Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Croco sa stii ca acum am gasit si noi dvd-ul complet pe torrente! multumesc frumos, caci nu cred ca am apucat sa-ti zic asta!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara dragele mele!
Mana sus cine-si aminteste de mine
Stiu, este numai vina mea ca nu am reusit sa tin pasul cu voi...recunosc ca nu am citit tot, am incercat din rasputeri dar voi sunteti atat de multe...si eu doar una
despre mine ce sa va spun...am intrat in sapt 36 , sunt foarte nerabdatoare..
ma misc din ce in ce mai greu, lenevesc toata ziua
vad ca voi sunteti mai active, insa eu am dureri in orice parte a corpului
papusica mea are 2,6 kg, e taaare frumusica si activa, ne intelegem bine chiar daca ma loveste cateodata de imi taie respiratia, stiu ca nu vrea asta..vrea doar sa vorbim..aa..trebuie sa va spun ca o va chema Carina Maria..va place?
felicitari fetelor care au nascut deja, este minunat !
va pup pe toate de la a la z si incerc sa fiu mai activa, promit!

a,era sa uit:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ufff, curg apele de pe mine, pana acum am calcat (asa, cam jumatate de hainute) si am constatat ca fetita mea frumoasa o sa aiba cam 90% hainute bleu (de la Andrei, evident ). Acum asta e, i-am mai luat eu si cateva de fetita, dar nu are rost sa dauprea multi bani daca tot le am pe astea de la fratior!
Referitor la vaccin, va multumesc fetelor pentru sfaturi, dar la farmaciile 2na si Academiei am incercat si eu, ca stiam ca ei au de toate, si acum nu au. Mi-au zis ca toate mamicile sunt disperate, dar ei spera sa se reia importurile curand. In Bulgaria chiar nu am cum sa ajung, dar mai stii, ce-ar fi sa trag o fuga cu sotul in week-end pana la Nisipurile de aur, ca acum am motiv! Acuma serios vorbind, daca ma apuca nasterea prea devreme, am timp 3 zile sa caut vaccinul asta, ca se face in interval de 72 ore, si vad eu atunci unde il trimit pe sot dupa el. Si in Bulgaria, daca e nevoie, ca la cum conduce, in cateva ore e inapoi!
Raluk, aia cu facut copil cu un alt barbat sa stii ca nu e gluma. Barbati gasesti pe toate drumurile, dupa mine copiii sunt cei mai importanti! Dar cum ar fi ca prima intrebare cand cunosc un barbat sa fie: Mai gigel, ce Rh ai? Aaaaa, pozitiv? Sorry, nu prezinti interes, next!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Cristina,nu stiu daca intre timp ai primit informatia asta, dar vaccinul pe care-l cauti se gaseste in farmaciile din Iasi, am cautat in luna mai pt prietena mea cea mai buna ..in toata tara am sunat
asa ca, daca stii pe cineva pe acolo, iti tin pumnii sa-l gasesti
pupici si toate cele bune

gata, am plecat,pup!!!

Uka, fericita 35+
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

fetelor, dvd-ul complet se gaseste pe torrente.....

indura-te si da-ne mura-n-gura: pls da si noua torrentul , un link ceva ...

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monikus imi pare tare rau ca nu te simti bine . Noapte buna si linistita!

Ramo multumim de vestile despre epidurala. Deci s-a mai prelungit putin... Doamne ajuta sa aiba o nastere usoara si sa fie sanatosi!

Hai Ralu!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vin intai cu vesti proaspete despre Ralu. Adica, nu a nascut inca, astepta acum anestezista pt epidurala si se pare ca va mai dura. POsibil chiar spre dimineata. I-am spus sa-mi dea sms la orice ora. DEci...

GO RALU GO

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu sunt aici....astept vestile cele mari...dar sunt tolanita si nu pot sa scriu ...tot dau refresh-uri.....
Si char daca nu nasc....asa tare ma doare pasarica de nu mai pot ....partea osoasa ..nu cea pufoasa

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Croco sa stii ca acum am gasit si noi dvd-ul complet pe torrente! multumesc frumos, caci nu cred ca am apucat sa-ti zic asta!

pls si mie torentul ... ce lene mi-e ...., tre sa ma mut in camera cealalta la pc pt torente ....acu stau bine mersi la laptop

asteptam cuminti noutatile tale monica

luci , nush cum sa te ajut, mie nu mi s-a mai intamplat decat la mers ...

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Dana da-i tu pls Dacianei informatia...eu pt ca nu am avut net l-am rugat pe tata sa mi-l ia..si l-am capatat "indirect"!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

azi e ziua revenirilor....
happy uka

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

RALU
Ralu, ne rugam la Dzeu sa ai o nastere usoara, super rapida si un bebe dolofan, sanatos si mancacios.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput