Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 10

uve_got_mail spune:
uve_got_mail spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui aidaciolac Pai cand am fost plecata Selenica noastra scumpa ma intreba de Katteryna si monicutz si pt ca nu aveam chef de butonat mesaj  am sunat-o sa ii spun si am aflat ca o chinuiau ceva contractii , dar am lasat sa lanseze ea vestea  , dar situatia s-a schimbat si am primit urmatorul mesaj :"Am tras o tura pe la spital : alarma falsa , contractii BH , dar mi-a picat dopul la control pe masa ... mi-a zis sa ramanem pe aproape , asa ca ne mutam la soacra unde nu am net  . Va pup si va tin la 220V  . Selen"     Aida ... 36+ Poze cu noi  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine  | 
Cool!

34+ , mami de
 34+ , mami de  sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
 sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta aiduk ii dau multisanostol .. sunt si ptr imunitate si ptr pofta de papa. o sa mai incerc niste echinceea .. mi-a spus o prietena ca sunt bune! | 
deci , orice trebuie administrat pe perioade scurte si fara excese ... multisanostol nu are vitamina A? Ca e posibil din cauza asta sa aibe dureri de cap si sa fie mai rautza ... eu asa pateam cu Emma de la Pikovit
 pana m-am prins care e situatia.
 pana m-am prins care e situatia.Cat despre echinaceea , foarte buna alegere , dar nu din farmacie. Alea din farmacie le-am testat pe toate , sunt apa de ploaie. Ce a mers cu adevarat de s-a sesizat si doctorita ca nu i-au mai scazut analizele dupa cura atat cat sa ne izoleze , a fost Echinaceea de la FLP. A fost extraordinara.
Acum o sa creada careva ca sunt distribuitoare sau mai stiu eu ce. Adevarat ca a trebuit sa devin membra sa comand la pret de depozit pt ca am comandat foarte mult de la ei pt ca produsele lor au facut fata nevoilor pt o perioada. Situatia era destul de critica si o sa va dau exemple : trombocite 15.000-20.000 , leucocite 250-400 , hemoglobina 7 la valori dinastea se ajungea si cand foloseam produsele leucocitele nu scadeau sub 1000 , hemoglobina nu scadea sub 8,9 , trombocitele nu sub 27.000 ... ceea ce pt noi era ok ca nu ne izola in spital

Eu ce recomand e ceea ce am testat si a mers

Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Ellenuta spune:
Ellenuta spune:

aidukule multam de pontul cu vitamina A! ce e asta FLP? daca zici ca-s ok, ma bag si eu! 
si sa scoatem niste dracoase ptr selenica noastra!

HAI SELENICA! HAI URSULEATA!
HAI SELENICA! HAI URSULEATA!

Elena, mami de  Eva Maria (14.01.2008) si
 Eva Maria (14.01.2008) si  35+ Anna Sophia
 35+ Anna Sophia Eva
 Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
  papa bun
  papa bun

uve_got_mail spune:
uve_got_mail spune:
 Sa facem galerie pentru fetele fara dop!!!!

34+ , mami de
 34+ , mami de  sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
 sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Dana15 spune:
Dana15 spune:
 Gianina, Andre, Lucia pup si eu fetele dragi ..multumesc!
..multumesc!
Andre stai ca probabil nu m-am exprimat eu cum trebuie..camasile de la Zara sunt cea colorata si cea albastra..dar nu sunt de la raionul de barbati; eu le zic barbatesti ca mie asa imi par..putin mai masculine, dar de la sectorul de doamne le-am luat
Dana 34s   mamica mandra de  
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Dana15 spune:
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Sa facem galerie pentru fetele fara dop!!!!        | 

ce tare ai fost!! fetele fara dop...
 ce tare ai fost!! fetele fara dop...
oare ce face Raluk?!! ea saracuta, poate vrea sa isi ia o zi libera de la forum..dar atata m-am obisnuit cu prezenta ei, incat sesizez imediat cand lipseste ..stiu ca azi dimineata a intrat pe aici
Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!

Dana15 spune:
Dana15 spune:

KATTERYNA
KATTERYNA

SELEN
SELEN

Dana 34s   mamica mandra de  
Thank God I'm a woman!

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 dana15 m-am indragostit de camasile tale de la Zara , drept urmare maine o sa ma preumblu prin mall , auzi , dar ce marime sunt ?
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine 

mariaanna spune:
mariaanna spune:
 Buna seara!
Sper ca nu e nimic grav in cazul lui Crissbebe si ca va naste  repede puiutul.
Kateryna, bafta maine !Selen, la fel, stai pe aproape, ca noi avem grija de galerie!!!
Eu tot intreb:mai e cineva cu bebe asezat transversal???Ca la varsta asta de sarcina, greu se mai intoarce.Si mi-e cam frica....
Va pup.
Mariaanna
34+
Mamica de  si
 si  in asteptarea unui
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
 cateva poze 
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex

diana_n spune:
diana_n spune:
 Fetele interesate de http://laughandlearn.com/ ,
Le-am tot trimis mail si nimic, azi am sunat la centrul de relatii cu presa din NY si am gasit o tipa draguta care se ocupa sa ajunga mesajul meu la administrator. I-am spus ca e graba, sper sa primesc azi un raspuns.
Intre timp intrati pe link si vedeti ca ofera vizionare gratuita a semnelor travaliului.
Doro felicitari si sa-ti traiasca Sara !
Monica felicitari si sa-ti traiasca Dragos !
Eu de azi dimineata simt presiune mare jos de tot. Alte semne n-am, mai stau putin si daca nu trece sun la doctor.
Diana  38 saptamani si Peter  (3 oct 2005)
 38 saptamani si Peter  (3 oct 2005)