Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Despre party ar fi tare multe de spus. Copiii s-au distrat, si cei mari si cei mici. Au misunat prin curte, s-au mai certat pe jucarele (in fine, cele mai disputate au fost totusi maturile mele), au mai suspinat pe la piscina. De copiii mai mari s-a ocupat Mickey Mouse, au facut tot felul de joculete, cei mici s-au speriat de ei la inceput.

In rest a fost tare bine acasa, mai putin caldura mult prea mare. Desi mare noroc am avut, ca de dupa amiaza s-a stricat vremea. Uite asa s-a dus ultima zi de vara.

Cat despre adulti, eu sper ca a fost bine, dat fiind ca nu a fost prea mare inghesuiala la alergat dupa copii.

Am avut tortulete pentru amandoi, le-am cantat si Mickey ne-a facut surpriza 2 tunuri de confetti. Bucuria lor ca au imprastiat dupa aceea peste tot, si disperarea actuala a cocoasei mele dupa atata strans. Dar zau a meritat!

Cam asta, a fost o petrecere frumoasa, copiii au fost in forma (si au cazut lati dupa aceea) si cumintei, am primit cadouri superbe, ce sa mai, o minunatie. O sa vedeti cand reusesc sa pun pozele.

Acum trebuie sa revin la lucru. Va pupic si sa aveti o zi frumoasa!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Teodora multumesc si pe aceasta cale!!! Spor la cumparaturi si asteptam povestiri despre Mihnutu.

Roxana, iata o modalitate buna,plata prin banca. Eu inca nu am fost la gradinita Dariei (doar sotul) asa ca ceva impresii si amanunte dupa prima saptamina.

Papanash, e super dulce Andrei cum cinta la multi ani! Mi-au placut si pozele de la breaza si mai alesd cele de cind era mic.
Ce e cu nostalgia aceasta??? Nu cumva se anunta si la voi ceva...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, frumoasa descrierea petrecerii duble. Sa va fie de bine.

Tomasa multumesc si eu.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, multumim de urare, dar sa stii ca Bubu iubeste si soareci mai putin celebri.

Noi plecam pe 6 in Belek.

Bine, atunci ramane, Bubu, iubitorul de soareci!

Te tot plangeai tu prin iunie-iulie de lipsa concediului, dar de ceva vreme numai plecata esti...acum te pregatesti de alt concediu. Pai e cinstit?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, e foarte talentat tatal tau, desenele arata excelent, dar si amenajarea camerei e facuta cu mult bun-gust. Doarme singurel Criss in patul lui ? trebuie sa gasesc si eu o solutie, noptile astea a dormit Adi numai cu picioarele in spatele meu, ma trezesc dimineata foarte obosita, mai am o luna si incep serviciul si trebuie sa-l obisnuiesc sa doarma singur,altfel nu ma vad bine....

Rox, abia astept poze, azi-noapte am visat numai personaje din desene animate, am adormit cu gandul la Disneyland .

Erina, melancolia era la Adi, probabil de la aerul curat de-acolo, noi n-avem deloc ganduri de-alea .
Pensiunea unde am stat e foarte buna pt a merge cu copiii acolo, au o gradina imensa si ingrijita, meri,peri, trandafiri, un loc de joaca ( cu topogan, leagane, nisip cu jucarii in el).

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Felicitari noii gravidute crissintibun, ieseanca de-a mea!Sa ai o sarcina cat mai usoara!

Cand, unde, cum?
Felicitari, crissintibun! Sarcina usoara si bebe sanatos!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ana-Elena de mami Bernix
Alexandru de mami Oana MC
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela
Ana Martina de mami HaveF8

Antonia Maria de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia de mami Myral

Bogdan de mami Babylina
Erika de mami Devylla
David de mami Andreeaiosif
Andrei Serban de mami Roxana

La multi ani, de Sf.Alexandru , celor care poarta numele!

La multi ani! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

Parintilor , sa le traiasca minunile si sa se bucure de ei!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cel mai cuminte catelush!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, pai cu asta imi termin tot concediul. Tocmai faceam acum calcule ca nu mai am decat 2 zile pentru decembrie. Aici trebuie luat concediu in perioada in care se poate, altfel nu prea mai pupi. Si daca nu profitam acum nu mai aveam cum pana la decembrie si apoi aprilie.

Papanash, uite ca am citit mai devreme postarea ta despre Disneyland insa am uitat sa raspund. Da, copiii au fost fericiti, la fel si Andrei. Desigur personajele de ieri nu aratau nici pe departe asa, chiar si Alex zicea ca ea credea ca e ca Mickey de la Disney. Dar a fost bine si asa. Cat despre tine, eu zic ca a fost un vis frumos, e bine sa mai visezi si de ale copilariei. Eu de regula in vis rezolv diverse treburi si ma trezesc mereu obosita.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Micilor ” gradinari” le doresc acomodare usoara , iar mamicilor o perioada cat mai scurta pe “bancuta”.

Crissintibun, felicitari . Sarcina usoara si bebe sanatos.

Melania, ici. Multumesc de aprecierile la adresa copiilor mei, mami finuta de Tudorica nazdravan.

Kriss, sanatate multa la amandoua.

Nana, asteptam vestile despre scurta sedere de astazi a fluturasului la gradi. .

Andreea , felicitari lui tataie pentru creatia din camera lui Cris. Ce-mi place…

Roxana, ma bucur ca petrecerile copiilor au fost reusite si v-at distrat.

Mada , concediu placut.

Cecilia, acomodare usoara la serviciu , la noua scoala.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput