Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou dupa un somn scut!Am reusit sa o trezesc pe Daria cind m-am ridicat sa merg sa tusesc in alta camera. Sunt super ragusita si vad ca ma incearca si accese de tuse seaca!

Carpatina, Bernix, Cecilia,am comunicat eu cu directoarea dar vizionarea a facut-o sotul. Noi eram la Piatra Neamt exact cind revenea staff-ul din vacanta. Oricum saptamina aceasta mergem in testari, saptamina viitoare are din nou sotul treaba la Piatra Neamt si luam din nou o scurta vacanta.

Eu sper ca Daria o sa aiba noroc de educatoare bune si ca o sa se adapteze frumos...in rest micile probleme sunt inerente.

Nu vreau sa par secretomana dar asa prefera sa nu spun unde merge Daria. Daca e vreo mamica din grup interesata de gradinita in sectorul 1, dupa ce imi fac si eu o impresie completa putem vorbi pe telefon (numarul meu e in lista).
Daria va merge la orar scurt pentru a profita de interactiunea cu copiii, activitatile educationale si programul de masa impreuna cu copii. Sunt convinsa ca e o alegere buna pentru ea. De la ora 1 vom fi din nou impreuna si ne vom bucura de dupa-amieze frumoase!

Am intrat si eu la subiectul fruturasului Andrei dar mami nu pusese inca impresii despre prima zi.

Inteleg tristetea si melancolia celor care trebuie sa se reintoarca la job. Bebeka, Papanash

Teodora, ce catelus frumos!!! Pupama familia frumoasa! Imi era dor de voi!!! Daria a zis Minea!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Melaniatud, tot am vrut sa iti spun ca ma bucur enorm pt voi, ca Tudor si-a revenit cat de cat si a pus in greutate. Sper sa mearga din ce in ce mai bine.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Erina, tinem pumnii pt inceperea gradinitei. Va doresc adaptare usoara, educatoare atente si toate sa va mearga bine, asa cum va doriti! Sa ii fie de bine si cumparaturile pe care le-ai facut cu aceasta ocazie.

Pup micuta gradinarita

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna,fetelor!In primul rand vreau sa va multumesc pentru urari si de asemenea sa urez si eu un calduros "LA MULTI ANI!" DULCETURILOR SI PAPANASHILOR care au implinit 2 anisori.
Eu nu ma maiscris demulr desi, am mai intrat dincand in cand sa va mai citesc.
Dar sa va spunem pe scurt noutati despre noi.La inceputul lunii mai la insistentele parintilor mei, dar si pentru ca simteam ca m-am plafonat am inceput serviciul si am dus bebelina la tara la ai mei(undeva in judetul Vaslui). Nu pot sa va spun ce greu mi-a fost, plangeam in fiecare zi, la servici, am intrat in focuri din prima, am sustinut 2 audituri foarte grele, am lucrat sambete, duminici...
Mergeam la bebelina la 2 saptamani pentru ca atfel nu se putea. Petreceam, 2 zile cu ea, iar cand plecam de acolo eram sfarsita. Ai mei ma tot incurajau ca o sa ma obisnuiesc , ca nu am de ce sa-mi fac griji ca e pe maini bune.., In sfarsit m-am chinuit asa pana acum 2 saptamani(din cauza servciului nu am putut sa merg la bia o luna de zile), cand am decis ca nu mai pot continua asa si e timpul sa o aduc acasa sa o dau la gradi. Cu gradi alta problema, m-am trezit tarziu si nu mai gaseam locuri nicaieri.In cele din urma sotul meu a resusit prin interventii sa in inscrie si de maine va merge la gradi.Problema mea cea mare sunt parintii mei care nu m-au inteles nici o secunda ca nu mai pot sta fara copilul meu si ma acuza ca sunt o mama iresponsabila ca-mi duc copilul la gradi in loc sa-l las la ei. Mama mea chiar mi-a zis ca sunt o criminala si ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu mine.Sunt tare dezamagita de reactia lor ,mai ales a mamei mele care ne-a crescut singura pe mine si pe sora mea si m-as fi asteptat sa ma inteleaga.
In cer scuze ca v-am bombardat cu problemele mele, dar sunt tare singura si suparata si simteam nevoia sa ma descarc cuiva.
Despre Bia ce sa va spun,e super dulce vorbeste din ce in ce mai bine si mai mult, , mamanca singura, face la olita,e cam rasfatata si cand ma iubeste in spune "dagi, dagi, mama mea"(adica draga, draga mama mea).
CAm ata deocamdata despre noi.
Cand o sa am putin timp o sa intru sa descarc niste poze cu bia.
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, nu e problema cu gradi, eram doar curioasa ce ai ales, stiam ca esti destul de pretentioasa (deci asa ca subiect de barfa ).

Vero, cred ca e o decizie tare buna sa o tii pe Bia cu tine. Nu e chiar asa rea gradi.

Cecilia, revenire usoara la serviciu.

Legat de atentiile pentru miss, sa nu se inteleaga ca nu am dus nimic si nici ca sunt anti atentii. De regula duc la serbarile de Craciun si de final de an cate un mic cadou. De 1 martie flori si un martisor, de 8 martie un cadouas. Si cam atat. In rest la inceput de an duc un buchet de flori, eventual si la sedintele cu parintii. Nu dau atentiile ca sa primeasca Alex mai multe atentie, ci pentru ca asa consider ca imi exprim multumirea. Nu am luat niciodata ceva sa fie iesit din comun sau foarte valoros, dar le-am luat cu gust (cel putin asa cred eu) si cu drag.

Pentru ingrijitoare nu am luat atentii, de 1 martie le trimit insa bomboane si flori, si la fel de 8 martie.

Cam asta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Erina, tinem pumnii pt inceperea gradinitei. Va doresc adaptare usoara, educatoare atente si toate sa va mearga bine, asa cum va doriti! Sa ii fie de bine si cumparaturile pe care le-ai facut cu aceasta ocazie.

Pup micuta gradinarita

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Multumesc mult Adimercedes. Speram sa fie totul bine!!!
Numai bine Lisei minunate si burticii!!!

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, nu e problema cu gradi, eram doar curioasa ce ai ales, stiam ca esti destul de pretentioasa (deci asa ca subiect de barfa ).

Legat de atentiile pentru miss, sa nu se inteleaga ca nu am dus nimic si nici ca sunt anti atentii. De regula duc la serbarile de Craciun si de final de an cate un mic cadou. De 1 martie flori si un martisor, de 8 martie un cadouas. Si cam atat. In rest la inceput de an duc un buchet de flori, eventual si la sedintele cu parintii. Nu dau atentiile ca sa primeasca Alex mai multe atentie, ci pentru ca asa consider ca imi exprim multumirea. Nu am luat niciodata ceva sa fie iesit din comun sau foarte valoros, dar le-am luat cu gust (cel putin asa cred eu) si cu drag.

Pentru ingrijitoare nu am luat atentii, de 1 martie le trimit insa bomboane si flori, si la fel de 8 martie.

Cam asta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Roxana eram precisa. Dar acum lasind gluma la o parte la ce ar ajuta sa stie tot forumul unde merge Daria? E o alegere personala a fiecaruia sa spuna sau nu. Eu am intrebat prin PM doua mamici despre unde merg copilasii si asta pentru ca stam in aceeasi arie. Aaa si pe alta mamica am intrebat-o personal dar cum eu particip doar la intilnirile carese ivesc sporadic iar in rest nu am o relatie apropiata cu nimeni de aici cu siguranta nu as avea cu cine "dezbate" informatia.

Ai procedat corect cu educatoarele si restul personalului pentru motivul corect. Chiar ma gindeam ca asa trebuie sa fi facut. Cit despre ce intentionez eu sa fac va fi (daca va fi) din acelasi motiv iar produsele le procur din afara tarii.

Oricum pentru prima-prima zi mi se pare un pic cam hasty sa ma prezint cu flori...la urmatoarele prime zile probabil...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

veroboroda, nu cred ca trebuie sa te simti vinovata, mama ta o sa inteleaga ca a gresit, e suparata, ea ar vrea sa petreaca cat mai mult timp cu micuta, dar o sa inteleaga ca tu esti mama si ai dreptul sa o sti langa tine, chiar daca asta inseamna sa o dai la gradinita... Acomodare usoara.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veroboroda

Buna,fetelor!In primul rand vreau sa va multumesc pentru urari si de asemenea sa urez si eu un calduros "LA MULTI ANI!" DULCETURILOR SI PAPANASHILOR care au implinit 2 anisori.
Eu nu ma maiscris demulr desi, am mai intrat dincand in cand sa va mai citesc.
Dar sa va spunem pe scurt noutati despre noi.La inceputul lunii mai la insistentele parintilor mei, dar si pentru ca simteam ca m-am plafonat am inceput serviciul si am dus bebelina la tara la ai mei(undeva in judetul Vaslui). Nu pot sa va spun ce greu mi-a fost, plangeam in fiecare zi, la servici, am intrat in focuri din prima, am sustinut 2 audituri foarte grele, am lucrat sambete, duminici...
Mergeam la bebelina la 2 saptamani pentru ca atfel nu se putea. Petreceam, 2 zile cu ea, iar cand plecam de acolo eram sfarsita. Ai mei ma tot incurajau ca o sa ma obisnuiesc , ca nu am de ce sa-mi fac griji ca e pe maini bune.., In sfarsit m-am chinuit asa pana acum 2 saptamani(din cauza servciului nu am putut sa merg la bia o luna de zile), cand am decis ca nu mai pot continua asa si e timpul sa o aduc acasa sa o dau la gradi. Cu gradi alta problema, m-am trezit tarziu si nu mai gaseam locuri nicaieri.In cele din urma sotul meu a resusit prin interventii sa in inscrie si de maine va merge la gradi.Problema mea cea mare sunt parintii mei care nu m-au inteles nici o secunda ca nu mai pot sta fara copilul meu si ma acuza ca sunt o mama iresponsabila ca-mi duc copilul la gradi in loc sa-l las la ei. Mama mea chiar mi-a zis ca sunt o criminala si ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu mine.Sunt tare dezamagita de reactia lor ,mai ales a mamei mele care ne-a crescut singura pe mine si pe sora mea si m-as fi asteptat sa ma inteleaga.
In cer scuze ca v-am bombardat cu problemele mele, dar sunt tare singura si suparata si simteam nevoia sa ma descarc cuiva.
Despre Bia ce sa va spun,e super dulce vorbeste din ce in ce mai bine si mai mult, , mamanca singura, face la olita,e cam rasfatata si cand ma iubeste in spune "dagi, dagi, mama mea"(adica draga, draga mama mea).
CAm ata deocamdata despre noi.
Cand o sa am putin timp o sa intru sa descarc niste poze cu bia.
Mami de printesa Bianca Elena

Veroboroda sa iti traiasca fetita desteapta!!! Eu cred ca ai luat decizia corecta. Fetita ta se poate bucura de prezenta voastra a parintilor in fiecare seara ceea ce e de nepretuit!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

salutare mamici si copilasi.
veroboroda suntem pe aceeasi lungime de unda.si eu am avut copilul la parintii mei si stiu ce inseamna sa iti stii copilul departe.asa ca l-am inscris la cresa,la ciobanasul.azi am avut sedinta cu directoarea si educatoarea.la prima vedere lui andrei i-a placut,s-a jucat pe acolo am fost printre ultimii care au plecat,dar sa vedem ce va fi.mi-a placut ce am vazut,mi-au placut educatoarea si ingrijitoarele,mi-a placut ca ni s-a raspuns la toate intrebarile(chiar daca se repetau,de emotiile),sunt multe aspecte care au fost pe placul nostru,de asta l-am si dus.vom vedea ce va fi.saptamana asta stam doar pana la 12.30-13,de sapt viitoare stam program complet.suntem la rupa a zecea,sunt 18 copii cu vraste intre 1 an si jumatate si 2 ani si 5 luni.la cei 18 copii sunt educatoarea plus 4 ingrijitoare.teoetic,e bine,zic eu,dar sa vdem.nu sunt genul care sa traga concluzii dupa prima zi.
am avut asa mari emotii,incat educatoarea a zis ca mai bine il aduce tati,dar ma uitam la celelalte mamici,parca eram in prima zi de scoala.sper sa nu va fi plictisit.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput