Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 9

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Pai cand am fost plecata Selenica noastra scumpa ma intreba de Katteryna si monicutz si pt ca nu aveam chef de butonat mesaj  am sunat-o sa ii spun si am aflat ca o chinuiau ceva contractii , dar am lasat sa lanseze ea vestea
 am sunat-o sa ii spun si am aflat ca o chinuiau ceva contractii , dar am lasat sa lanseze ea vestea  , dar situatia s-a schimbat si am primit urmatorul mesaj :"Am tras o tura pe la spital : alarma falsa , contractii BH , dar mi-a picat dopul la control pe masa ... mi-a zis sa ramanem pe aproape , asa ca ne mutam la soacra unde nu am net
 , dar situatia s-a schimbat si am primit urmatorul mesaj :"Am tras o tura pe la spital : alarma falsa , contractii BH , dar mi-a picat dopul la control pe masa ... mi-a zis sa ramanem pe aproape , asa ca ne mutam la soacra unde nu am net  . Va pup si va tin la 220V
. Va pup si va tin la 220V  . Selen"
. Selen"

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine 

kiki_cri spune:
kiki_cri spune:
 Am vazut si eu o viitoare mamica fff frumoasa si slabuta DANA...(mama ce te invidiez, eu am picioarele ca butucii )
)
  KATERYNA
 bafta pe maine! Vei naste in zi de sarbatoare!!!Va fi totul bine
bafta pe maine! Vei naste in zi de sarbatoare!!!Va fi totul bine
  CRISSBEBE Doamne ajuta sa fie o alarma falsa...si totul sa fie bine! iti tinem pumnii
Doamne ajuta sa fie o alarma falsa...si totul sa fie bine! iti tinem pumnii
KIKI  35+
 35+ si
 si 
Poze KIKI

kiki_cri spune:
kiki_cri spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui aidaciolac Pai cand am fost plecata Selenica noastra scumpa ma intreba de Katteryna si monicutz si pt ca nu aveam chef de butonat mesaj  am sunat-o sa ii spun si am aflat ca o chinuiau ceva contractii , dar am lasat sa lanseze ea vestea  , dar situatia s-a schimbat si am primit urmatorul mesaj :"Am tras o tura pe la spital : alarma falsa , contractii BH , dar mi-a picat dopul la control pe masa ... mi-a zis sa ramanem pe aproape , asa ca ne mutam la soacra unde nu am net  . Va pup si va tin la 220V  . Selen"     Aida ... 36+ Poze cu noi  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine  | 
AIDA
 multumim de veste
multumim de veste
 ii tinem si noi pumnii!
ii tinem si noi pumnii!KIKI
 35+
 35+ si
 si 
Poze KIKI

uve_got_mail spune:
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aidaciolac 
  . Aaaah si daca ajungi la un hematolog , ceea ce nu e rau , si daca e mai prapastios , tu sa nu te pierzi si sa fi stapana pe situatie si sa pui multe intrebari gen 'daca si cu parca'  , eeeeeh , trece si asta. Am aici langa mine o forumista cu 2 copii si ajung vara trecuta la ea cu Emma si se dezbraca si era vanata toata  , am stiut imediat ce are  si cand i-am spus a zis a inceput sa planga ca trebuie sa umble acoperita sa nu zica lumea ca o bate barbatu ...  asta situatie , ea cred ca e pe la 50.000 de trombocite (pe acolo se invarte cand sus cand jos) si uite ca merge mai departe Si mai stiu o tipa tot cu 2 copii care deja intra in menopauza cu o trombocitopenie la fel de severa ca vecina mea ... Atat vreau sa fi atenta si totul este ok   Aida ... 36+ Poze cu noi  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine  | 
Saru' mana! O sa mai vedem cum evolueaza, eu vad ca pana acum nu am vanatai, pete sau alte chestii; doar pe sani, unde au fost mai stransi
 am vreo trei pete rosiatice, ca si cand ar fii sparte niste capilare, probabil fara nicio legatura...si zilele astea m-am tot taiat in diverse, chestii minore, dar am vazut ca s-au inchis imediat ranile; eu sunt optimista, dar asa cum spui, o sa fiu atenta la evolutie!
 am vreo trei pete rosiatice, ca si cand ar fii sparte niste capilare, probabil fara nicio legatura...si zilele astea m-am tot taiat in diverse, chestii minore, dar am vazut ca s-au inchis imediat ranile; eu sunt optimista, dar asa cum spui, o sa fiu atenta la evolutie!
 34+ , mami de
 34+ , mami de  sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
 sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Dana15 spune:
Dana15 spune:
 Adinus uite AICI pagina unde discutam noi despre dvd-ul "laugh and learn..."..sunt 2 linkuri pe pagina aceasta de unde ar trebui sa mearga treaba;
sa nu te gandesti ca m-am chinuit cu cautatul...mi-am adus aminte ca se discuta despre asta cand faceam galerie pentru ralu; sper sa-ti mearga!
Elle, Uve,, Aida, Kiki

nu am inteles eu bine ..Selen se baga in fata?!!

Dana 34s   mamica mandra de  
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Usor usor i se arata si lu' Selenica..... aramas si ea fara dop 

Scot la incalzire niste fetite:

Cea mai fericita    38 +  cu
    38 +  cu    

kemsy spune:
kemsy spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Dana15 Am pus niste poze cu wrapul, camesile si burtica noastra la 34 s  aici Dana 34s mamica mandra de  Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi | 
Ptiu ptiu, ce burtica frumoasa, si tuguiata

Iar camasile demonstreaza ca o sa fii o mamica fericita dar si sexy

Si tati cu Patrocle merita toate laudele!!!

Gianina
 35+ cu
 35+ cu  Loris Stefan
 Loris StefanLoris
Fotografii

Andrecluj spune:
Andrecluj spune:
 Salut toate viitoarele mamici, azi nu v-am citi ca n-am avut net.Dana15, ce fotomodeala de mamica esti! Pai normal ca esti asa dulce in raspunsuri. Dar stii ce nu am priceput? Care sunt camasile pentru barbati, cele de la Zara?  25 +
 25 +  Chiara Ada
 Chiara Ada

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Doamne ajut-o pe Crisbebe sa fie totul bine. 
Danuta15 esti o slabuta si o finuta....

Cea mai fericita    38 +  cu
    38 +  cu