Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 10
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Pai cand am fost plecata Selenica noastra scumpa ma intreba de Katteryna si monicutz si pt ca nu aveam chef de butonat mesaj ![]() ![]() ![]() ![]() Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Cool!

34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta aiduk ii dau multisanostol .. sunt si ptr imunitate si ptr pofta de papa. o sa mai incerc niste echinceea .. mi-a spus o prietena ca sunt bune! |
deci , orice trebuie administrat pe perioade scurte si fara excese ... multisanostol nu are vitamina A? Ca e posibil din cauza asta sa aibe dureri de cap si sa fie mai rautza ... eu asa pateam cu Emma de la Pikovit
pana m-am prins care e situatia.Cat despre echinaceea , foarte buna alegere , dar nu din farmacie. Alea din farmacie le-am testat pe toate , sunt apa de ploaie. Ce a mers cu adevarat de s-a sesizat si doctorita ca nu i-au mai scazut analizele dupa cura atat cat sa ne izoleze , a fost Echinaceea de la FLP. A fost extraordinara.
Acum o sa creada careva ca sunt distribuitoare sau mai stiu eu ce. Adevarat ca a trebuit sa devin membra sa comand la pret de depozit pt ca am comandat foarte mult de la ei pt ca produsele lor au facut fata nevoilor pt o perioada. Situatia era destul de critica si o sa va dau exemple : trombocite 15.000-20.000 , leucocite 250-400 , hemoglobina 7 la valori dinastea se ajungea si cand foloseam produsele leucocitele nu scadeau sub 1000 , hemoglobina nu scadea sub 8,9 , trombocitele nu sub 27.000 ... ceea ce pt noi era ok ca nu ne izola in spital

Eu ce recomand e ceea ce am testat si a mers

Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ellenuta spune:
aidukule multam de pontul cu vitamina A! ce e asta FLP? daca zici ca-s ok, ma bag si eu!
si sa scoatem niste dracoase ptr selenica noastra!

HAI SELENICA! HAI URSULEATA!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
uve_got_mail spune:
Sa facem galerie pentru fetele fara dop!!!!![]()

34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
Dana15 spune:
Gianina, Andre, Lucia pup si eu fetele dragi
..multumesc!
Andre stai ca probabil nu m-am exprimat eu cum trebuie..camasile de la Zara sunt cea colorata si cea albastra..dar nu sunt de la raionul de barbati; eu le zic barbatesti ca mie asa imi par..putin mai masculine, dar de la sectorul de doamne le-am luat![]()
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Sa facem galerie pentru fetele fara dop!!!! ![]() ![]() |

ce tare ai fost!! fetele fara dop...
oare ce face Raluk?!! ea saracuta, poate vrea sa isi ia o zi libera de la forum..dar atata m-am obisnuit cu prezenta ei, incat sesizez imediat cand lipseste ..stiu ca azi dimineata a intrat pe aici

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:

KATTERYNA

SELEN

Thank God I'm a woman!
aidaciolac spune:
dana15 m-am indragostit de camasile tale de la Zara , drept urmare maine o sa ma preumblu prin mall , auzi , dar ce marime sunt ?![]()
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mariaanna spune:
Buna seara!
Sper ca nu e nimic grav in cazul lui Crissbebe si ca va naste repede puiutul.
Kateryna, bafta maine !Selen, la fel, stai pe aproape, ca noi avem grija de galerie!!!
Eu tot intreb:mai e cineva cu bebe asezat transversal???Ca la varsta asta de sarcina, greu se mai intoarce.Si mi-e cam frica....
Va pup.
Mariaanna
34+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
diana_n spune:
Fetele interesate de http://laughandlearn.com/ ,
Le-am tot trimis mail si nimic, azi am sunat la centrul de relatii cu presa din NY si am gasit o tipa draguta care se ocupa sa ajunga mesajul meu la administrator. I-am spus ca e graba, sper sa primesc azi un raspuns.
Intre timp intrati pe link si vedeti ca ofera vizionare gratuita a semnelor travaliului.
Doro felicitari si sa-ti traiasca Sara !
Monica felicitari si sa-ti traiasca Dragos !
Eu de azi dimineata simt presiune mare jos de tot. Alte semne n-am, mai stau putin si daca nu trece sun la doctor.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)