? hmmmm

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Cristina nu stiu ce sa-ti raspund..multumesc frumos!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput