Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 17
bernix spune:
Rodica, ce frumos si dulce e Praslea! tare seamana cu Darius, iar tu radiezi de fericire in poza de familie. Intr-adevar, dupa cezariana refacerea poate fi mai dificila, insa sunt sigura ca vei face fata provocarilor.
alinush, tin pumnii sa vina cu bine Doris, sa nu te mai tina in sah. Sper ca v-ati lamurit cu faptul ca n-a mai crescut tocmai dupa grafice, ca oricum, nu toti copii se nasc de 4 kg. Nastere usoara!
papanash, l-am vazut si pe Ghighi cu mana bandajata si mi s-a facut o mila de el! Da-i mester nu gluma daca a reusit sa-si desfaca bandajul in somn. Parazitii intestinali taie pofta de mancare si dau chef de lapte, poate-i faci o coprocultura pt linistea mea.
D-na Teo, mey, da ce la doarme Mihnea! Ce bine pt tine ca te mai poti relaxa.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Erina, cum de ti-a scapat tie vizionarea gradinitei? Hmm, nu pare deloc genul tau.
myral, bine ai mai trecut pe la noi! Ma bucur ca fetele sunt bine, iar intarcarea va veni la un moment dat...
alinakav, doar atat, nu mai scrii nimic despre voi?
melaniatud spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de astazi!
Rox – sa iti traiasca copii, multa sanatate si fericire! Bine ca au sarbatoprit frumos!
Rodica – Emanuel este un bebelus superb…iti vine sa ii papi falcutele…felicitari din nou…vad ca arati bine dupa cezariana chiar daca te-a luat pe nepregatite..ai zambetul pe buze
Andreea – Frumoasa camera lui Cristi…mai ales peretele cu Rory!
Kriss- multa sanatate Alessiei! Dar de la ce otita? E mai sensibila?
Teo – vad ca Mihnea a stat la pictat!Si Tudor se face f bine inteles cand vrea ceva!Oare cum va fi cand vor vorbi?Sa vezi atunci argumente solide ce vom primi si parca vad ca vor fi f curiosi!Asa sunt copii care vb mai tarziu!
Ma tot gandesc cum sa sarbatorim ziua lui Tudor. La un spatiu special amenajat pt copii cu animatori este frumos ca ar avea ce face, insa Tudor se cam joaca singurel, alearga unde ii place lui si nu sta locului o clipa pentru a se juca cu alti copii….deci nu prea il vad jucandu-se cu invitatii…cred ca totusi e prea mic pt un astfel de party si tare ma tem ca in jumatate de ora maxim o ora ma ia de mana si face Pa pt ca de obicei se plictiseste sa stea intr-un singur loc.
bernix spune:
Eu sunt la serviciu intr-o maaare plictiseala. M-am flendurit prin toate birourile si tot mor de plictiseala. Ana e bine, nu pare sa-mi duca lipsa si e fericita ca sta cu Bobo (mamaie vine maine). Vineri cand am ajuns eu acasa tocmai cazuse din leagan, avea o julitura in frunte, una in barba, gura plina de nisip si plangea ca o doare in cot.
Cum m-a vazut a apucat-o rasu' si incerca sa-mi exemplifice cazatura...
cecilia L spune:
Roxana, felicitari, ai doi copii minunati, sa iti aduca numai bucurii.
Acomodare usoara micilor gradinari, iar mamicilor sa nu popositi pe bancuta.
Yaia, Roxana,sunt de aceeasi parere cu voi, nu vad de ce ar trebui atentii la misssssse......daca crede cineva ca o sa-i acorde copilului o mai mare atentie se insala....si aici stiu ce vorbesc, da posibil sa stea mai mult de vorba cu voi, dar nu mai mult...![]()
Andreea11, m-am interesat si eu de gradinita asta, dar nu mai stiu daca am fost sa o vad........oricum, acomodare usoara la gradinita lui Cris si tie la munca.....se pare ca peste tot s-au stricat treburile.....eu am mari emotii, mai ales ca am fot azi la prof. si mi-a spus ca pana pe 15 dec tb sa-mi sustin lucrarea, in ianuarie pleaca din tara
si mai am de facut o preinspectie....
Distractie placuta fetelor care pleaca in concediu zilele acestea.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Rodicaam vazut minunatia de baiat, sunteti o familie frumoasa, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa, poza cu fratiorii m-a facut sa
.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
asa crestem
bebeka spune:
La multi ani din suflet pentru
Sara Ioana
Ana Martina
Antonia Maria
Elisa Lavinia
Bogdan
Erika Ilaria
David
Andrei Serban
sa fiti sanatosi si s-aveti mult noroc!!!!
Noi intram in a treia sapt cu muci ,o sa fac iar programare la dr pt ca a inceput sa tuseasca si vreau sa o asculte .Cred ca o sa zica dr ca sunt cu capul caci de cand a inceput fata cresa am fost cu ea o data pe sapt la dr...
Papanash tu zici ca mai ai o luna de stat acasa ,eu mai am astea 2 sapt si ma simt de parca ma duc la taiere.Ce mult parea 2 ani cand am nascut si ce putin pare acum cand s-au terminat!
Teo,atomic,atomic Mihnutu da si doarme pe masura.Vreau si eu!!
cecilia L spune:
papanash, voiam sa te intreb daca mai beti la fel de mult lapte peste zi...ma gandesc ca asta ar putea fi motivul pentru care nu papa altceva......cred ca este timpul sa renuntati la lapte ziua....ma dau si eu cu parerea, nu stiu daca ai mai scris despre asta...
Legat de somnul de noapte pana nu o sa-l pui in patutul lui sa doarma nu sti cum este, la noi merge relativ bine, avem o saptamana de cand doarme Cristi in patul lui, la inceput il puneam sa adoarma la el in pat, dormea 2-3 ore si incepea sa ma strige din ora in ora, acum adoarme la noi si il mut, nu se trezeste pana la 6 dimineata cand vine si se urca la noi in pat si isi continua linistit somnul....sper in timp sa renuntam si la venitul in pat la noi, momentan e un inceput...eu voiam sa se obisnuiasca cat de cat cu patul lui pana incepeam munca, adica maine, ca sa mai dorm si eu noptile
...adica dorm si eu 4-5 ore fara sa ma caute la gat sau sa ma ciupa de gat
.
Cecilia si
asa crestem
adimercedes spune:
Vreau si eu sa zic La Multi Ani scumpilor sarbatoriti:
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela77
Ana Martina de mami HaveF8
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia de mami myral
Andrei Serban de mami Roxana_G
Erika de mami Devylla
Bogdan de mami babylina
David de mami andreeaiosif
sa aveti parte de tot ce e mai bun, mai frumos si mai minunat in viata!!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Mandarinutza, multumesc de precizari. EU nu am luat mustela din alte motive, desi stiam ca e cu ulei de migdale. Stiam de produse pe baza de ulei de migdale, dar din ceva motiv obscur nu mi-a dat prin cap sa incerc uleiul asa crud
. Dar niciodata nu e prea tarziu! ;)
Ma bucur ca ati petrecut frumos.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009