Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 16
papanash spune:
Teo, baga in cuvinte ce-ati mai facut, io nu vad poze decat la mine pe flickr sau picassa.
Erina, cum adica dupa o saptamana, n-am inteles. Tu nu mergi deloc la gradi ?
Maria, ma bucur pt reusita concediului. Chiar asa, a fost ultimul in 4 ? ![]()
Gabitz, voi ce mai faceti ?
Valentina, cum mai sunteti ?
Mey, eu mai am doar o luna pana incep serviciul, asa m-a luat de cap chestia asta, as mai sta un pic acasa, vreo 2 ani, asa ![]()
azi mergem la medlife sa facem o radiografie mainii lui Adi, ieri noapte a reusit sa scoata bandajul, ne-am trezit dimineata ca avea mana libera, dormea ca de obicei pe burta cu mainile sus...si sa-l vada si pediatru ca nu si-a revenit deloc cu mancarea, nici la munte n-a mancat decat pepene, mere si lapte. Noroc ca are stomac bun si n-a dat in altele....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
acu ma bag la nani langa Adi, mi-e un somn
.....
astept vesti de la mamicile de gradinari, dar nu numai de la ele .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, pai cu asta imi termin tot concediul. Tocmai faceam acum calcule ca nu mai am decat 2 zile pentru decembrie. Aici trebuie luat concediu in perioada in care se poate, altfel nu prea mai pupi. Si daca nu profitam acum nu mai aveam cum pana la decembrie si apoi aprilie. |
Pai daca tot mai ai o bucata de concediu ce incepe la sfarsitul saptamanii, lasa supararea pentru dupa ce trece concediu, acum destinde-te si intra in gluma!
Concediu placut! Parca tineam minte ca plecati in Turcia fara pitici sau ma insel?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui papanash Teo, baga in cuvinte ce-ati mai facut, io nu vad poze decat la mine pe flickr sau picassa. |
N-am mai facut nimic iesit din comun.
Mihnea e un atomic in devenire
,vai de cocoasa mea!Bona e maratonista dejaMori de ras ,nu alta!
Eu am reusit sa-mi belesc urat de tot un deget de la picior,intr-o goana nebuna dupa printul mostenitor,care se indrepta triumfator spre o masina in miscare

De-astea....
Intr-o zi a venit mamaie(bona) din parcul ala de la Palatul Copiilor,cu copchilu' in pampers si-n pielea goala
Se trantise intr-o mare balta si se udase leoarca
Doarme de rupe-ieri,spre ex,de atata epuizare,s-a culcat de la 15-22:30,s-a trezit,a baut un bibe de lapte(300 ml) si s-a culcat la loc pina azi la 7:30!
Mananca dupa toane,intr-o saptamana f bine,alteori mai putin bine!
Adora lactatele,ousoarele,supa cu galusti,fructele.Nu se omoara cu felurile 2.Rareori mai baloteaza paste,ii e lene sa mestece carne,mananca in schimb peste!
Nu prea vorbeste(mai deloc

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina Eu inca nu am fost la gradinita Dariei (doar sotul) |
Asta nu suna deloc a tine... chiar n-ai avut macar curiozitatea sa vezi cum e acolo?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Ii plac f mult ,,pipiii'',adicatelea copiii
si vrea la ei non stop!
E fascinat de trenulete;sunt marea lui pasiune.
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
cecilia L spune:
La multi ani Andrei Serban de mami Roxana! 
La multi ani Erika de mami Devylla! 
La multi ani Bogdan de mami babylina!
La multi ani David de mami andreeaiosif! 
sa cresteti mari, sanatosi, veseli si norocosi, sa aduceti numai bucurii parintilor.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Erina Cecilia, incepi zilele acestea serviciul? Readaptare usoara!!! ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 10+Fericirea este o optiune. Alege-o!!! |
da, maine........

va doresc si eu o adaptare usoara si sa nu te gasim pe bancuta
, iar daca totusi treci pe acolo sa ai o sedere scurta.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
alinkav spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii august!!!!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
bernix spune:
La multi ani fericiti numai cu bucurii si impliniri
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela
Ana Martina de mami HaveF8
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia de mami Myral
Bogdan de mami Babylina
Erika de mami Devylla
David de mami Andreeaiosif
Andrei Serban de mami Roxana!
Sa cresteti mari si sanantosi, sa fiti veseli mereu si sa va bucurati zilnic parintii!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)