Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxxy80 spune:
Ma bucur din suflet, Monica, ca ai venit cu vesti asa bune. E bine ca mai sta la caldurica bebe, exact asa cum iti doreai si tu 
Raluca, ne tine in suspans
.
MariaI, ma gandesc la tine si la bebe Mihail. Sper ca sunteti bine. Asteptam vesti de la tine [pup
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
Dana15 spune:
Lucia imi pare rau ca te doare..ceva de genul acesta patesc si eu cand merg (cum zicea si Manga), dar nu as spune chiar durere, ci o jena mai nasola...asta-i cred, numa un picut din ce vom simti noi la momentul zero
...le-om duce noi pe toate, nu?
o sa zicem si noi ca Iulika "nu mai conteaza" cand o sa avem bb in brate;
Monica ma bucur pentru vestile tale!!
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
daciana.ilie spune:
vai monica ce vesti bune
, cred ca e exact ce ti-ai dorit pana la urma 
happy - bine ai revenit, 
Carina Maria ... f.frumos ![]()
techila , nu ma bate ... ca sa vezi cum au functionat neuronii astia de-au mai ramas si e iesit morcov ... bebe nu mai misca atat de tare, parca se foieste mai mult si atat ...si-ai venit tu si-ai zis de placenta.. si uite morcovul ... si fuga la monitorizare ...
pe aida nici atat, ca stiu ca saracutza are medicul plecat ...
luhtien , saru-mana pt torent 
daci
35+ cu Darius Alexandru
anamaria1979 spune:
Raluca iti tinem pumnii! Sa fii sanatoasa si tu si bebe!
Starchi felicitari pentru fetita!
Am fost si noi azi la control. Avem 3400g iar placenta este tot de gradul 1. Doctorita mi-a spus ca nu semne prevestitoare ale nasterii.
36+
monica_dicut spune:
Am vorbit din nou cu Ralu:
Gata montata epidurala, controlata din nou, intr-o ora maxim 2 e cu bebe in brate 
. In 15 minute o astepta si pe doc sa-i rupa membranele si apoi merge f repede. NE suna, da sms imediat ce e cu el in brate 

SUnt varza de emotie
PUSH RALU PUSH!!!!!!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
daciana.ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 si am facut clik pe pe "file name" (acolo unde scrie cu galben)..dar, trebuie sa aveti utorrents instalat! sper ca am fost clara si va fi de folos! |
f clara dana, acu merg la pc si vad ce link merge mai repede, ca tare faina fu bucatica pe care am vazut-o si mai vreau ...

daci
35+ cu Darius Alexandru
techila spune:
mey fetili, tulibu...??? unde bantuie????
a, si daci, sa nu se mai intample ca stiti cum se intampla da???...
monica....inca o saptamana...daca nu mai mult...tu vrei sa sari de 40s din cate vaz eu
inca niste 

pentru raluca
si niste 

pentru bebe de raluca
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR 6 zile
- azi e ultima zi de miercuri ca 3in1
santorini spune:
Happy_uka bine ai revenit! Normal ca imi aduc aminte de tine, ca esti tot din Cta si parca mergeam si la acelasi dr. Speram sa intri mai des pe la noi de acum inainte
!
Monica ce bine ca vestile sunt bune si bebe mai sta la caldurica o saptamana, asa cum iti doreai tu!
Luto imi pare bine ca te-ai linistit si bebe e bine! Imi pare rau ca nu te simti chiar OK si te doare "inutila"
!
Manga daca ai o stare mai naspa poate ar fi bine sa vorbesti cu moasa sau cu un dr. de la spital!
Eu ma bag la somnic, dar nu inainte sa mai scot odata agitatele

Haaaaaaaai Raluca 

37+ cu 
nazdravanul meu
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Am fost si noi azi la control. Avem 3400g iar placenta este tot de gradul 1. Doctorita mi-a spus ca nu semne prevestitoare ale nasterii. |
Anamaria, numai vesti bune! bravos!

Dana 33s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Fetelor, acuma m-a sunat Ralu si pe mine! Era asa de fericita! A zis ca e foarte bine, are peridurala, si-a facut efectul (ca la Adina nu-si facuse), nu mai simte nimic... si ca intr-o ora ei cred ca-l vor tine pe Stefan in brate!!! 

A zis ca va naste repede sa nu ne tina mult in noaptea asta ![]()
![]()
. Ca ea oricum nu va putea dormi 
Moni multumim ca ne tii la curent! Si ce bune vesti ne-ai dat si tu!!!
A stiut doctorita ca vrei sa fii aici sa faci galerie! Ce seara minunata 

Hai Ralu!
Hai Stefan!

31+