Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)
Raspunsuri - Pagina 20

raluk16 spune:
raluk16 spune:
 Mesaj de la Ralu:
"Nu prea m-am mai dilatat. Progresam dar mai incet. Poate o mai lungim o zi. Sper ca nu te deranjez cu atatea mesaje"
Scumpa de ea, in plin travaliu, tot la noi se gandeste 

Doamne ajuta sa nu o chinuie puiul si sa il tina repede in brate!  

Hai Ralu!
 Hai Ralu!  

31+
 31+   

techila spune:
techila spune:
 daci, aida vreti sa va  pana maine???
 pana maine???
ce v-a venit cu placenta???? pai eu am 2 broaste cat china, sunt la termeni pt bebeii mei, iar placenta este ok, doar ca are cativa calciculi...nu e capat de tara...de ce cautati voi morcovi degeaba???? placenta mea, conform eco de ieri, are grad 2. si daca era toata piatra tot nu trebuie sa va faceti ganduri, ca nu avem placente comune....zuzelor
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze   si
 si 
AMR  6 zile - azi e ultima zi de miercuri ca 3in1
 - azi e ultima zi de miercuri ca 3in1

selen80 spune:
selen80 spune:
 Happy_uka, io, io imi aduc aminte de tine! ca la un moment dat m-ati lasat singura constanteanca pe aici...intre timp a revenit si Santorini....Ma bucur ca vii cu vesti bune despre voi
 ca la un moment dat m-ati lasat singura constanteanca pe aici...intre timp a revenit si Santorini....Ma bucur ca vii cu vesti bune despre voi 
Monica, daca zici asa...ca mai dureaza...va las si eu...ca se apropie ora de pijamale  

si multumim Moni, Ramo si Ralu ca ne tineti la curent! pmajoreta] Raluca
pmajoreta] Raluca 

noapte buna tuturor! 37+ cu
 37+ cu  Ebru PRIMA POZA!
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta

Dana15 spune:
Dana15 spune:
 putintica rabdare...
Dana 33s   mamica mandra de  
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

luhtien spune:
luhtien spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui daciana.ilie 
 indura-te si da-ne mura-n-gura: pls da si noua torrentul  , un link ceva ...      35+  cu  Darius Alexandru | 
http://www.torrentz.com/search?q=Laugh+and+Learn+About+Childbirth+Sheri+Bayles
io acilea l-am gasit
bagat in lista.astept soatza sa se intoarca din delagatie sa ii faca loc...ca numai mama mai lipseste din calcl asta

sper sa iti mearga!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
 +30/31
 +30/31 

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 SI despre noi... SUntem foarte bine, tot mai maricei ca dezvoltare, avem in jur de 3 kg, ne miscam de nu se poate...nu va pot explica in ce hal a putut sa-mi faca burta la eco si dupa... placenta e grad 3 si nu mai rezista foarte mult, lichidul nu a mai scazut fata de saptamana trecuta. NU ne-a internat azi dar mergem maine dimineata pt o zi sa facem analize si tot ce trebuie iar saptamana viitoare spre sfarsit facem cezariana 100% la 37 de saptamani. Doc a zis ca e pacat sa-l scoatem acum, sa ne complicam cu diverse proceduri cand el sta bine la caldurica si creste frumos. EU ii dau dreptate in totalitate, chiar aveam asa o teama pe undeva, acum chiar m-am linistit de tot si astept cu nerabdare sapatamana viitoare sa ne cunoastem 

GO RALU GO
 GO RALU GO 

ACESTIA SUNTEM NOI 
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
 Monica  35+  cu
 35+  cu  

Mamica de INGERAS in ceruri  
Si minunea bebe 2 din burtica  
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
 O noua viata
O noua viata  

MangaGirl spune:
MangaGirl spune:
 starchi felicitari pentru Ioana. sa fie sanatoasa si sa devina repede vioaie si puternica, sa aveti si voi cu ce va delecta 
ramsan super tare bancul.
monica ce bine ca totul e ok cu bb. 
lucia si pe mine ma doare la mers...de fapt mai mult ma zgarie.
si apropo de morcovi...azi venind de la munca m-am panicat asa marfa pe strada...am inceput sa ma intreb dk ceva e in neregula si eu nu simt. ca nici data trecuta cand s-a deschis colul, daca nu imi curgea sange, eu habar nu aveam. ce ma fac eu daca ceva nu e in regula cu placenta sau Doamne fereste mai stiu eu ce. Gandurile astea mi se trag de la faptul ca mi-e rau de ieri...adik o usoara forma de greata, iar azi am fost tare indispusa si cu ceva dureri de spate. si bebe se misca greoi, mai mult ma doare burta cand se intinde el pe acolo si ma scormoneste. de fapt nici nu se misca...mai mult cred ca se intide si imi da o senzatie cam neplacuta, cu burta incordata si in forme ciudate.
dar sa lasam morcovii...speram ca placenta e ok, copilul e ok si gata. tare cred totusi ca in ultimul trimestru ar trebui sa existe obligatoriu un control pe masa in sarcina...doar ca sa fim sigure ca totul e ok. 
ma duc la film. 

MangaGirl :-)  34+ cu Sasha Laurian
 34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com

crocodana spune:
crocodana spune:
 bravo monica, numai vesti bune! 
 38+ fericita mamica de
 38+ fericita mamica de  jucausa
 jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Dana15 spune:
Dana15 spune:
 Vad ca v-a dat Luthien un link deja..
noi am bagat search pe google  "Laugh and Learn about Childbirth", ne-a dat urmatoarea pagina http://www.btmon.com/Video/Unsorted/Laugh_and_Learn_about_Childbirth_avi.torrent.html (ignorati tzatoasele ) si am facut clik pe pe "file name" (acolo unde scrie cu galben)..dar, trebuie sa aveti utorrents instalat! sper ca am fost clara si  va fi de folos!
) si am facut clik pe pe "file name" (acolo unde scrie cu galben)..dar, trebuie sa aveti utorrents instalat! sper ca am fost clara si  va fi de folos!
Dana 33s   mamica mandra de  
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi